Fikrinizi alabilirmiyim

Aynen arkadaşım bunlar zorluk görmemis ...yemek vermeye halı yok..laf yaristirmaya gelince hali var..

Ya ben kimseye laf yetiştirmiyorum anlayın artık yorum yapıyorum anlamaya çalışmak yerine vicdansız yaftası yapıştırıyorsunuz direkt. Her şeyin suçlusu benim asın beni desem bu mu mutlu edecek sizi anlamadım

Yooo sizinde bir cok mesjınızda bu durumdan hoşlanmadığınızı kv nızın ozellıkle yaptırmak ve ailede en cok sızı suclamaya calıstıklarından felan bahsedılmıs..

Yuh! 1 tabak yemek yapmak cokmu zor? Sende o yaslara geleceksin!! nasil insanlarsiniz? Bizim kuldurde boyle bisey yok

Ayy nolur Tamam yurek özek kalmadı bende. Tamam vicdanlısınız tamam. Anladım ben. Hadi iyiaksamlar.

Yooo sizinde bir cok mesjınızda bu durumdan hoşlanmadığınızı kv nızın ozellıkle yaptırmak ve ailede en cok sızı suclamaya calıstıklarından felan bahsedılmıs..
Ben bunun bana zorunluluğummuş gibi hissettirilmesinden rahatsızım dedim eminim sizin başınıza gelse sizde rahatsız olursunuz tam tersi yaptığım zamanlarda kimse görmüyordu Bi kere yapmadım ben mi tek kötüyüm şimdi

Evet kötüsünüz

Arkadasim ben 2 evlılık gecırmıs 35 yasında bir kadınım. Senin bu anlattığın sey benim 2 evlılıgımde de yasadıklarımın yanında vız gelir tırıs gider. Boşa laf yetiştirmiyorum sana burda.tecrube konusuyo tecrube.
Ve dunyanın adaletsızlıgıne uzuluyorum. Bazı asi kadınlar şükretmeyi bilmezken bazı uysal kadinlar neden haksızlığa maruz kalır cidden seninki gıbı konularıokuyunca şaşırıyorum. Hamilesin ustelık bir hayır işleyeceksin bahanede bahane. Kimseye de sende yasasaydın diye bir ornek sunmayın. Kimin ne yasadıgını bilemezsiniz. Ben size bile dedımkı aileyle Baska derdiniz varsa bu konudan yurumeyin dıye ki sızı el üstünde tutan bir esiniz ve bence benimkine gore cokta süper kv niz var hıııc kusura bakmayın!

Tek suçlu ben miyim peki bunu da merak ettim
Tabii ki değilsiniz kimse suçlu da aramıyor. Öncelik eşinizde diyoruz zaten. Ama siz de eşinizi dinlemeyebilirdiniz. Hee söylenene yeni bir şey ortaya atmayabilirdiniz. Merak ediyorum eşinizin her dediğini yapıyor musunuz? Yoksa mantıklı gelenleri mı yapıyorsunuz sadece

Hala anlamıyorsunuz.Olay suçlu suçsuz değil.Ortada ne olursa olsun yalnız ve yaşlı bir adam var.İstediği kadar huysuz olsun,tüm sülale sorumsuz olsun,kv niz çok art niyetli biri olsun,derdi size yaptırmak olsun.Bunlar o adamın muhtaç olduğu gerçeğini ve bir tabak yemek vermenin insanlık için gerekli olduğunu anlamanızı engellemez.Hele eşinize daha çok sinir oldum.Güya sizi düşünüyor.Hadi siz eşim beni düşünüyor diye mutlu oldunuz ama eşinizin kendi dedesi bir de.Sülale sorumsuz diye başta eşiniz olmak üzere karı koca bu kadar vicdansız olmayın.

Ve benim eşim böyle davransaydı ondan soğurdum.Bu kadar vicdansız olduğu için.Bugün dedeye yapan yarın kim bilir kimlere neler yapar.

Size laf yetiştiremiyorum inanın yazdıklarınızın çoğunu okuyamıyorum bile. Hepiniz okadar günah keçisi bellemişsin ki beni ne desem boş.
Canım sizi günah keçisi bellemiyor kimse sizi tekrar söylüyorum..halen eşinize diyebilirsiniz bu akşam sofranizda ne varsa bir tabak dedeye götür sevabına diyebilirsiniz ..bilmem anlatabildimmi

Bacım sen haklısın..Konuya bakmak istedikleri çerçeveden bakıyorlar.Elini verince kolunu kaptırdığın aileye denk gelmemişler de konuşuyorlar işte. Sanki adam açlıktan ölsün demişçesine tepkiler vermeyin karşınızdaki kadın hamile

Konuya bakmak istediğiniz çerçeveden bakan tam olarak sizsiniz yalnız. Kendi kayinailenizden yola çıkarak yorum yapıyorsunuz. Tüm değişenler aynıymış gibi. Yani verdikleri tepki açlıktan ölürse ölsün bize ne demek gibi bir şey. Bir zahmet kimse bakmasa ve haberleri olsa(!) yemek götürürlerdi sanırım tabii ki açlığa bırakmazlardı diye umuyorum emin olamasam da.

Bi de bu var.Karşınızdaki hamile.E o zaman bu kadar haklı görüyorsa kendini yazmayacak.Hadi onu geçtim,kadın kocasının tesirinde kalmış.Elini verip kolunu kaptırmak ne demek?Adam bir yemek verecek ya!!Bütün şartlar kötü bile olsa bunda ne olabilir?Bir tas yemek!Hatta sırf ona yapsa 3 gün adam yer.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin 90 küsur yaşında yazık valla üzüldüm adamcagiza.Ben olsam şahsen yapar verirdim bir tabak fazla.Ramazan günü hamile halinizle sevap kazanırsınız.Sonucya sürekli bişey de değil.Ha kendinize de yapamıyorsaniz ona bişey diyemem.

O aile öyle bir aile olmasa bu hanım bunları düşünmezdi o da var.Kadın hamile çeşit çeşit yemek yapamayabilir bir makarna bir çorba yaşlı insanlar her şeyi yiyemez alıştığı düzeni ister.. kaç aylık hamile bilmiyorum ama son zamanlarındaysa yerinden kıpırdamaya dermanı olmayabilir o haldeyken bir de çeşit mi düşünsün ? ne kadar kasmam evde ne varsa götürürüm dese yalan illa ki ayrı bir özen ister.Bu akşam kahvalyı edelim halim yok yemek yapamadım dese dedeye de zeytin peynir mi götürmeli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…