• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var..

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
53
35
Arkadaşlar Merhaba,fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Ben 2 senelik evliyim..Bu zamana kadar 3 ev değiştirdik.İkisi kayın pederimin bize tavsiye ettiği evler oldu birini de eşimle birlikte beğendik fakat mahallenin kötü olması sebebiyle 1 yıl oturup başka yere taşındık..

Bugüne kadar hiç içime sinen ve istediğim gibi bir evde oturamadım. Şu anki evim bahçe katı bunu da satıp kiraya çıkmak istiyoruz.Eşim kendi işini kurmak istiyor.Ben çalışıyorum ve 1 yaşında bir kızım var.

Ev satılıp kiraya çıktığımızda kızıma kendim bakmayı düşünüyorum.Fakat ev konusunda eşimle anlaşamıycaz sanırım.Bana hep alttan alttan en uygun ev neredeyse orada oturucaz diyip duruyor.Ben artık sitede,güvenlikli,güzel,güneş alan bir evde oturmak istiyorum.O evlerde kira+aidat 2000 tl falan oluyor.Eşime bunu kabul ettiremiyorum.Sen çalışmayacaksan ben bu kirayı veremem diyor :(

Şimdi soruma geliyorum arkadaşlar..İstediğim yerde oturabilmek için çalışmaya devam etmem gerekecek.Bende 2000 tl maaş alıyorum.Kirayı ben karşılarım bu durumda.Ama kızıma da kıyamıyorum en güzel zamanlarını kaçırıyormuşum gibi geliyor :( Bir yandan da artık istediğim evde oturmak istiyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizce işten çıkıp ucuz bir ev kiralayıp kızıma mı bakmalıyım?
Yoksa çalışmaya devam edip istediğim evde kirayı ben mi karşılamalıyım ?
Bana fikir verirseniz çok sevinirim..
Sevgiler..

Ben 2 senelik evliyim..Bu zamana kadar 3 ev değiştirdik.İkisi kayın pederimin bize tavsiye ettiği evler oldu birini de eşimle birlikte beğendik fakat mahallenin kötü olması sebebiyle 1 yıl oturup başka yere taşındık..

Bugüne kadar hiç içime sinen ve istediğim gibi bir evde oturamadım. Şu anki evim bahçe katı bunu da satıp kiraya çıkmak istiyoruz.Eşim kendi işini kurmak istiyor.Ben çalışıyorum ve 1 yaşında bir kızım var.

Ev satılıp kiraya çıktığımızda kızıma kendim bakmayı düşünüyorum.Fakat ev konusunda eşimle anlaşamıycaz sanırım.Bana hep alttan alttan en uygun ev neredeyse orada oturucaz diyip duruyor.Ben artık sitede,güvenlikli,güzel,güneş alan bir evde oturmak istiyorum.O evlerde kira+aidat 2000 tl falan oluyor.Eşime bunu kabul ettiremiyorum.Sen çalışmayacaksan ben bu kirayı veremem diyor :KK43:

Şimdi soruma geliyorum arkadaşlar..İstediğim yerde oturabilmek için çalışmaya devam etmem gerekecek.Bende 2000 tl maaş alıyorum.Kirayı ben karşılarım bu durumda.Ama kızıma da kıyamıyorum en güzel zamanlarını kaçırıyormuşum gibi geliyor :KK43: Bir yandan da artık istediğim evde oturmak istiyorum.

Sevgiler..
Çalışmayacaksın süper lüx dairede kirada oturmak istiyorsun bunun mantığı ne şimdi

kirayı ödeyemeyecek durumlara düşebilirsiniz.

yani birtek çalışıp yavrularını bırakacak olan siz değilsiniz sonda olmuyacaksınız .zaten hayat şartları buna denir bende çalışıyorum neden çocuklara iyi bir gelecek sunabilmek için iyi şartlarda olsunlar diye !bence iyi bir işiniz varsa çalışmayı bırakmayın derim,istediğiniz yerdede hem kızınızı büyütün hemde gönlünüzdeki evde ikamet edin...

Ev satılıp kiraya çıktığımızda kızıma kendim bakmayı düşünüyorum.Fakat ev konusunda eşimle anlaşamıycaz sanırım.Bana hep alttan alttan en uygun ev neredeyse orada oturucaz diyip duruyor.Ben artık sitede,güvenlikli,güzel,güneş alan bir evde oturmak istiyorum.O evlerde kira+aidat 2000 tl falan oluyor.Eşime bunu kabul ettiremiyorum.Sen çalışmayacaksan ben bu kirayı veremem diyor :KK43:

Şimdi soruma geliyorum arkadaşlar..İstediğim yerde oturabilmek için çalışmaya devam etmem gerekecek.Bende 2000 tl maaş alıyorum.Kirayı ben karşılarım bu durumda.Ama kızıma da kıyamıyorum en güzel zamanlarını kaçırıyormuşum gibi geliyor :KK43: Bir yandan da artık istediğim evde oturmak istiyorum.

Sevgiler..
kazandığın maaşı olduğu gibi kiraya yatırmanın bir mantığı var mı

ev al kredisini öde boşa gitmesin bari 2000 tl

Çalışmayacaksın süper lüx dairede kirada oturmak istiyorsun bunun mantığı ne şimdi

kirayı ödeyemeyecek durumlara düşebilirsiniz.

çalışmaya devam eddersen zaten siteden ev kiralamak istiyorum dedim..
ben de farkındayım sıkıntıya düşebileceğimizi..
Çalışmak mı yoksa kızıma kendim mi bakmalıyım orasını bilemiyorum :-/

çalışmaya devam eddersen zaten siteden ev kiralamak istiyorum dedim..
ben de farkındayım sıkıntıya düşebileceğimizi..
Çalışmak mı yoksa kızıma kendim mi bakmalıyım orasını bilemiyorum :-/
öyle bir evde oturmak için çalışacaksan mantıksız olduğu gibi maaşını oraya yatırmak

çalış ama makul bir kirada otur yada ev için kredi filan öde boşa gitmesin emeklerin

yani birtek çalışıp yavrularını bırakacak olan siz değilsiniz sonda olmuyacaksınız .zaten hayat şartları buna denir bende çalışıyorum neden çocuklara iyi bir gelecek sunabilmek için iyi şartlarda olsunlar diye !bence iyi bir işiniz varsa çalışmayı bırakmayın derim,istediğiniz yerdede hem kızınızı büyütün hemde gönlünüzdeki evde ikamet edin...

Kızım 5 buçuk aylıktı zaten çalışmaya başladığımda..
Evet hayat şartları özellikle istanbul da inanılmaz zor..
Ama insan evinde huzurlu olmayacaksa da nerede olacak..
Kızımı istediğim yerde büyütmek istiyorum ve bunun için çabalamam gerekecek evet..
Teşekkürler yorumunuz için..

2000 cok degilmi .normal bi daire degil o zaman sizin istediginiz. Super lux oluyo. Onun yerine bakimli bi daire bulsaniz daha uygun olmazmi. Eain kabul eder mi

kazandığın maaşı olduğu gibi kiraya yatırmanın bir mantığı var mı

ev al kredisini öde boşa gitmesin bari 2000 tl

300 binden başlıyor ev fiyatları.
Faizler inanılmaz uçmuş durumda
Tekrar alabilsek keşke İstanbul'dan.
Ama sattığımız evin parasından İzmit'ten bir ev alıp kiraya vericez.(Kötü günümüz için bir evimiz olsun dedik)
Geri kalan parayla eşim iş kuracak inşallah..
İzmit'teki evden de kira gelirse süper olur öyle bir durumda..

Kizina kendin bak bu zamanlar geri gelmiyor illerdede 2bin boşa kira verceğine keninize istedigin evi al 2bin krediye öde her ay en azindan ev senin oöur illerde

2000 cok degilmi .normal bi daire degil o zaman sizin istediginiz. Super lux oluyo. Onun yerine bakimli bi daire bulsaniz daha uygun olmazmi. Eain kabul eder mi

1000 tl yi geçmeyecek şekilde olsun diyor eşim..
Sitelerde de 1000 tl evler ancak 1+1 oluyor..
Kiraya aidatta eklenince en az 1500 tl oluyor..

Istanbulda iyi sitelerde fiyatlar öyle biz evinizi kiraya verdik 1600 tl ve 200 aydati var yani kiracimiz 1800 ödiyecek. Semte ve eve bagli.

Ben eşine hak verdim
Tek kişi çalışıp 2000 kiraya vermez
Bu yıl verse seneye zamlanacak, geçinemezsiniz yani yine ucu çocuğa dokunur bu işin
Ben çalıştığım halde 2000 kiraya vermem, kredi çeker ev alırım daha mantıklı. Birgün biter bari.

Oturduğum evde mi idare edeyim ?
Anlayamadım,kusura bakmayın :-/
Oturdugunuz evi satıp is kuracakmis Eşiniz ve siz de daha uygun bir yerde kiraya gidecekmissiniz.is kurulacaksa ev satılacak mecbur öyle gözüküyor. Ben şunu demek istedim.kizinizin yanında olun iki sene daha uygun fiyatlı bir yerde kiraya gidin.ben cocuklarimi hep iki yaşına dahi gelmeden bıraktım. Elimde olsaydı En az 3 yaşına hatta 4 yaşına kadar yanlarinda olurdum.

Oturdugunuz evi satıp is kuracakmis Eşiniz ve siz de daha uygun bir yerde kiraya gidecekmissiniz.is kurulacaksa ev satılacak mecbur öyle gözüküyor. Ben şunu demek istedim.kizinizin yanında olun iki sene daha uygun fiyatlı bir yerde kiraya gidin.ben cocuklarimi hep iki yaşına dahi gelmeden bıraktım. Elimde olsaydı En az 3 yaşına hatta 4 yaşına kadar yanlarinda olurdum.

Anladım..Çok teşekkürler tavsiyeniz için..
Ev satılınca gezip ev bakıcaz artık.
Bakalım ne yapacağız..

Istanbulda iyi sitelerde fiyatlar öyle biz evinizi kiraya verdik 1600 tl ve 200 aydati var yani kiracimiz 1800 ödiyecek. Semte ve eve bagli.
Iyiki istanbulda yasamiyorum . Bizde max kiralar 900. 150 tl max aidat. Bu super lux fiyatlari. rezidanslarda bile fiyatlar boyle bizde. O yuzden sasiriyorum duyunca. Bide ist. Yasasak ne olurdu halimiz. Allah kolaylik versin sizlere.

1000 tl yi geçmeyecek şekilde olsun diyor eşim..
Sitelerde de 1000 tl evler ancak 1+1 oluyor..
Kiraya aidatta eklenince en az 1500 tl oluyor..
E
300 binden başlıyor ev fiyatları.
Faizler inanılmaz uçmuş durumda
Tekrar alabilsek keşke İstanbul'dan.
Ama sattığımız evin parasından İzmit'ten bir ev alıp kiraya vericez.(Kötü günümüz için bir evimiz olsun dedik)
Geri kalan parayla eşim iş kuracak inşallah..
İzmit'teki evden de kira gelirse süper olur öyle bir durumda..
Sende bücene göre hareket et.eşin para yaratak hali yok biz 3+1 sitede 420 bin tl verdik. Tek maaşla olcak iş değil yada cok iyi kazanmasi lazim. Sende site icinde bakma başka güzel semtlerde var. Istanbul pahli ama uygun semtlerde var tutupta az maasla cok lüks bir yerde oturmak mantiksiz. Illa 2bin tl evde oturma illerde kizin büyüsn alirsiniz güzel bir ev. Her seferinde taşinmakta dünyanin masrafi.

Iyiki istanbulda yasamiyorum . Bizde max kiralar 900. 150 tl max aidat. Bu super lux fiyatlari. rezidanslarda bile fiyatlar boyle bizde. O yuzden sasiriyorum duyunca. Bide ist. Yasasak ne olurdu halimiz. Allah kolaylik versin sizlere.
Ben almanyada yaşiyorum yatirim olsun diye aldim. Ama bizim evi kiraliyan doktor 2bin vermis ama umrunda degil maasi ona göre. Ama 2000bin tl maas alip komple kiraya harcamak sif iyi bir yerde oturmak icin sacma... istanbulda daha uygun evlerde var..

Back
X