- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
eşim sosyal ortamlarda gereksiz incelen bir adam biliyorum ama buna bir türlü alışamıyorum en sonunda onunla hiç bir ortama girmicem yani de insan eşiyle paylaşamazsa bazı şeyleri mutlu olur mu=??? yemeğe gidiyoruz başkalarının tabağını düşünüyor . bir şey yemeye gidiyoruz ay döktü diye eline peçete alıyor neredeyse bayan arkadaşlarımın elini eteğini silecek ,bir bakmışım sandalye eksikse koştur koştur tamamlamış ( bu çok normal hepsi aynı anda olunca sinir oluyorum) telefonunu unutmuş mesela git al aklın kalmasın diyor aklı kalmasın diye düşünüyor bu benim gözümde söylesem saçmalıyorsun diyecek ufak tefek şeyler de başkalarını bu kadar düşünmesi saçma geliyor .. şuan acayip sinir olmuş durumdayım yaa niye gereğinden fazla davranış içerisine giriyorsun normal normal oturalım muhabbet edelim gülelim kalkalım özel davranmak niye arkadaşlarımı seviyorum ve eşim tanışssın istiyorum da böyle olunca madem geriliyorsun boşver madem öyle gerek yok diyorum boşuna eşine kızma. bu adam böyle kabul et diyorum ama edemiyorum alışamadım kaç senedir ...bu sadece bir kaç saatlik mevzu çok böyle konularımız var