- 6 Eylül 2021
- 88
- 90
- 3
- 23
- Konu Sahibi maricinmaricin
-
hayır sadece 19 yaşındayızTek kelime konuşmadığınız insana nasıl vuruluyorsunuz ya? O kadar mı yokluktasınız?
Mesaj atmayın ya da aramayın tabi ki, rahatsız edici bişey bu. Sınıf içinde muhabbet kurmaya çalışın.
hesabı gizliydi ama profil fotosunda vs bir şey yoktuSosyal medyadan vs baktınız mı sevgilisi olmasın ? Bizimde dersane zamanı sınıfta böyle sessiz bi çocuk vardı kimseye selamı sabahı yoktu çünkü sevgilisi aşırı baskın bi kızdı o geldi aklıma nedense..Dersle ilgili bir şeyi bahane edip soru sormayı deneyebilirsiniz.
Bazısı sevgilisi varken bile foto tarih vs koymuyor ama…okuduğu kitabın adını öğrenin onunla ilgili sorular sorunhesabı gizliydi ama profil fotosunda vs bir şey yoktu
Üniversitedeyken bir ortama girmiştimablalarım merhabalarrr. biraz saçma ama bir şey danışmak istedim size. benim dershanede sınıftan hoşlandığım bir çocuk var. ama çocuk hiç kimseyle tek kelime bir şey konuşmadı şimdiye kadar, en arkada oturuyo falan sessiz bi çocuk. benimle de tek kelime bile bi muhabbeti yok. o duvar kenarında en arkada oturuyo ben cam kenarı en önde. teneffüslerde kitap okuyor. sınıf whatsapp grubundan çocuğun numarasını aldım, sizce whatsapptan herhangi bir bahaneyle mi yazsam? ya da nasıl bi bahaneyle? yoksa teneffüslerde kitap okurken yanına gidip ne okuyorsun falan diye mi sorayım. çok sessiz ve içine kapanık olduğu için tersler diye korkuyorum biraz. ya da whatsapptan yazınca muhabbet devam etmezse de sıkıntı. gerçekten acayip vuruldum çocuğa nedense ya hiç aklımdan çıkmıyor. ne yapmalıyım sizce? düşüncelerinizi bekliyorummm :)
Arkadaşlar çok guzel tavsiyeler sunmuş. Bem sadece çocuğu takdir etmek istedim) tiktokla kafayi bozmayan kitap okuyan genç gormek samanlikda igne aramaya döndü neredeyseablalarım merhabalarrr. biraz saçma ama bir şey danışmak istedim size. benim dershanede sınıftan hoşlandığım bir çocuk var. ama çocuk hiç kimseyle tek kelime bir şey konuşmadı şimdiye kadar, en arkada oturuyo falan sessiz bi çocuk. benimle de tek kelime bile bi muhabbeti yok. o duvar kenarında en arkada oturuyo ben cam kenarı en önde. teneffüslerde kitap okuyor. sınıf whatsapp grubundan çocuğun numarasını aldım, sizce whatsapptan herhangi bir bahaneyle mi yazsam? ya da nasıl bi bahaneyle? yoksa teneffüslerde kitap okurken yanına gidip ne okuyorsun falan diye mi sorayım. çok sessiz ve içine kapanık olduğu için tersler diye korkuyorum biraz. ya da whatsapptan yazınca muhabbet devam etmezse de sıkıntı. gerçekten acayip vuruldum çocuğa nedense ya hiç aklımdan çıkmıyor. ne yapmalıyım sizce? düşüncelerinizi bekliyorummm :)
ben de başak burcuyum....Başak burcu erkeği değilse bir şey bilmiyorumMuhtemelen gizemli oluşu seni çekiyor. Güzel duygular ya bunları da yaşamak lazım. Bence okuduğu kitabı sor ama fazla üstüne düşme. Birkaç kere de göz göze gelirsiniz eğer sevgilisi yoksa ve seninle ilgilenirse ne ala ama anladığı halde ilgilenmiyorsa boşver üzer seni
ayy evet bunu yapcaktım. arkadaslarım gelip konuşturuyo kitap okutmuyolar bana yattı bu plan hashhddhjvBen olsam hiçbir şey yapmam. Onun yaptığı gibi alır kitabımı okurum bi köşede. Mutlaka dikkatini çekersin öyle olunca. Ben böyle amacıma giden yolları kasıtlı olarak uzatırım zaten hep. Daha heyecanlı oluyor.
ayy evet bunu yapcaktım. arkadaslarım gelip konuşturuyo kitap okutmuyolar bana yattı bu plan hashhddhjv
Aslında bu merak. Gizemli görünüyor, kimseyle konuşmuyor, eee bizde de başarılı olma, onu değiştirme hırsı var biraz. Açıkçası sorunlu olma ihtimali olan birine de benziyor, tam iyileştirmelikTek kelime konuşmadığınız insana nasıl vuruluyorsunuz ya? O kadar mı yokluktasınız?
Mesaj atmayın ya da aramayın tabi ki, rahatsız edici bişey bu. Sınıf içinde muhabbet kurmaya çalışın.
Oo olaylar olaylarBir ara yakışıklının kalktıgı bir anı veya koridorda yürüyen bir anını yakalayın. Telaşlı olun saçınızı başınızı dağıtın telaşlı olduğunuz belli olsun elinizde kitaplıklar ve telefon olsun koşarken telefona baka baka koşmuş gibi yapın yakışıklıya çarpın. Özür dileyin, bir şey oldu mu afedersiniz görmedim diyerek dilinizi otomatiğe bağlayın mimiklerini inceleyin ne tepki verecek.
Lisede hoşlandığım çocuğa aynısını yapayım derken merdivenlerden düstüğümü bilirim. Değdi mi? Değdi tam dibinde düstüm kaldırdı falan beni. Bana dokunurken yanaklarım domates gibi oldu. Nefes alışverişimin otomatiğini yitirmiştim. Bide gülüş atmıştı iyice bütün hücrelerim kımıl kımıl olmuştu. Anlatırken bile heyecanlandım.
Hiç mesaj atmayın derim.
Yazarken aklıma geldi, biraz şöyle arattım tarattım. Çok çirkinleşmiş. Bu kalbim gerçekten çok midesiz kimler için atmış. Şimdi yüzüme gülse kaçarım. Biriyle yaşlılıkta evlenmek şart bence.Oo olaylar olaylar
Toprak elementleri olarak gizemli varlıklarız. Daha çok oğlak ve başak başı tutuyor.Başak burcu erkeği değilse bir şey bilmiyorumMuhtemelen gizemli oluşu seni çekiyor. Güzel duygular ya bunları da yaşamak lazım. Bence okuduğu kitabı sor ama fazla üstüne düşme. Birkaç kere de göz göze gelirsiniz eğer sevgilisi yoksa ve seninle ilgilenirse ne ala ama anladığı halde ilgilenmiyorsa boşver üzer seni
Kesinlikle öyle ben de başak burcuyum kendim gibi olanları çekerim ama başak erkeği kadınına göre biraz farklı oluyor, böyle gizemli olanlar kızım ben seni üzerim sana layık değilim moduna geçiveriyor geneldeToprak elementleri olarak gizemli varlıklarız. Daha çok oğlak ve başak başı tutuyor.
Bende bir başak burcu olarak gizemi çekiyorum ister istemez. Ama ne yazık ki bu ıssızlar ömür törpüsü oluyorlar.
Var basımızda bir adet. Kardesimin sevgilisi. Allah erkeğinden korusun.Kesinlikle öyle ben de başak burcuyum kendim gibi olanları çekerim ama başak erkeği kadınına göre biraz farklı oluyor, böyle gizemli olanlar kızım ben seni üzerim sana layık değilim moduna geçiveriyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?