Fikrinizi alabilirmiyim? resimli

İlk defa burunla ilgili yorum yapayorum ama duramadım:)) sanırım şaka .)) kendi burnun bu burundan bin kere daha güzel.Ameliyat olup para verip bir de eziyet çekip bunu yaptıracaksan diyecek bişey yok.Tavsiyem takıntılı olma.Bu şekilde estetik yaptırmak doğru değil.Varsın burnun biraz büyük olsun.Ne olur ki.Kaldı ki gayet güzel burnun var bana göre.

senin istediğin burunu elde edbilirler fakat senin yüzüne gitmez sadece senin burnuna küçük dokunuşlar yaparak güzel sonuç elde edilebilir

Bencede kendi burnun çok daha güzel. Resmini paylaştıgın kızın burnunun ucunda aşağı dogru sarkıklık var. Bu kadar minik bir şey için o kadar acı cekmeye degmez:)

Ben sizin burnunuzun bir tek ucunda sorun gordum. Buyuk falan diyil, sadece ucu biraz dusuk ve orantisiz qibi. Amma cok da dert edilecek kadar diyil.

canım hiç ama hiç gerek yok. senin burnun daha güzel.. değmez yani

burnunuzun estetiğe ihtiyacı yok bence ve burnunuz istediğiniz burundan çok daha güzel,herkes bu konuda hemfikir sanırım...

çoğunluk alt resimdekini siz sanıp yorum yapmış çünkü asıl sorunu olan burun o :) Burnumda hiç sorun olmadığı halde estetik oldum ve şuan eskiden dümdüz olan burnum eğri,estetik için 3 bin ödedim,revizyon için en az 13 bin ödeyeceğim.İçinde bulunduğum psikolojik bunalım cabası.Sanırım sizde bu durumun ciddiyetini anlamadınız henüz,bana anlatan olmamıştı ama ben size anlatmış olayım..uzak durun

burnunuzda abartı bir sorun yok... istediğiniz burnun resmini görünce şaka yapıyorsunuz sandım önce.... istediğiniz burun inanılmaz itici, garip bir şey...

bence burnunuza dokunmayın... gayet iyi duruyor...

Burunda estetik olayı o kadar arttı ki insanın ister istemez ben de olsam mı sorusu aklına geliyor sanırım. Çünkü burnunuzda hiçbir sorun yok. Boşa acı, boşa masraf, boşa zaman kaybı olur. Burun ucunuz da düşük falan değil gayet güzel. Daha kalkığı inanılmaz yapay durur. Üstelik her kadının burnu küçük olacak, küçük burun ideal burun diye bir şey de yok. Tamamen yüze uyumuyla alakalı. Gülünce genişlemesi olayı da yüz kaslarınızla alakalı. Neredeyse çoğu insanın burnu gülünce genişler ya da ucu aşağı iner. Bir de tabii ameliyat olanların neredeyse yarısı burnundan memnun kalmıyor revizyon peşinde koşuyor. Hiç dokunmayın yazık vallahi.

Nasıl burun istediğinizi anladım benim arkadaşımın burnu aynen öyle minik ucu sivri çok güzel benim burnumda sizin burnunız gibi. Allah bizlere yüzümüze göre vermiş ben aynaya baktığımda bana onun yakışacağını düşünmüyorum mesela çünkü Allah bize yakışanı vermiş burnunuzda herhangi bir sorun yoksa bi daha bence sırf güzellik uğruna güzelim burnunuzu mahvetmeyin. tabi bu benim fikrim yine de siz bilirsiniz

Çok güzel söylüyorsunuz fakat gülerken büyüyor ben çok rahatsız oluyorum evet anlamışsınız beni minik uclu bi burnum olsun istiyorum.
estetik olayını askıya aldım çünkü çalışıyorum maddi konuda da birikim yapmam lazım.

Ama büyük ya :/ ben minik istiyorum hoşuma gitmiyor :/

Allahtan daha belani mi istiyosun :) ne güzel burnun var. Benim Burnum seninkinin 3 kati . begenmiyosan degiselim ayrıca hic elletme. Anneannemin bi lafi var: çok oynarsan ya os..rur ya mıcar der. Güzelim burnunla oynatma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de kendi burnunu cok begendım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…