Fikrinizi alabilirmiyim? resimli

Burnunuzda ilgili algınız neyse odur. Burnunuzun neye benzeyebileceğini ancak uzman bir hekim söyleyebilir. Çok kibar bir yapısı varmış burnunuzun aslında, altyapısı iyi bir burunun sonuçları da güzel olacaktır.

Kusura bakma da kafan mı güzel? senin burnun ne kadar güzel kusursuz. Önden bilemem ama öndende koy resim büyük mü küçük mü diyelim yandan süper ama. O koyduğun resimde ki kızın burnu hiç güzel değil. Bir kere burun ucu cok sevimsiz burun delikleri açıkta

Burnun gayet güzel . Hç estetkle falan uğraşma. Sekli falan düzgün ve kibar bi burun. Bnce senin o begendiğin burnun estetige ihtiyacı var. Yazık edersin
Yok illa estetk diosanda kesinlikle o resmdeki gibi burun ucu ileoynama sadece cok hafif bi kavis verebilrsin. (Bana sorarsan hç bişeye ihtiyacı yk burnunun) . Bu takıntına doktrn bile sasıracagına eminim.

Son düzenleme:
herhangi bir sağlık probleminiz yoksa hiç estetiğe girmeyin Allahın yarattığını beğenmeyip vebal Altınada girmeyin Allah razı gelmez burnunuz çok güzel burnum tombik diyorsunuz ama sizin yüzünüze eminim çok yakışıyordur istediğiniz burun sizin yüzünüze yakışacakmı ?
benim burnumda kemerli hoş bir görüntüsü yok ama yıllardır benim yüzüme bu yakışıyoi Rabbim beni böyle yaratmış dedim ama sağlık problemimden dolayı ameliyat olmam gerekiyor hiç nefes alamıyorum bu arada ben istanblda oturuyorum önereceğiniz bir ddoktor varmı arkadaşlar ?

bence istediğin burnun sahibi senin burnunu alıp doktora gitmeli ve bu burundan istiyorum demeli :) bence burnun gayet iyi sakın ameliyat olmaya kalkma

delimisin sen yaaa .kendi burnun cok cok guzel.olmasini istedigin burun berbattt haberin olsun.burun seklin harika onden buyuk gorunuyorsa kanatlardan biraz daralttir.okeydir.

Umarim ameliyat olmamissinizdir.Iki burundan birini sec deseler sizin burnunuzu tercih ederim.Ben ilk resmi gordugumde zaten estetikli oldugunu dusundum.cok hos bir burun yapiniz var.Yazik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…