Fikrinizi alabilirmiyim? resimli

Ama büyük ya :/ ben minik istiyorum hoşuma gitmiyor :/

resmini bulduğun burnunu beğendiğin kızın gidip bi doktora senin burnunun fotosunu gösterip bu burundan istiyorum demesi gerek. Bu işte bi terslik var çok şaşırdım böyle güzel bi buruna sahip olmuşsun ve istediğin burun hiç güzel değil o ne öyle ya

Burnun gerçekten çok güzel hatta benim hayalimdeki burna sahipsin diyebilirim
bence estetikle falan uğraşma

ikinci resimdeki burun gerçekten çok çirkin. ne kadar düzgün bir burnun var, sen burnuna büyük diyorsan benim burnumu tanımlayacak bir kelime yok o halde.

Maşallah çok güzel kızsın ayrıca da burnun yüzünle çok orantılı ve hoş duruyor hem orijinal hem güzel vazgeç derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız sen deli misin estetik oldun sandım valla

burnun kucuk ve guzel, kesinlikle oynatma, psikolojik destek al eger burnunun buyuk oldugunu dusunuyosan cunki GERCEKle alakasi yok senin dusuncelerinin.

Benimki gibi burnun olsa intihar edeceksin sanırım. Ben aleiyat oldum biraz küçülsün diye, sen bulmuşsun da bunuyorsun. Gayet güzel burnun var. Tadını çıkar.

istediğin burundan seninki daha hoş görünüyor

Burnun benimkine benziyor biraz. Burnun yandan güzel ama önden haklısın geniş ve etli biraz. Seni rahatsız ediyorsa yaptır tabi ama doktorunu iyi seç ve acele etme

canım senın suankı burnun benım begendıgım sekıldecok hos bence ve afedersın ama begendıgın burun cok kotu ya sankı o eskı burunda senınkı yenı halı gıbı kıbar kucuk ıstıyosan başka sekıl tercıh etmenı tavsıye ederım ozgu namalınkı falan cok kıbar mesela

kendi burnunuz istediğiniz burundan çok çok daha güzel. istediğiniz burnun ucu bi felaket sarkık duruyor çok kötü yani bence hiç elletmeyin kendi burnunuzu ama illa da olmak istiyorsanız daha hoş burunlar var

ıyıde ıstedgn burnun amelıyata ıhtyacı var senınkının degıll:))

istediğin burnun revizyona ihtiyacı var bence ucu hoş durmuyor.bence senşn burnu gayet güzel elletme derim

inan bana çok hoş bir burnun var. sana bir zararı yoksa (nefes alamama kemik batması gibi) bence hiç acı çekmene değmez + parana yazık. keşke benim de böyle olsa ve ikinci resimdeki burun çok fazla sivri. ben beğenmedim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…