- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.326
- 208
Arkadaslar ben 12 yıllık evliyim...bir oğlum var..cok sukur anlaştığımda bir eşim var..ben sadece 6 yıldır çalışıyorum...memurum..önceden eşim çalışmıyordu..asgari ucret alıyordu...kira faturalar derken okadar ucu ucuna geciniyordukki anlatamam...hiçbirşey almadan giymeden vs...ben çalışmaya basladıktıktan sonra 2 yıl bir şey yapamadım cunku başka bir ile atandım orda ev tuttum eşim memur olmadığı için tayin felan olmadı oda bulunduğumuz sehirde kaldı..yani iki masraf derken gene kenara bir şey koyamadık..ben tayinimi aldım cok sukur..kayınbabam bir tek emeklisi olan biri..kendini zor geçindiriyor...sagolsun aldığı 30 bin emeklisini bize verdi...bizde 60bine iki artı bir 90 metrekaere bir ev aldık..evin masrafları derken 40 binlirada el borcuna girdik..kredi çekmedik...cok sukur sadece 9bin borcumuz kaldı...sizce buda birikim sayılırmı..yani 6 yılık memurum eşimin asgari ücretiyle bu evi aldık ve borcumuz az kaldı...ben kenarda paramız yok diye kafaya takıyorum ama en azından küçükte olsa evimiz var..bu arada birde 5biniralık ayağımızı yerden kessin diye bir arabamız var.kayınbabamın verdiği 30bin dışında hiçbiryerde birlira para almadık..duugnumden altınım felanda yoktu...hepsini yimpaşa yatırmıştık oda battı sanssızlık tam 20bin duugndeki paralarımız yimpaşla beraber battı...hayırlısı..yani bana moral verirseniz sevinirim...