Fikrinizi almak istiyorum hanımlar.

Ben de buradan öğrendim

10 yıllık evliyim daha hiç Kv yi aramadım herhangi bir sebeple

Hakkaten yahu.Benim annemde anneler gününde babanemi ya arardı ya aramazdı.Doğum günlerindede bi arar kutlarım en fazla.O neymiş öyle.Ben yapamam böyle bişey aklıma gelmez yani anlamam öyle ayrıntılardan.Annemin bile doğum günlerini kutlamaya 19yaşımdan sonra başladım anca bastı kafam.

Benim işe girip para biriktirmem gibi bir durum mümkün değil mezun olup evlenince ailem karşılayacak düğün harcamalarını.Çünkü mezun olduktan sonra mali müşavirlik sınavlarına giricem ve kazandıktan sonra 3 yıllık bir staj dönemim var.Bu staj dönemindede asgari ücret belkide daha altına bile çalıştırılabiliyoruz.Bu şartlar altında benim para biriktirebilmem söz konusu değildi ailemin bu konuda bilgisi var kendileride biliyorlar.Bu yüzden böyle bi şartı erkek arkadaşıma sunamam aksi halde mezuniyet sonrası +3 yıl daha beklemem gerekicek gibi :))) Ya biz zaten mezun olduğum zaman söz nişan kına düğün dedik ama, bu ailelerin dahil olma konusu çok itici yahu.Tek derdim bu. :KK43:

siz ne zaman evlenmek istiyosunuz. 3 sene beklemek siz de istemiyosunz sanırım. 1 sene? 2 sene?

siz ne zaman evlenmek istiyosunuz. 3 sene beklemek siz de istemiyosunz sanırım. 1 sene? 2 sene?

Şuanki plana göre bu yaz yani 4 ay sonra temmuz gibi isteme ve söz olucak.Seneye yani 2017haziranda da mezun olucam yine temmuzda nişan olur, eylül ekim gibide evleniriz.Yani 1bucuk sene gibi bir süreç bizimle olucak.Normalde benim istediğim 2017 yazında mezun olduğum zaman yine o yaz isteme söz olsun 2018 nisanında mayısında evlilik.Her halükardayine 1 sene beklenicekti ama ben mezun olmuş olucaktım.Okurken olması kısmı bana çok saçma geliyor.Sebebide yok sadece yakışık almıyormuş gibi bir his.O tarz bi durum yani.

Şuanki plana göre bu yaz yani 4 ay sonra temmuz gibi isteme ve söz olucak.Seneye yani 2017haziranda da mezun olucam yine temmuzda nişan olur, eylül ekim gibide evleniriz.Yani 1bucuk sene gibi bir süreç bizimle olucak.Normalde benim istediğim 2017 yazında mezun olduğum zaman yine o yaz isteme söz olsun 2018 nisanında mayısında evlilik.Her halükardayine 1 sene beklenicekti ama ben mezun olmuş olucaktım.Okurken olması kısmı bana çok saçma geliyor.Sebebide yok sadece yakışık almıyormuş gibi bir his.O tarz bi durum yani.

1 yıl sözlü kalmak çok uzun, bari dönem arasında falan söz yapın arada max. 6-7 ay olsun yoksa olmadık sorunlar çıkar çok başınız ağrır.

1 yıl sözlü kalmak çok uzun, bari dönem arasında falan söz yapın arada max. 6-7 ay olsun yoksa olmadık sorunlar çıkar çok başınız ağrır.

Şöyle bişey düşündüm olabilir mi, mesela babam tamam derse evdekilere diyimki ara tatilde gelicekler öyle karar verdik.Onlarada diyimki ara tatilde geliceksiniz.yaza 4-5 ay kala.En temizi bu olcak.Nasılsa ara tatildede gelicek olsalar mezuniyetten önce gelicekleri için babama her türlü bu konu açılıcaktı.Hem babama konusu açılmış olur hemde tarihi ileri atarak süreyi kısaltmış olurum.Zaten muhtemelen konunun babama açılması konuşulması bile erkek arkadaşıma yeticek.Halam konuşucak diyince çok sevinmişti.Baba duyuncada ciddiyet kazanılıyor neticede.Öyle halledeyim en iyisi.Ara tatil en iyisi.Zaten üniversitenin ara tatili 1 ay. Yeterde artar bile isteme denilen şey bir gecede olup bitiyor giyilecek bir kıyafet yapılacak bir kahve.sürede yeterli.Güzel olur.Değill mi?

ay aman bilemedim. çok uzatmamak en mantıklısıymış, tecrübeliler öyle söylemiş. ben sizi bu temmuzda mezun oluyosunuz sandım da.

Şöyle bişey düşündüm olabilir mi, mesela babam tamam derse evdekilere diyimki ara tatilde gelicekler öyle karar verdik.Onlarada diyimki ara tatilde geliceksiniz.yaza 4-5 ay kala.En temizi bu olcak.Nasılsa ara tatildede gelicek olsalar mezuniyetten önce gelicekleri için babama her türlü bu konu açılıcaktı.Hem babama konusu açılmış olur hemde tarihi ileri atarak süreyi kısaltmış olurum.Zaten muhtemelen konunun babama açılması konuşulması bile erkek arkadaşıma yeticek.Halam konuşucak diyince çok sevinmişti.Baba duyuncada ciddiyet kazanılıyor neticede.Öyle halledeyim en iyisi.Ara tatil en iyisi.Zaten üniversitenin ara tatili 1 ay. Yeterde artar bile isteme denilen şey bir gecede olup bitiyor giyilecek bir kıyafet yapılacak bir kahve.sürede yeterli.Güzel olur.Değill mi?

yeter kesinlikle, biz mezun olduğumuz gibi nişanlandık, 1 yıl sonra evlendik, ailelerden uzak yaşadığımız halde özellikle annem sinir ediyordu beni :KK70: kafasına göre çeyiz almalar, kendi kendine plan yapmalar falan, şimdiki aklım olsa söz-nişan-nikah hepsini 2 ayda yapardım :KK51:

Back
X