Fikrinize ihtiyacm var doru yer mi bilmiyorum

Bencee Nıkah Olunca Tamam Artık Karı Kocasınız ama O Dugun Gecesı Yasanan Sey Bambaskaa Bılmıyorum Ama Ben Dugunden Sonra Yapılması Taraftarıyımm Hem N Olacagımız Bellı Degıl Allah Korusun Babanızın Evınde Hamıle Kaldıgınızı Dusunun Yada N Bılıyım Ona Bısey Oldugunu Ben Olsaydım Dugunun Olmasını Beklerdım

Adam nikahı bastıktan sonra karısı oluyorsn, dilediğinizi yapmakta serbestsiniz....
Korunursanız hamile kalmazsınız, ilk etapta o korunsun, annenin anlamasını istemiyorsan....
Ben nikahtan sonra nişanlını hiçbir kuvvetin durdurabileceğine inanmıyorum...
Bu gelinlik takıntısı da gereksiz... Düğünün hiçbir resmiyeti yoki...
Ne demek telli duvaklı gelin olmadan olmaz...
Telli duvalı gelin olup düğün yapıp gerdeğe giren, hatta çocuk doğuran ama nikahı olmamış kadınlar var, çocuklarına nüfus kağıdı çıkartamıyorlar...
Neden hep nikaha değil de gelinliğe davul zurnalı düğüne önem verikldiği için...
Sizi nişanlınızın karısı yapan nikahtır, nikah kıyıldıktan sonra da dilediğinizi yapabilirsiniz....

4 yıldır bekliyormuş zaten accık daha bekleyiversin
ha olsada nolur birşeycik olmaz sonuçta kocan...
ama gelinlikle bi başka olur bence
bizim nikahımızda önce oldu ama düğün gününü bekledik
daha bi heyecanlı oluyor..
benim kalbim güp güp atıyordu...
ayyy o günü bekleyin kızz

Düğünü bekle tabikide beyaz gelinliği giyerek karısı ol:)Bende tayin olmayı düşünüyordum bu sebeple erken olmuştu nikah ama düğünden sonra karısı oldum:)

Valla ne desek bos size kalmis bana kalirsa dugunu bekleyin 4 yil sabretmis 1 yil daha beklesin ne var bunda..

size kalmış ama bencede düğünü bekleyin.
bak burda geçen bi arkadaş senin gibi nikahı önceden olmuş
ve daha düğün olmadan beraber yaşamadan boşanıyorlardı..
genede sen bilirsin ..

arkadaşım en mantıklısı düğünü beklemek.bak diyosunki onun için ilkim.tecrübeside yok yani.ateşle barut misali ne yaptığınızı bilmezsiniz kazayla bebek falan olur o zamanda her şey sarpa sarar.böyle bişeye fırsat verme. kesin tavrını koy.istemiyorum de...

ne yani düğünde millete iki göbek atınca mı karı koca olacaksınız ne mantıksız bir bakış açısı ya..nişanlın haklı nikahı yapıyosan her halükarda evlisin sen bişe yapmasan bile evlisin yani sana kim karışır,..ayrıca annenle bu konuyu konuşmamalısın gerek yok bence biz dede :jeyyar:erken nikah oldu kim ne karışır..ayrıca eşini durduramazsın artık adamcağız haklıı:)

nikah olunca zaten resmen karısı oluyorsun, yani adam haklı aslında..
ama şöyle birşey var bizim bir tanıdığımızda yurtdışına gitmek için 1 sene önce nikah yapmıştı, sonraki sene düğün alışverişinde kavga çıkmıştı ve boşanmışlardı1 yıl evli oldukları halde hiç beraber yaşamadan..

Bence 1 sene daha sabredin derim, hem 1sene bekledikten sonra dahada heycanli olur dugun gecesi ;-)

Buyusunu bozup dugunden once yapmayin bence.

evet karısı oluyorsun ama gelinlik giyip düğününü yaptıktan sonra özel bir şekilde ve özel bir yerde olması bence daha güzel ayrıca aylarca burda olmayacaksın alışmış kudurmuştan beterdir derler ya o seni bunun tadına vardıktan sonra kuzu kuzu beklemezse? tabiki küçük kaçamaklar falan yaşayın ama kilidi açmayın 4 yıl beklemişsiniz bikaç aycık daha bekleyiverin

Bence düğünü beklemek bence çok saççma....
Aynen bir arkadaşın dediği gibi ne yani 2 davul zurna 200-300 davetli göbek atınca mı karı koca olunuyor....
Bu mantık birsürü insanda oldğu için aman gelinlik kutsaldır, bak düğünü de yapalım, nikah için işlemler uzun sürüyomuş, bir ara yaptırırız diue evleniyorlar imam nikahını dabasıyorlar. Olduda bitti maşallah... Sonra 2 gün geçip sıkılıyorlar, kuma getiriyor yeni birini bulyor öteki gelinlikle düğünle evlenip gerdeğe giren ortada kalakalıyor....

Nikahı yaptınız mı arkadaşım, bence artık beklemek heyecanı flan arttırmaz, özellikle erkek için kızın gereğinden fazla nazlanması anlamına gelir ve brak heyecanlandırmayı sıkar bile...
Sevdiğin adamla karı koca olmak için hele de nikahın varsa özel yer özel zaman özel kıyafet yoktur... Zaten o an çoook ama çok özel bir an, ne gelinlik, ne nerede olduğun ne de saatin kaç olduğunun farkında olmuyorsun,ve bunların da hiçbir önemi olmuyor....

Haa bu arada nikah yapıp düğünden önce boşananlar olmuormu oluyor, dünyanın bin türlü hali var... Ama zaten resmi nikahon olduğu için boşanacaksın ve gerdeğe girsende girmesende dul olacaksın....
Nüfus kağıdına yada tgoplum içine çıkarken DULUM AMA BAKıREYıM yazıp dolaşmayacaksan gerdeğe girip girmemenin bir anlamı yok bence...

valla arkadaslar ben bu konuyu konustum tekrar nisanlimla..nikah olunca is bitmistir diyo karim oluyosun ötesi varmi ya diyo hem aileden gizli neden tutalim ayip mi bu kimseyi dinlemem diyor alir götürürmüs beni :)) yani cok zooorrr durduramam

neden durduruyorsun ki, birbirinizi seviyorsanız
ha düğün ha nikah ne fark edecek (ki kanunlara göre asıl olan nikahtır)

eğer kendin için gerçekten özel birşeyler olmasını isitiyorsan, şık beyaz bir kıyafet giyin,
imkanınız varsa da 1-2 gün başbaşa kalacağınız sakin bir yere tatile gidin.

özelse özel beyazsa beyaz....

şahsen ben beklerdim..nikah olursa sorun yok istiyorsan evet de nişanlına..ama ailenle döneceksin nikah sonrası..düğünde de beyaz gelinlik giyeceksin...beklesen daha iyi olur..
nişanlın neden birlikte olmakta ısrarlı anlamadım...ayrıca gizli saklı olacak bu aiş.hamile kalma ihtimalin de var ..canın ne istiyorsa yap ama iyi düşün..

nisanlim benden önce hic bisekilde bi iliskisi olmamis ben hayatina girdikten sonrada benim icin bekledi yani kimseyle cinsel bi iliski yasamadi simdiye kadar bu konuda ona güvenim sonsuz..yani o yüzden israr ediyor..gizli neden olsun diyor nikahtan sonra karim olmus oluyorsun kim ne karisir diyor aslinda hakli biyerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…