Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir konuda fikrinizi alabilirmiyim?
Eşimin dedesi ve kayınvalidem kayınpederim alt üstü oturuyorlar normalde. Pandemi dolayısıyla kayınvalidemler yazlığa geçti. Dedeye ise yemeğini eşimin halası yani kızı yapıp getiriyordu onlarda korona olduklarından karantidalar çıkamıyor. Kayınpederim aradı geçen akşam eşimi, "siz yemek yapabilirmisiniz" diye eşimde "yapamayız kendimize kadar yapıyoruz" dedi ben hamile olduğum için yemek yapmamı istemedi kısacası, onlar anladı mı bilmem. Kayınpederim de "ozaman haftada bir getiririm ben yemek bir düşünelim" dedi ama pek işine de gelmedi, eşimde daha da bişey demedi bende eşime istersen yaparım dedim boşver dedi konu kapandı. bu arada hamile kalmadan önce zorda kaldıklarında yapar severek gönderirdim bizde birkaç sokak ötede oturuyoruz. Ama elim verdim kolumu kaptırdım gibi de hissetmiyor değilim ne yalan diyim sanki benim sorumluluğumdaymış gibi. Bana kadar başkaları da yapabilir kısacası eşimde öyle dedi bana. Neyse konu kapandı dedik bir hafta geçti kayınvalidem aradı bugün napıyosun nasılsın diye laf lafı açtı korona dan dolayı kendine dikkat et falan konuşuyoru dede "sen gitme diye haftada bir burdan yapıyoruz getiricez" gibi bişey dedi lafmı soktu anlamadım ama canım çok sıkıldı. Eşime de demedim bişey ne düşünmeliyim sizce?