Fikrinizi almak istiyorum

leylaklardalda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
97
36
3
38
Merhabalar
Benim çalıştığım iş yerinde hoşlandığım biri var, kendisi başka bir birimde. Bundan dört beş ay önce kendisinin yanına iş için gittiğimde onu bulamadım. Kendisiyle akşam mesajlaştığımızda bana kahve içmeyi teklif etti. Kahve içtiğimizde kendisinin yalnız olduğunu daha sık görüşmek istediğini belirtti, bende kafa salladım. Sonra kendisinden bir ay ses çıkmadı. Bir ay sonra telefon açtı yine kahve içelim dedi. Gün kararlaştırmadığımız için bu görüşme gerçekleşmedi. Daha sonra bir gün bir bahaneyle ofisime geldi. Yine sesi soluğu çıkmadı. Geçen hafta Salı günü kendisiyle karşılaştık, beni Perşembe günü için bir yere davet etti. Bana haberleşiriz demesine rağmen yine sesi soluğu çıkmadı. Tesadüf ki Perşembe günü ben onu yolda gördüm, niye böyle davranıyorsun felan demedim. Selamımı verip geçtim. Sizce ben bu kişiyle diyaloğumu kesmeli miyim. Kendisi anladığım kadarıyla kararsız, bir daha muhatap olmamalımıyım. Sizce tavrım nasıl olmalı, bu kişiyle arada iş için görüşme durumumuz oluyor.

Kendisi anladığım kadarıyla kararsız
Kararsiz degil "dengesiz"
Hicbirşey olmamıs gibi gördüğümde selam verilmesi gerekiyorsa verir naber nasılsın muhabbeti gelisirse konusur isime gücüme bakarim onun yaptigi gibi.
O kim ki taktik gelistireyim hıh.

Kesmelisin tabiki.
İş için görüşmek zorundasın doğal olarak.
Ama Gönul ilişkisi için kes bence.
Adam sana söylediğini bile unutuyor.
Randevulastiginizi,görüşeceğinizi,belkide ismine bile hatırlamıyor.
Ya balık hafızalı ya seni umursamıyor ya da listesinde çok fazla kişi var ve sana sıra gelmiyor.

Kararsiz degil "dengesiz"
Hicbirşey olmamıs gibi gördüğümde selam verilmesi gerekiyorsa verir naber nasılsın muhabbeti gelisirse konusur isime gücüme bakarim onun yaptigi gibi.
O kim ki taktik gelistireyim hıh.
Benim de tavrım aynen bu şekildeHiçbirşey olmamış gibi davranıyorum. Ama kendisinden hoşlandığım için her gidiş gelişinde belli etmesem de üzülüyorum.

Kendisine her zamanki gibi davranın, iş arkadaşınız gibi.

Kes tabi iki üç kisiyi idare ettiğinden sen arada kayniyon

Benim de tavrım aynen bu şekildeHiçbirşey olmamış gibi davranıyorum. Ama kendisinden hoşlandığım için her gidiş gelişinde belli etmesem de üzülüyorum.
Gıcık bir durum zaten üzülmeyin asla belli etmeden onu taktigi ile hatta davranın bazen inatlasmak ve tepkiler cekici kılar.Belki beyefendi tekmelenmek istiyordur..

Galiba yeni ayrıldı kız arkadaşından bu da etken.

Gereksiz yere fazlasıyla muhattap olmussunuz zaten. Boşverin bu adamı siz. Birşeyler yaşamak isteyen insan böyle yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…