Fikrinizi almak istiyorum

Erkeklerin yeni tanıştığınız zaman ki ilgi alakalarına çok inanmayın derim. O sadece kendine çekme yolu. Asıl önemli olan sonrası

Pardon da sizin karşı tarafa attığınız bir adım yok ki . Zaten tüm adımları karşı taraf atmış siz hiç bir şey yapmayıp beklemissiniz. Ben soyliyeyim Dr haberiniz olsun iletişim karşılıklı olur ve hele ki gönül işlerinde herkes karşısından bir adım görmek ister. O sizden göremiyor o yüzden daha fazla adım atma cesareti bulamıyor.

Biliyor musunuz aynı yorumu kardeşimle arkadaşım yaptı. O görüşelim dediğinde ben kişilik olarak sessiz kaldığım için cesaret edemediğini düşünüyorlar. Ama ben diğer arkadaşlar gibi dengesiz olduğunu düşünüyorum. Sanki kararsız gibi hissediyorum. Bilmiyorum galiba sevdiğinden yeni ayrılmış, bana karşı tutarsızlığını ona bağlıyorum.

Başka görüştüğü birisi olabilir, ondan rahat hareket edemiyor gibi geldi bana. Diğer tarafla ilişiği kesilirse size yönelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…