Fikrinizi alabilirmiyim? resimli

Bu kararını estetik olan arkadaşının değil de burnu kocaman olan herhangi birine bakarak tekrar düşün derim. Elinde olanın kıymetini bil. gayet güzel burnun var. ayrıca burun ameliyatı hiç de kolay geçmiyor bilesin.

Hem bilgi hem yardım için başlık açtım.
piskolojik değil bana göre görünen köy klavuz istemiyor güldüğüm zaman büyüyen bi burnum yerine küçücük fındık gibi olan burnu
tercih ediyorum.
Burun estetiğinden 15 gün sızıntılar oluyormuş burun düşme tehlikesi vs korkuyorum :/

Olumlu yorumlarınız için teşekkür ediyorumm içimi rahatlattınız.:26:

Hem bilgi hem yardım için başlık açtım.
piskolojik değil bana göre görünen köy klavuz istemiyor güldüğüm zaman büyüyen bi burnum yerine küçücük fındık gibi olan burnu
tercih ediyorum.
Burun estetiğinden 15 gün sızıntılar oluyormuş burun düşme tehlikesi vs korkuyorum :/

Olumlu yorumlarınız için teşekkür ediyorumm içimi rahatlattınız.:26:

Haklısın işte bir sürü risk var ve bu riski almaya değecek bir sorunun yok bence. Konunun başından beri herkesin burnunu çok beğendiğini görüyoruz. Bu yorumlar senin kendine bakışından daha tarafsız yorumlar.. ben psikolojik derken bunu kastetmiştim. Yoksa tabiki güzellik göreceli ve son karar senin😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın işte bir sürü risk var ve bu riski almaya değecek bir sorunun yok bence. Konunun başından beri herkesin burnunu çok beğendiğini görüyoruz. Bu yorumlar senin kendine bakışından daha tarafsız yorumlar.. ben psikolojik derken bunu kastetmiştim. Yoksa tabiki güzellik göreceli ve son karar senin😊

Teşekkür ederimm :38:

Kızlar selamlar burnum bana büyük geliyo gülerken falan acayip büyük gözüküyor yüzümde tombikmiş gibi oluyo.
benim burnum böyle

İstediğim burun böyle

İstediğim burunu doktorlar elde edebilir mi güvenebilirmiyim? bi sakatlık çıkar mı ?
korkuyorum bu operasyondan.
bu yüzden fikir almak istedim.

canım istediğin burnun delikleri cok kotu duryr bence olmaaa :50::50:

Sakınnn yaptırma canım burnun gayet iyi ve senin burnun o istediğin burundan kat ka daha güzel. Burun estetiği burnun yapısından sanırım kişiden kiişiye değişiyor... ben ve arkadaşım aynı doktora burun ameliyatı olduk, arkadaşım çok memnun ve burnu çok güzel oldu... benimse küçülttürmek için ameliyat olduğum burnum eskisinden de büyük oldu :50:

Son düzenleme:
bence de sizin burnunuz daha güzel. ama keşke karşıdan çekilen bir fotograf da koysaydın. diğer bir konu ise o resimde olmak istediğin burnun senin yüzünde iyi duracağı ne malum.belki de sana yakışanı daha değişik bir burun modelidir. çünkü hiçkimsenin yüz hatları birbirininkinin aynı değil.

doğru söylüyorsunuz o yüzden doktor tavsiyesi almam gerekiyor.
küçülttürmede kararlıyım peki küçültme fiyatları ne kadar oluyor?

sen büyük resimdeki gibi bir burun mu istiyorsun; yoksa benim gözlerim yanlış mı görüyor....

etme eyleme diyorum, başka da bir şey demiyorum:4:

Son düzenleme:
ay sacmalama , keske sendeki burun bende olsa , benim burnumu görsen estetikten vazgecersin :1: arkadaslara katiliyorum senin burnun istedigin burundan güzl

İstediğim tamamen o burun değil sadece güldüğüm zaman genişleme oluyor bundan rahatsızlık duyuyorum küçük gözüksün istiyorum.
yoksa burnumun kalkık olmasından yana sorunum yok.
resimde ki burun küçüklüğü önemli benim için.

Bence burnuna bakış açını değiştir :) Hep çirkin çirkin diye bakmışsın ama güzel. Umarım fark edersin. Kardeşimin burnunun aynısı, o da biraz takar ama aslında rahatsız edici bi görüntü yok. Ayrıca o oyuncunun da hiç hoş değil, gözlerle burun arasında garip bi uyumsuzluk var. Ne bileyim aslında ayrı ayrı ikisi de güzel olmasına rağmen aynı yüzde itici görünüyo :/

Merhaba, bende burun ameliyati olucam ama benimkisi zorunlu bir ameliyat.
septum kemigim yamuk ve nefes almami engelliyor. Bunlara ragmen ameliyattan cekiniyorum aslinda
Cunku estetik olmam lazim.

Sizin burnunuz gayet guzel, hic buyuk degil ve gayet orantili.
Niye burnunuzla oynuyorsunuz ki, sectiginiz burun sizin burnunuzdan daha kotu duruyor.

Insallah ameliyat olmaktan vazgecersiniz!

ben üç kez ameliyat olmuş biri olarak burada teccübe konuşuyor:senin burnun çok daha güzel bence sadece üs tarafa biraz törpü denilen bir işlem varmış ondan yaptırabilirsin.gösterdiğin resimde burun içi yandan bakıldığında direk gözüküyor. tavsiye etmem.

Back
X