fikrinize ihtiyacım var.

Ayrılır ayrılmaz gülecek halin yok bu çok normal ama sana yaptıkları annenin gözlerinin dolması annene yuksek sesle konuşması asla kabul edilir göz yumulur şeyler değil bunları getir aklına için rahatlar

Arkadaşım sürekli aklımda sözleri anneme bagirmasi senin süreç nasıl geçti atlatabildin mi inşallah iyisindir

GAAAAAAAYET iyiyim Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Arada hatırlıyorum manyaklıklarını, tekrar tekrar şükrediyorum onun bu yüzünü gördüm ve ayrılabildim diye.

Bizimki de benim anneme "ne biçim kız yetiştirmişsin" demişti.
Bana da "doğurmuşsun ama anne olamamışsın" dedi.

İşte bunları hiç unutuyorum, unutamıyorum. Unutmadığım için de daha bir mutluyum. İnsanlara gereği kadar değer vermek lazım, fazlasını verince kendilerini unutuyor.

Erkek mi yok dünyada, ben buna mecbur muydum? O anlarda kafam çalışmadı ama sonra bir aydınlanma geldi :)

İnşallah sen de kolayca atlatırsın.

Haklısın canım zaten onlar hep aklımda çıkmıyor ki

Atlatmana çok sevindim bende inşallah atkatacsgim inan çok alttan aldım özünde iyi insan ama beni çok kirmasina rağmen hep yuttum alttan aldım ama böyle evlilik olsaydı ikimiz için de kötü olacaktı

meşgul olacak başka bişey bulun
çivi çiviyi söker yeni biriyle başlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…