- 24 Nisan 2015
- 6.929
- 7.139
- 398
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Birincisi siz çalışan bir insansınız tatil gününüzde evinizde dinlenmek öncelikli hakkınız, kimseye hizmet etmek için de evlenmediniz ki bunun için zaten izin alınmaz madem iş yapmak zor geliyor yapmasın mevlüt falan yada bir yardımcı tutsun kendine kv deniz, araba konusunda ben olsam bu pahalılıkta bende fulleyip vermezdim aracı ki bizde bayramda görümcemlerle birlikte diğer görümceme gideceğiz eşim dün benzin muhabbeti açtı dedim giderken biz alırız, dönüşte onlar herkesin endine göre gideri var Alman hesabı çünkü biliyorum ki o ağzını açmaz ben baştan ayarı çektim hayat müşterek kendi araçları var iken tasarruf için birlikte gitmek onların kararı idi o zaman masraflarda ortak olmalı...Sizin bu konularda fikrinizi almak istiyorum.3 4hafta önce eşimin ailesi ve annemleri bize oturmaya çagırdım.Geceye kadar oturduk, gayet güzeldi.Biz bayramda burada yokuz. Eşimin de işi yogun geçiyor.Dün annemlere, bugünde kvlere ugradık.Önceden bayramlaşalım, bidaha gidemeyiz dedik.
Kv laf sokuyor.Pazar günü sizi bekledik, yemek yemedik.Ben dedim gelmez onlar. Gelmediniz diyor.Eşimin bir pazarı var. Ki yeni görüşmüşüz zaten.Biz kesinlikle geleceğiz falan demedik. Kendi kendine bekliyor. Sonra gitmeyince laf ediyor.
Cumartesi günü, kursumun son günüydü.Sınav vardı.Çalışıyorum bu arada.Kv eşimi aramış.Mevlüt yapacakmış, beni de çagırmış.Bugünde kv ve kp, gelmen lazımdı, insanlar gelinin nerde diyor, laf söylüyor.Senin hizmet etmen lazımdı diyor. Benim hizmet için, izin alıp gitmem ne kadar dogru?
Son olarak, biliyorsunuz benzin fiyatları çok pahalı.Kvler geçen gün arabayı aldı.Ancak hiç benzin falan atmamışlar.Biz bayramda tatile gidecegiz.Bayram sonrası da kpler köye gidecek.Arabayı alacak.Eşimde depoyu, gidiş gelişte fulleyelim diyorum. Ancak kp en son hiç gaz benzin atmadığı için, bu sefer çok gaz bırakmak istiyorum. Eşimde buna laf yapıyor.Sizce ne kadar dogru. Onların maddi durumu kat kat iyi.
Bu konularda aşırı sinir oldum. Eşime kalsa,herkese biz verelim, herkes rahat yaşasın. Ama bize gelince olur mu öyle şey diyor. Ama bizde kiradayız, bizide düşünsün istiyorum.Son olarak bu akşam kv lerde ortamda bir sogukluk vardı.Eskisi gibi degildi.
Kv delerin tavırlarına da takılmayın hiç sallayın gitsin.