Fikrinizi almak istiyorum

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Sizin bu konularda fikrinizi almak istiyorum.3 4hafta önce eşimin ailesi ve annemleri bize oturmaya çagırdım.Geceye kadar oturduk, gayet güzeldi.Biz bayramda burada yokuz. Eşimin de işi yogun geçiyor.Dün annemlere, bugünde kvlere ugradık.Önceden bayramlaşalım, bidaha gidemeyiz dedik.
Kv laf sokuyor.Pazar günü sizi bekledik, yemek yemedik.Ben dedim gelmez onlar. Gelmediniz diyor.Eşimin bir pazarı var. Ki yeni görüşmüşüz zaten.Biz kesinlikle geleceğiz falan demedik. Kendi kendine bekliyor. Sonra gitmeyince laf ediyor.
Cumartesi günü, kursumun son günüydü.Sınav vardı.Çalışıyorum bu arada.Kv eşimi aramış.Mevlüt yapacakmış, beni de çagırmış.Bugünde kv ve kp, gelmen lazımdı, insanlar gelinin nerde diyor, laf söylüyor.Senin hizmet etmen lazımdı diyor. Benim hizmet için, izin alıp gitmem ne kadar dogru?
Son olarak, biliyorsunuz benzin fiyatları çok pahalı.Kvler geçen gün arabayı aldı.Ancak hiç benzin falan atmamışlar.Biz bayramda tatile gidecegiz.Bayram sonrası da kpler köye gidecek.Arabayı alacak.Eşimde depoyu, gidiş gelişte fulleyelim diyorum. Ancak kp en son hiç gaz benzin atmadığı için, bu sefer çok gaz bırakmak istiyorum. Eşimde buna laf yapıyor.Sizce ne kadar dogru. Onların maddi durumu kat kat iyi.
Bu konularda aşırı sinir oldum. Eşime kalsa,herkese biz verelim, herkes rahat yaşasın. Ama bize gelince olur mu öyle şey diyor. Ama bizde kiradayız, bizide düşünsün istiyorum.Son olarak bu akşam kv lerde ortamda bir sogukluk vardı.Eskisi gibi degildi.

Haklısınız. Açıklama bile yapmayın canınız nasıl istiyorsa öyle yaşayın. Yemek yememişmiş aynen kesin aç kalmıştır arabanın depoyu da fullemeyin baksınlar başlarının çaresine
Saatlerce bizi beklemişler. Ancak gelecegiz demedik.
Evet, arabanın yakacagı gazı hesap edip, o şekilde atacagım gazı

Herhalde bekliyorlar ki onlar ile oturulup onlar ile kalkılsın. Mevlütte orada bulunmanız o kadar önemliyse onlar için bence sizi istemeleri de gayet olağan ancak o zaman size sorularak planlama yapılıp sizin de boş gününüze ayarlanabilirdi. Araba kimin parasıyla alındı sizin mi onların mı? Eşiniz bekarken ailesinin desteğiyle aldıysa kullanan doldursun depoyu. Yok araba sizin ise aldıklarında onlar , onların ise de aldığınız da siz doldurun tabi.

Saatlerce bizi beklemişler. Ancak gelecegiz demedik.
Evet, arabanın yakacagı gazı hesap edip, o şekilde atacagım gazı
Valla ben olsam yakacağı gazı bile atmam kullanan alsın ayol banane. Hayır sanki yemininiz var illa geleceğiz diye. Duygu sömürüsü fırsatını hiç kaçırmamış kv.

Valla ben olsam yakacağı gazı bile atmam kullanan alsın ayol banane. Hayır sanki yemininiz var illa geleceğiz diye. Duygu sömürüsü fırsatını hiç kaçırmamış kv.
Hem diyorki, yemek yemedik, bekledik gelirsiniz diye. Hemde gelmez onlar dedik diyor. Gelmez onlar diyerek laf sokuyor bize

Aileler arasında para muhabbeti çevirmeyiz. Kayınpeder binmiş binmemiş benzin atmış atmamış hiç takılmazdım.
Pazar günü bekleme konusunda net olurdum. Neden geleceğimizi düşündün neye dayanarak bekledin sana bilmeden farketmeden söz mü verdik derdim. Belki laf arasında geliriz denmiştir diye. Çünkü kendi kendine yemek hazırlayıp beklemesi aşırı saçma ve komik Güldüm kayınvalideye valla.

Mevlüt konusunda asla asla hizmet etmek zorunda değilsiniz. Ama ben el iyisiyimdir severim şov yapmayı kaynana da benim lacivertim Herkesin olduğu bi an gelip kırıta kırıta lokum falan dağıtıp kendimi gösterirdim, bi daha da 2 hafta uğramazdım kesin

Ben 6 gün çalışıyorum. Cumartesi akşam ve pazar eşimle geziyoruz. Çünkü bunalıyoruz. Eşim tarafı göçmen. Aile ilişkileri sıkı. Eşim kendisi de gitmiyor. Gitmek zor geliyor diyor.
Tabiki mevlüde gelenlerin hepsi ev hanımı. Kpnin dedigi, senin hizmet etmen lazımdı.Kv yapamıyor diyor. Neymiş, eşimin halası, kvnın dolaplarını silmiş. Sanırım benden de bekliyorlar.Ancak evde çalışmayan oglu var. Ona yaptırsın.Kv ayrıca gayet turp gibi.Hani yaşlı olsa yaparımda. 60 yaşında. Araba konusunda herkes aldıgında dolduruyordu.Ancak son aldıklarında doldurmadılar. Uzun yola gidecekler. Benim doldurduğum depo ole rahat gıderler.O yüzden benzın hesaplayıp atmayı dusunuyorum.

Haklisin kardeş. Hiç düşünme. Kv de istediğini desin. Herkesin bir evi var işi gücü var. Gönlü olan gider gelir zaten. Laf edince sanki çok mu daha iyi olacak. Aksine antipati kazanır. Burada eşinin tutumu önemli. Esin sorun yapmıyorsa sen de yapma. He de geç

Ama maddi olarak bizimde sıkıntımız var. Taksıtler var.
Kv ıle telefonda falan pek konusmadıgım ıcın fırsat vermem ımkansız. Bırde yaklaşık 1 senedır, kvlere pazar günü gıtmıyoruz. Inan 2 senedır beklentısı ı bıtıremedım. Bız pazar ev ziyaretine gelmıyoruz dedım. Bıdaha desın öyle dıycem. Aklıma gelmedı o an
Kv turp gıbı. Kp, kv yapamıyor, sen gelıp hızmet edecektin, hızmet edecek yok dıyor. Bılmem kım dolap sımdı sagolsun dıye ballandırarak anlatıyor. Evde benımle yaşıt, işsiz oglu var. Ona yaptırsın. Benım görevım degıl.
Çalıştığım için benı gıtmek zorlardı. Bırde 2 vesaıt. Oraya gıtmem cok zor. Hava sıcak bır yandan. Ee cumartesi kurs sınavım vardı. Onu asla ekemezdım

Geleceğiz dememişsiniz ki ne diye beklemişler ? Ne saçma.

Bir de madem durumları iyi neden bir araba almıyorlar ?
Araba sizin mi yoksa ortak mı?
Araba ortak sayılır, kişisel araba olsada isterler zaten.
Gelecegız demedık. Sence bıdahakıne kvye bız Gelecegız demeden bızı bekleme mı desem. Sürekli tekrarlanan bısey bu.

Yok eşim direk savunmaya geçti. Kursu vardı nasıl gelsin dedi.Kv,o gün çalışmıyordun falan diyor. Ama kurs vardı.Antipatiyi çoktan kazandı.
Kvye evime karıştığı için mesafeliyim.Ne arıyorum ne soruyorum.
Şu da var. Ben şimdi samimi degilim, mesafelıyım. Kp bugün birinden bahsederken, soguk o öküz dedi. Şimdi onlara göre bende mi öküz oluyorum. Yanı soguk olmak öküz olmak mı?
Gelinim diye hızmet beklıyor. İşsiz, 31 yaşında oglu var. Ona yaptırsın.

e niye aynen böyle söylemiyorsunuz ,hizmet etmek için izin almam ne kadar doğru eşimin bir pazarı var müsait değildik niye diyemiyorsunuz aynen böyle söyleseniz bir sorun kalmayacak zaten...

Kendinizden taviz vermeyin bence de.İşiniz varsa ya da canınız istemiyorsa gitmeyin. Öğrenecekler. Vura vura. Benimki de bir kere sen bana tek gelmiyorsun falan diye ağlanacak oldu. Ya şu kadar sene olmuş ben sana ne zaman x (eşim) olmadan geldim şimdi niye geleyim dedim. Son oldu kapattı lafı.

e niye aynen böyle söylemiyorsunuz ,hizmet etmek için izin almam ne kadar doğru eşimin bir pazarı var müsait değildik niye diyemiyorsunuz aynen böyle söyleseniz bir sorun kalmayacak zaten...
O an aklıma gelmedi valaha. Aslında hep bekledik gelmedınız dıyor.
Birde aşırı soguk bir ortam vardı. Gergindi herkes. Ben kvyı arayıp sormuyorum. Ondan birde sanırım

2 sene olacak. Her gittigimiz de bekledik gelmedınız dıyor. Eşimde tek gıtmıyor bayadır. Kışın gene gıdıyordu. Şuan 1 1 bucuk ayda bır gıdıyor. Arabayla 15 dk yol.
Çok iyi yapmıssınız. İşte ben bısey dedıgımde, kv kpye anlatıyor. Ve ıkısıde bana tavır alıyor. Sanırım gecen benı aradıgında, neden aramıyorsun falan dedı. Ona bozuldu

O an aklıma gelmedi valaha. Aslında hep bekledik gelmedınız dıyor.
Birde aşırı soguk bir ortam vardı. Gergindi herkes. Ben kvyı arayıp sormuyorum. Ondan birde sanırım
sizde gerginsiniz onlarda gergin karşılıklı haz etmeme durumu var o yüzden ortam gergin sizin onlara hamarat saçını süpürge eden gelin olmanız bekleniyor

bekledik gelmediniz dediklerinde bakın gördüğünüz gibi uygun olduğumuzda geliyoruz işte dersiniz
biraz da duymazdan gelmeniz lazım o kadın öyle sizde böylesiniz birbirinizi kabul etmeniz lazım artık
kaynanalar konuşuyor işte illa konuşacak eleştirecek birşey buluyorlar ben bunları duysam ciddiye almam hatta çoğu zaman duymam ısrar ederse de efendim ? duymadım derim

Annem hep der ki, kızan yerlerine buz koysunlar. Boşver alırsa alsın tavır onca işinin içinde onları mı dandilleyecez. Ben kendi anama babamı anca idare ediyorum.

Bılmıyorum, oraya gıdınce artık gerılıyorum. Sırf görev gıbı gıdıyorum inanın.
Haklısınız ancak hepsı üst üste gelınce ınsan sinir oluyor.
Kvnın bekledigi onun her işine koşayım, işini yapayım. Bir akrabası bunlarda kaldı. Bir ton iş yapmış, mevlutte koşmuş. Ballandırarak nasıl anlatıyor.
En ıyısı duymamak evet. Eşim sagolsun dırek savunmaya geçti. O da biliyor sinir oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…