- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Off evet, kendi annemın yüzünü zor görüyorum.Annem hep der ki, kızan yerlerine buz koysunlar.Boşver alırsa alsın tavır onca işinin içinde onları mı dandilleyecez. Ben kendi anama babamı anca idare ediyorum.
sinir olduğunuzu bildiği için öyle yapıyor kayıtsız kalabilseniz keşkeBılmıyorum, oraya gıdınce artık gerılıyorum. Sırf görev gıbı gıdıyorum inanın.
Haklısınız ancak hepsı üst üste gelınce ınsan sinir oluyor.
Kvnın bekledigi onun her işine koşayım, işini yapayım. Bir akrabası bunlarda kaldı. Bir ton iş yapmış, mevlutte koşmuş. Ballandırarak nasıl anlatıyor.
En ıyısı duymamak evet. Eşim sagolsun dırek savunmaya geçti. O da biliyor sinir oldugumu
Size öküz diyen birinin evine hala giderek yeterince iyilik yapıyorsunuz zaten. Daha fazla beklemesinler bence...Yok eşim direk savunmaya geçti. Kursu vardı nasıl gelsin dedi.Kv,o gün çalışmıyordun falan diyor. Ama kurs vardı.Antipatiyi çoktan kazandı.
Kvye evime karıştığı için mesafeliyim.Ne arıyorum ne soruyorum.
Şu da var. Ben şimdi samimi degilim, mesafelıyım. Kp bugün birinden bahsederken, soguk o öküz dedi. Şimdi onlara göre bende mi öküz oluyorum. Yanı soguk olmak öküz olmak mı?
Gelinim diye hızmet beklıyor. İşsiz, 31 yaşında oglu var. Ona yaptırsın.
Soguk insana kp öküz diyor. Şimdi ister istemez bende de sogukluk var. Gülüşüm bile içten degil. Elimde degilSize öküz diyen birinin evine hala giderek yeterince iyilik yapıyorsunuz zaten. Daha fazla beklemesinler bence...
Beni çagırmak için aramadı. Bu arada, eşimi o gün aramış.Mevlüt günü beni napıyorsun diye aradı kv. Bende kurstan gelmiştim. Evdeyim dedim.Sana güvenip mi yapmış mevlütünü bu beklentiyi yanlış buldum. Öyle bi niyeti varsa da sana boş gününü müsait zamanını soracaktı ona göre organize edecekti o zaman. Araba konusunda çok haklısın, bence de hesaplayıp koyun.
Vala haklısın. Maalesef erkekler annelerine karşı adaletli olamıyorlar. Erkek çocuklarında annelerine karşı bir hassasiyet oluyor. Bizim ülkenin insanı mi böyle bilemiyorum. Ama bence mesafeye devam edin siz. Nabza göre şerbet.Yok eşim direk savunmaya geçti. Kursu vardı nasıl gelsin dedi.Kv,o gün çalışmıyordun falan diyor. Ama kurs vardı.Antipatiyi çoktan kazandı.
Kvye evime karıştığı için mesafeliyim.Ne arıyorum ne soruyorum.
Şu da var. Ben şimdi samimi degilim, mesafelıyım. Kp bugün birinden bahsederken, soguk o öküz dedi. Şimdi onlara göre bende mi öküz oluyorum. Yanı soguk olmak öküz olmak mı?
Gelinim diye hızmet beklıyor. İşsiz, 31 yaşında oglu var. Ona yaptırsın.
Size bişey diyeyim mi konuşan kaynanandan korkmayın. Asıl hiç konusmayip arkadan iş çeviren çok tehlikeli. Samimi olanlar belli oluyor. Bir de yüzüne gülüp oğlunu dolduranlar var. En azindan kadının rengi bellikaynanalar konuşuyor işte illa konuşacak eleştirecek birşey buluyorlar
Neden biliyor musun. Her zaman ben evlat ayırmam deyip, beni de evladı gördügünü söyleyip, yapılacak bişey oldugunda oglundan beklememesi. Çalışmayan adam dururken, çalışan insan mı yapar temizliği. Yeri gelince benim oglum her işi yapıyor, öyle alıştırdım diyor.4senedir işsiz olunca, göze batıyor ister istemez.Ben hepsini geçtim her yazışmanın sonuna "bekar oğlu var işsiz o yapsın " siz bu kişiye niye bu kadar kafayı taktınız ki? Mesele o ve sen değil sizene yani? Sizin bir değil birden çok takıntı haline getirdiğiniz şeyler var bence çocuk çalışmıyor diye gıcık oluyorsunuzçocuğa siz mi bakıyorsunuz? Ekmek önüne siz mi veriyorsunuz? Bırakın yahu kafayı yersiniz bu kadar detaycı olma bak keyfine çokta iyi yapmışsın hiç umursama
Hayır sormadılar. Mevlüt günü eşimi aramış kv, beni çagırmış.Benim sabah 11 de sınavım vardı. Eve gelmem 2 3oldu.Ögleden sonra kv benı, napıyorsun dıye aradı. Kesın gıtmedım ya evde mıyım dıye aradı. Şimdi bazı şeyler yerine oturuyor.Mevlüt günü için sizin uygun olup olmadığınızı sordular mı?
Eşim kursu vardı o gün, nasıl gelsin dedi direk.Merak ettiğim için soruyorum. Kayınvalideniz böyle açık açık laf soktuğunda eşinizin tepkisi nasıl?
Amann evlerden ırakNeden biliyor musun. Her zaman ben evlat ayırmam deyip, beni de evladı gördügünü söyleyip, yapılacak bişey oldugunda oglundan beklememesi. Çalışmayan adam dururken, çalışan insan mı yapar temizliği. Yeri gelince benim oglum her işi yapıyor, öyle alıştırdım diyor.4senedir işsiz olunca, göze batıyor ister istemez.
Ya çocuk çalışmıyor. Anne babasının emekli kartı bunda. Sürekli geziyor.Ama kv kp para yok diyor.Bi kaç kez dogalgaz yatıramamış kaynım, eşimden istedi.Benden beklentisi olmasında, naparsa yapsın.
Beni düşündüren, bu adam 4 5 senedir çalışmıyor. 31 yaşında. İleride biz mi bakacagız buna.
Evet dimi, sinir oldugumu kesin biliyor. Çok fena yaa. Şimdi napacagım. Mesafenin derecesini artıracagımsinir olduğunuzu bildiği için öyle yapıyor kayıtsız kalabilseniz keşke
hamarat gelinler varda ne hamarat kayınvalideler de var... sizde anlatın ayyy şunun kaynanası bunu yapmış şunu yapmış harika diye
inanın şu anlattıklarınız çözülmeyecek şeyler değil biraz aldırış etmemeyi öğrenmeniz gerekiyor hayatda her zaman damarımıza basan insanlar olacaktır zaten sık da görüşmüyorsunuz gittiğinizde uzun da kalmıyorsunuz tahammül edilebilecek şeyler olduğunu düşünüyorum sonuçta zorlamıyorlar eşinizle bu yüzden kötü de değilsiniz lafınızı gerektiğinde söyleyebilirseniz içinizde de kalmaz
Bu mecburiyeti nerden çıkarıyorlar hiç anlamıyorum. Kimsenin işi gücü yok sanki gelinler kayınvalide peşinde dönüp durmalı diye düşünüyorlar. Mesafeyi de koymuşsunuz, iyi yapmışsınız. Alttan alttan laf sokarsa sonucuna katlanacak. Hiiiç takmayın tatilinizin keyfini çıkarınBeni çagırmak için aramadı. Bu arada, eşimi o gün aramış.Mevlüt günü beni napıyorsun diye aradı kv. Bende kurstan gelmiştim. Evdeyim dedim.
Kvnin belden beklentisi var.Ama geliniyim diye yapmak zorunda degilim. Birde neymiş, insanlar gelin nerde diyormuş. Gitmem lazımmış.Hizmet etmek bana düşermiş.4 5kişilik, sadece kuran okumuşlar. Büyük organizasyonda degil
Ama şu var. Eminim eşime gelmıyor sunuz dıye laf söylüyor. Bir kac hafta önce, eşim dediki. Bu sekılde olmuyor. Bizim daha sık gitmemiz gerek dedi. Normalde varya elim asla gel git demez. Umrunda degil. İstersen bayramdan bayrama gel der. Demekki onlar bişey dedi. Ondan geçen öyle deyip durdu. Sonra ben, çok gidince sorun çıkıyor, bu şekilde iyi dedim.Size bişey diyeyim mi konuşan kaynanandan korkmayın. Asıl hiç konusmayip arkadan iş çeviren çok tehlikeli. Samimi olanlar belli oluyor. Bir de yüzüne gülüp oğlunu dolduranlar var. En azindan kadının rengi belli
Allahtan evımız uzak. Bunlar bana rahat vermezdi.Bunların ne yatılı akrabası bıtıyor ne mısafırıAmann evlerden ırakher yönden haklısınız ya dua edin eşinizde sizin arkanızda. imkanı yok işin içinden çıkamazdınız ciddi anlamda ilişkiniz bitebilir ne kocalar var bir bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?