- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
diğeri hatta verdi kapattı kendini ben nasıl kapabilirim ki adminler kapatır diye düşünüyorumbu arada iki konu aynı anda yasak, ötekini kapat.
yooo bana öküz değil tabi bazı öküzlükleri var da :)kibar olması güzel.
ama sana öküz elaleme kibarsa bi b.kluk var demektir.
yani y.vş.ktır.
ıslah edilmelidir.
mümkün değilse, k.çına tekme basılmalıdır...
diğeri hatta verdi kapattı kendini ben nasıl kapabilirim ki adminler kapatır diye düşünüyorum
aynen öyle bazen o kadar ayrıntıya iniyorki şaşıyorum . ya şuan gene surat asasım var ama çözüm yokbu gibi adamlara el iyisi derler.
yaaa aynen anlatamıyorum tamam ben sni biliyorum da diyorum şahsen başkası bana bunu yapsa yanlış anlarım diyorum senin afandan ne geçiyor diyor ki açık açık arkadaşım eşin evdede mi böyle her misafire karşı mı böyle yoksa dedi daha nedisn söyler misinAma kiz arkadaslar ina karsi cok dusunceli davranirsa yanlis anlasilabilir. Of ben.kendi kocam ince düşünceli degil diye kiziyodum. Fazla dusunse bi tuu beniki gibi hic dusunmese bi turlu.
yooo bana öküz değil tabi bazı öküzlükleri var da :)
hepsini denedim eşine özel davran başkalarına değil dedim tabiki samimi ol ama centilmenlikte aşmak ayrı bir şey ben de samimiyetle konuşabilirim arkadaşlarım olabilir var da yani bunda sıkıntı yok sen güzelce muhhabbetini ediyor san ama iş inceliğe gelince doğum günü br anneler günümü bile hatırlamıyorsun ben böyleyim diyorsun bilmiyorum sinirlerimi bozuyor bazenyani yapısı buysa ve adamı böyle kabul ettiysen yan çizemezsin.
ama biraz kendini törpüleyebilir tabi.
benim eşim de centilmendir, kalabalıkta da kendimi özel hissettirir ama herzaman değil.
bana arada bi yaptığı halde, başka kadınlara herzaman incelse çok tuhafıma gider.
kasıt ararım yani. çünkü bi insan ya hep kibardır ya orta şekerdir, ya da kütüktür.
iyi gözlemle, kötü bi amacı yoksa kalbini kırmadan, sadece sane özel davranmasından hoşlandığını belli et.
yine diğerlerine de saygılı efendi olsun tabi ama yavşamasın...
ya düşünceli olması iyide abartması sinir bozucu bencede.. sanane işine baksana sen. ama sana da böyleyse idare edilebilirbu şekilde[/QUOT
bana gelince de düşünür eder de.ama.incelige gelince elimden gelmiyor ben böyleyim muhabbeti eee o zamannnn niye bu aşırı şeyler tamam tabi ki sandalye çekeceksin bir şey yer mi içer mi soracaksın hesabı da sen ödeyeceksin de gerisi abartı ya ben alışamadım. Alışamıyorum sinirlerimi bozuyor denedim olmadı konuşmuyoruz sormadı biliyor başta ne oldu sesin neden böyle dedi o kadar sormasını da beklemiyorum ne Dicem desem ne değişecek
Edilmiyor artık ben edemiyorum bana gelince tamam düşünür eder dediklerime itiraz etmez pek ama inceliği gelince elimden gelmiyor ben böyleyim iyi yönlerimi gör deyip siyriliyor bana değilsen kimseye olmamalısın oluyorsan da normal karsilamami bekleme anladı ne olduğunu da bir kere sordu daha sormadı konuşmuyoruz sormasın zaten sorup ne konuscam ne değişecek madem aynı ortamda bu hareketlerini görmeyen gormeyei sevmiyorum birlikte bir ortama girmeyiz o zamanya düşünceli olması iyide abartması sinir bozucu bencede.. sanane işine baksana sen. ama sana da böyleyse idare edilebilirbu şekilde
İşte sorun orda ortada değişecek birşey yok ama alışaca . Bir ben de yok abartılı davranışlarına dayanamıyorum ya asıl o kadar akıllı ki neyden rahatsız olduğumu anlıyor ince ayrıntısına kadar öyle erkek anlamaz şeysinde değil ama işine gelmeyip bilerek yapması yok mi deli ediyor benideğişmez bence.. blkide yapısı bu.bazı insanlar çok konuşur susamaz bazısı susar konuşamaaz ve buna benzer şeyler.. konuştuysan yine aynıysa bırak kendi haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?