- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
Bize kadar yemek var lafı dikkatimden kaçmış. Sonraki yorumlarimda ne kadar vicdansizca oldugunu soyledim zaten. Onun haricinde yapabilecek baska birileri varsa hamile karim mutfağa giremiyorsa onu yormak istemiyorsam düzgün üslupla ben de başkasının yapmasini rica ederdim annemden. Nasil bir hamilelik geçirdiğini bilmedigim icin nasil yemek yapmazsin diye linçlemeyi de dogru bulmuyorum. Her hamilelik her bebek her bünye farkli. Duzenleme ekliyorum.Ben olsam vicdansız biriyle evli olduğum için korkardım. Yıllar geçtikçe vicdanın önemi daha da ortaya çıkıyor. Arada bir sorun veya kullanılma durumu da yokmus bir kap yemek ya tanımadığı insana yapar insan. Ben ki rahatına çok düşkün ve akraba sevmeyen bir insanım bana bile acımasızca geldi
Benim cevremde her kosulda karısını her işe süren adamlar var yetişkin yıllardır evli. Bunu gormek beni mutlu etti. Annem karnı burnunda sırtında yükler taşımış babamin keyfi için. Dikkatimi ceken öncelikli şey bu oldu. Tavri üslubu farketmedim ilk başta.