fikrinize ihtiyacım var...

gulguzeli_89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
354
127
18
eşim sosyal ortamlarda gereksiz incelen bir adam biliyorum ama buna bir türlü alışamıyorum en sonunda onunla hiç bir ortama girmicem yani de insan eşiyle paylaşamazsa bazı şeyleri mutlu olur mu=??? yemeğe gidiyoruz başkalarının tabağını düşünüyor . bir şey yemeye gidiyoruz ay döktü diye eline peçete alıyor neredeyse bayan arkadaşlarımın elini eteğini silecek ,bir bakmışım sandalye eksikse koştur koştur tamamlamış ( bu çok normal hepsi aynı anda olunca sinir oluyorum) telefonunu unutmuş mesela git al aklın kalmasın diyor aklı kalmasın diye düşünüyor bu benim gözümde söylesem saçmalıyorsun diyecek ufak tefek şeyler de başkalarını bu kadar düşünmesi saçma geliyor .. şuan acayip sinir olmuş durumdayım yaa niye gereğinden fazla davranış içerisine giriyorsun normal normal oturalım muhabbet edelim gülelim kalkalım özel davranmak niye arkadaşlarımı seviyorum ve eşim tanışssın istiyorum da böyle olunca madem geriliyorsun boşver madem öyle gerek yok diyorum boşuna eşine kızma. bu adam böyle kabul et diyorum ama edemiyorum alışamadım kaç senedir ...bu sadece bir kaç saatlik mevzu çok böyle konularımız var

kibar olması güzel.
ama sana öküz elaleme kibarsa, bi pislik var demektir.
yani y.vş.ktır.
ıslah edilmelidir.
mümkün değilse, k.çına tekme basılmalıdır...

Son düzenleme:
kibar olması güzel.
ama sana öküz elaleme kibarsa bi b.kluk var demektir.
yani y.vş.ktır.
ıslah edilmelidir.
mümkün değilse, k.çına tekme basılmalıdır...
yooo bana öküz değil tabi bazı öküzlükleri var da :)

Ama kiz arkadaslar ina karsi cok dusunceli davranirsa yanlis anlasilabilir. Of ben.kendi kocam ince düşünceli degil diye kiziyodum. Fazla dusunse bi tuu beniki gibi hic dusunmese bi turlu.

Ama kiz arkadaslar ina karsi cok dusunceli davranirsa yanlis anlasilabilir. Of ben.kendi kocam ince düşünceli degil diye kiziyodum. Fazla dusunse bi tuu beniki gibi hic dusunmese bi turlu.
yaaa aynen anlatamıyorum tamam ben sni biliyorum da diyorum şahsen başkası bana bunu yapsa yanlış anlarım diyorum senin afandan ne geçiyor diyor ki açık açık arkadaşım eşin evdede mi böyle her misafire karşı mı böyle yoksa dedi daha nedisn söyler misin

yooo bana öküz değil tabi bazı öküzlükleri var da :)

yani yapısı buysa ve adamı böyle kabul ettiysen yan çizemezsin.
ama biraz kendini törpüleyebilir tabi.
benim eşim de centilmendir, kalabalıkta da kendimi özel hissettirir ama herzaman değil.
bana arada bi yaptığı halde, başka kadınlara herzaman incelse çok tuhafıma gider.
kasıt ararım yani. çünkü bi insan ya hep kibardır ya orta şekerdir, ya da kütüktür.
iyi gözlemle, kötü bi amacı yoksa kalbini kırmadan, sadece sane özel davranmasından hoşlandığını belli et.
yine diğerlerine de saygılı efendi olsun tabi ama yavşamasın...

yani yapısı buysa ve adamı böyle kabul ettiysen yan çizemezsin.
ama biraz kendini törpüleyebilir tabi.
benim eşim de centilmendir, kalabalıkta da kendimi özel hissettirir ama herzaman değil.
bana arada bi yaptığı halde, başka kadınlara herzaman incelse çok tuhafıma gider.
kasıt ararım yani. çünkü bi insan ya hep kibardır ya orta şekerdir, ya da kütüktür.
iyi gözlemle, kötü bi amacı yoksa kalbini kırmadan, sadece sane özel davranmasından hoşlandığını belli et.
yine diğerlerine de saygılı efendi olsun tabi ama yavşamasın...
hepsini denedim eşine özel davran başkalarına değil dedim tabiki samimi ol ama centilmenlikte aşmak ayrı bir şey ben de samimiyetle konuşabilirim arkadaşlarım olabilir var da yani bunda sıkıntı yok sen güzelce muhhabbetini ediyor san ama iş inceliğe gelince doğum günü br anneler günümü bile hatırlamıyorsun ben böyleyim diyorsun bilmiyorum sinirlerimi bozuyor bazen

ya düşünceli olması iyide abartması sinir bozucu bencede.. sanane işine baksana sen. ama sana da böyleyse idare edilebilirbu şekilde

ya düşünceli olması iyide abartması sinir bozucu bencede.. sanane işine baksana sen. ama sana da böyleyse idare edilebilirbu şekilde[/QUOT
bana gelince de düşünür eder de.ama.incelige gelince elimden gelmiyor ben böyleyim muhabbeti eee o zamannnn niye bu aşırı şeyler tamam tabi ki sandalye çekeceksin bir şey yer mi içer mi soracaksın hesabı da sen ödeyeceksin de gerisi abartı ya ben alışamadım. Alışamıyorum sinirlerimi bozuyor denedim olmadı konuşmuyoruz sormadı biliyor başta ne oldu sesin neden böyle dedi o kadar sormasını da beklemiyorum ne Dicem desem ne değişecek

değişmez bence.. blkide yapısı bu.bazı insanlar çok konuşur susamaz bazısı susar konuşamaaz ve buna benzer şeyler.. konuştuysan yine aynıysa bırak kendi haline

ya düşünceli olması iyide abartması sinir bozucu bencede.. sanane işine baksana sen. ama sana da böyleyse idare edilebilirbu şekilde
Edilmiyor artık ben edemiyorum bana gelince tamam düşünür eder dediklerime itiraz etmez pek ama inceliği gelince elimden gelmiyor ben böyleyim iyi yönlerimi gör deyip siyriliyor bana değilsen kimseye olmamalısın oluyorsan da normal karsilamami bekleme anladı ne olduğunu da bir kere sordu daha sormadı konuşmuyoruz sormasın zaten sorup ne konuscam ne değişecek madem aynı ortamda bu hareketlerini görmeyen gormeyei sevmiyorum birlikte bir ortama girmeyiz o zaman

değişmez bence.. blkide yapısı bu.bazı insanlar çok konuşur susamaz bazısı susar konuşamaaz ve buna benzer şeyler.. konuştuysan yine aynıysa bırak kendi haline
İşte sorun orda ortada değişecek birşey yok ama alışaca . Bir ben de yok abartılı davranışlarına dayanamıyorum ya asıl o kadar akıllı ki neyden rahatsız olduğumu anlıyor ince ayrıntısına kadar öyle erkek anlamaz şeysinde değil ama işine gelmeyip bilerek yapması yok mi deli ediyor beni

Back
X