Fikrinizi almak istiyorum

su kadinlari bir rahat birakin ya.
cagir oglunu yapsin hizmetini bu kadar hizmet merakliysan.
elalem ne dermis, gelinin nerde derlermis de mis mis.
ne derlerse desinler.
bu ne allah askina kadinlar da erkekler gibi hayata bir kere geliyorlar.

millet ne eski kafali ... damat nerde diye sormaya baslamak lazim hep bir gelinde gelin

Tamamda benim kaynana ile görüşsen herşeye karışıyor. Kadın zaten bana karışamıyor diye deliriyor. Ben aynı hatayı bir daha yapmam. Ki benim kaynanamın beklentisi bitmez. Tavsiyelerinin bazılarında haklısın canım. Ama bende şunu savunuyorum. Neden mutsuz oldugum ortamda sürekli bulunayım?Madalya mı takacaklar?
Dedigin gibi benden çekinselet, o kadar kolay laf söyleyemezlerdi. Biraz cevap verme konusunda, kendimi eğitmeye çalışacağım.
Görüşmemek demeyelimde, ben mesafeli ilişkilerden yanayım.Benim kaynanamla sürekli görüşsem, onu hiç tutamazsın. Ne yatılı ne yatısız misafiri biter. Sonra yüz bulur.

millet ne eski kafali ... damat nerde diye sormaya baslamak lazim hep bir gelinde gelin
Ben şunu anlamıyorum.Oglu çarşamba ve perşembe günü iki gün üst üstü annesine gitti.Aynı hafta tam iki gün sonra, kaynana bizi beklemiş. Biz geliriz falan demedik. Eşime sordum, geliriz mi dedin diye. Hayır diyor. Neden bu şekilde dedim. Ben kaynanama defalarca kez pazar günü aile günümüz, ev ziyareti yapmıyoruz dedim. Aynı şekilde devam ediyor.

su kadinlari bir rahat birakin ya.
cagir oglunu yapsin hizmetini bu kadar hizmet merakliysan.
elalem ne dermis, gelinin nerde derlermis de mis mis.
ne derlerse desinler.
bu ne allah askina kadinlar da erkekler gibi hayata bir kere geliyorlar.
Başka bekar oglu var. Birde benim kaynanam sürekli ogullarını ve kocasını över.Bana yardım ederler, iş yaparlar, ben öyle alıştırdım diye. Ama sürekli iş yapamadıgından den vurdu.2 haftada bir evi süpürüyormuş.Bekledigi cevap, aaa ben gelir yaparımdı. 60 yaşında kaynanam. Nişanlıyken turp gibiydi. Evlendik, sürekli hasta.
İsterlerse kendilerini yırtsınlar, kafama silah dayasınlar. Eşimi sürmem.Normalde vicdansız degilim. Gerçekten ihtiyacı olsa yaparım. Ancak bana gelin, hizmetçi gözüyle bakan insanın evine elimi sürmem. Daha 60 yaşında.Birdaha muhabbetini açsın, ben ayda bir kadın alıyorum eve, sizde çagırın diyecegim. Tabi bedava hizmetçi varken neden çagırsınlar. Beni hizmetçi gören insanı da telefonla aramak istemiyorum. Annem eşimi beni aramıyorsun diye darlamıyor. Ama bunlar, beni neden aramıyorsun sen diyor.İnat degil mi, aramayacagım.Beni anam babam hizmetçi görsünler diye okutmadı.Bana kimse zorla birşey yaptırmadı.Ki 30 sene sonra hayatıma giren insanlar mı yaptıracak.Kaynana hayatımın merkezine girmeye çalışıyor. Ancak yörüngesinde bile degil.

anlamak istemiyor cünkü isine gelmiyor

cok iyi yapiyorsun bosver. bu tavrini aynen koru. is bekleyenleri anlamiyorum. yeri geliyor kendi kizlari yapmiyor.
bide su yok gelin yapsin kafasi yok mu beni benden aliyor - sade kp, kv ile de bitmiyor tüm sülaleleri aaa gel de yemekleri sen yap bile diyebiliyorlar. bu nasil bir rahatlik.

Benim kvnin kızı yok. Dedigim gibi. Ogullarını, kocasının hep iş yaptıgını anlatır.
Bende bunu anlamıyorum.Akrabaları da çok fena.Özellikle kvnin kankisi var.Benim annemin evi kv lerin oraya iki vesait uzaklıkta.Annem hayatta bulamaz. Kardeşimin arabası var ama o çalışıyor.Geçen yıl cenazede, kankisi diyorki, annen neden gelmedi, senin kardeşinin arabası var, neden gelmedi diyor.Herşeyi didik didik sorguluyor.
Ben sırf laf duymamak için gitme sıklığımı artırmayı degil, azaltmayı düşünüyorum.

Ama ne yaptım. Facebooktan kv dahil eşimin tüm akrabalarını engelledim.instagramdan kv ve kankisini kısıtladım.Hikayerimi de eşimin tüm akrabalarına gizli paylaşıyorum artık
Çok geç bile kalmışsın bem eşimin tüm sülalesini her yerden kısıtladım, çokta rahatım, eşim görünce biraz surat yaptı ama ben de karışma bana iç huzurumu buna borçluyum diyerek cevap verdim ister kabul etsin ister etmesin ailesi herşeyimizi görünce kıskanıp aynısını kendilerine de yapmamızı bekliyorlar, görmemeleri en güzeli...

kankisine neymis senin annenden hey allahim ya

Benim kv de kıskanıyıor. Akrabaları bize gelmeyip geziyor diyor. Maalesef geç kaldım canım. Aslında instagramdan engelleyecektim. Eşim, şimdi görüp duyarlar kalsın dedi.Kısıtladım bende

Benim kv de kıskanıyıor. Akrabaları bize gelmeyip geziyor diyor. Maalesef geç kaldım canım. Aslında instagramdan engelleyecektim. Eşim, şimdi görüp duyarlar kalsın dedi.Kısıtladım bende
Ben instagramdan hepsini çıkardım ve engelledim, whatsapta ise herşeyimi gizledim belli kişilere açık yaptım, kafam baya rahatladı, diğer türlü bir kahvaltı sofrası paylaşsam k.peder hemen laf sokardı e hani niye bize yapmadın, veya gezmeye gitsek döndüğümüzde suratları asılıyordu, şimdi ise hepsini kısıtladım çok rahatım, eşim bozuldu başlarda hatta gecem bile tüm sülalemi engellemişsin dedi , ben de dedim sende benim tüm sülalemi engelle, ama benim ailem asla eşimi rahatsız etmediği için engellemiyor, yani gelin olmak ve damat olmak aynı şey değil, gelin olmaktan nefret ediyorum

8
Canım peki instagramdan çıkarmanı sorun yapmadılar mı? Benim kv çok sosyal instagramda. Engellesem hemen farkeder.Şimdilik hikayelerimi göremeyecek. Fotograf ancak görür.Mesaj atarsa, mesaj isteklerine taşınıyor. Çok iyi yapmıssın. Baska türlü baş edemezsin bunlarla.
Ayy sorma, keske bende damat olaydım. Gelinlik vasfını taşımak cok zor. Beklentıler bıtmıyor.
Ya birde işim gücüm var.Üniversite okudum.Güvencem var. Buna ragmen beni hizmetçi görüyorlar. Demekki garantim olmasa bunlar varya beni çok ezerdi. Helee çalışmasam, evde durdurmazdı.

Aynen öyle valla, bemce kv 'yi engelleme sadece kısıtla her yerden , benim kv sosyal medya bilmez , görümce, kayın , k.peder bunları çıkardım her yerden, ya onlarda herşeyin farkındalar o yüzden uzak duruyorlar benden şu an , beni tek anlamayan kv o asla uzak durmuyor, ilk fırsatta dalıyor hayatımıza, ama ben izin vermiyorum tabi..

Şuan kısıtladım canım. Eşim zaten hikaye falan atmıyor. İnstagramda var ama bişey göremiyor.
Dedigin gibi farkındalar ama işlerine gelmiyorki.
Nedense hep kvler arsız oluyor. Seninki de arsız. Anlıyor ama işine gelmiyor. Benimki laf sokmazdı. Anladı o da. Laf sokmaya başladı.

Güncellemek yapmak istiyorum. Tatile geldik. Kmlerce uzaktayız ancak ailesi yüzünden gene kavga ettik. Bilmiyorum suç bende mi.. Eşim dondurma firmasında çalışıyor. Dondurma dagıtmıyor. Yani dondurma ile işi yok. Kv dondurma diye tutturmuş. Geçen günde eşim arkadaşına büyük iş yerlerine yazılan dondurmadan yazdırmış. Yazdırabilir sorun yok. Biz sabah gezerken, dondurma dagıtıcısı eşimi aradı. Dondurmayı nereye bırakayım dedi. Kvler köyde. Kaynım evde. Ancak kaynımda para yok. Biz havale edelim parayı dedim. Havale olmuyormuş, nakit oluyormuş. Bıraksın diye bir arkadaşını, bir kardeşini, bir annesini adamı falan aradı. Baya bir ugraştık.
Sonrasında 2gün tatılde bırbırımızı yedik. Eşim, sen aıleme kafayı takmışsın dedı.
Dün aslında uzun süre gitmemeye, hatta bayramdan bayrama gıtmeye karar verdım. Ama daha mı kötü olur bılmıyorum. Aıle kavgasından bıktım. Uzun süredir kavga yoktu.
Bu arada kv benı,eşimi arayıp mevlüde çagırmış. Eşimde bana söylemedi.

sizi huzursuz etmek icin aramislar, siz neden kavga ediyorsunuz ki. cok sinir bozucu biliyorum ama ben olsam takmaz, keyfini cikarirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…