Arkadaşlar Merhaba,fikirlerinize çok ihtiyacım var..
Ben 2 senelik evliyim..Bu zamana kadar 3 ev değiştirdik.İkisi kayın pederimin bize tavsiye ettiği evler oldu birini de eşimle birlikte beğendik fakat mahallenin kötü olması sebebiyle 1 yıl oturup başka yere taşındık..
Bugüne kadar hiç içime sinen ve istediğim gibi bir evde oturamadım. Şu anki evim bahçe katı bunu da satıp kiraya çıkmak istiyoruz.Eşim kendi işini kurmak istiyor.Ben çalışıyorum ve 1 yaşında bir kızım var.
Ev satılıp kiraya çıktığımızda kızıma kendim bakmayı düşünüyorum.Fakat ev konusunda eşimle anlaşamıycaz sanırım.Bana hep alttan alttan en uygun ev neredeyse orada oturucaz diyip duruyor.Ben artık sitede,güvenlikli,güzel,güneş alan bir evde oturmak istiyorum.O evlerde kira+aidat 2000 tl falan oluyor.Eşime bunu kabul ettiremiyorum.Sen çalışmayacaksan ben bu kirayı veremem diyor
Şimdi soruma geliyorum arkadaşlar..İstediğim yerde oturabilmek için çalışmaya devam etmem gerekecek.Bende 2000 tl maaş alıyorum.Kirayı ben karşılarım bu durumda.Ama kızıma da kıyamıyorum en güzel zamanlarını kaçırıyormuşum gibi geliyor

Bir yandan da artık istediğim evde oturmak istiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizce işten çıkıp ucuz bir ev kiralayıp kızıma mı bakmalıyım?
Yoksa çalışmaya devam edip istediğim evde kirayı ben mi karşılamalıyım ?
Bana fikir verirseniz çok sevinirim..
Sevgiler..