• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi alsam?

Smilepinky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
13
8
1
45
Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?

Ona adam diye hitap etmekten ve görüşmekten vazgeçin derim

Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
ederim.
malum erkek kıtlığı var.
aldatmış, sapıkmış, olsun ne gam.
yeter ki errrrkek olsun, nefes alsın.

Aranızdaki ilişki ne? Farklı isteklerde bulunuyormuş, sanal seks mi yapıyorsunuz yalnızca yoksa sevgiliniz mi anlayamadım. Sevgilinizse sizi aldatmış oluyor, sormanız abes zaten. Diğer türlüyse de siz bilirsiniz ne diyelim ki.

Cevap belli de. Asıl siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmen :( ama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu

ama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
nasıl bir kafa yaşıyorsunuz tam olarak anlamadım. hem siz. hem karşınızdaki. kadınlara bakış açısının farkına varın bence.

Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmen :KK43: ama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
yedim diyorsun.
afiyet olsun.

yalnız şöyle bir sıkıntı var;
seni aldatmış, bir kadınla cinsellik yaşamış. senin hemcinsine fahişe muamelesi yapan bu şeref yoksunu, kadının tecavüzüne mi uğramış? cinsellik tek taraflı değil sonuçta.

sana da aptal ve fotojenik cinsel obje muamelesi yapıyor.

Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmen :KK43: ama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
Bu Ada'm sizin sevgiliniz mi?
Söyledikleri Türk sinemalarındaki genç kızları kandırma replikleri gibi geldi!
Sizinle birlikteyken başka kadınla cinsellik için tatile gidiyor , sizden sanal sex yapmanızı istiyor çocuğunun annesi olacak kadının böyle olmayacağından bahsediyor.
E o Zaman sizde onun için bir sex objesisiniz bugün var yarın yoksunuz.
Kaçın kaçın durmadan uzaklaşın!!

Lütfen devam et
Sonucunu bize de bildir
En azından bizlere fikir olur
Bu uğurda feda et kendini :olamaz:
Bunu tüm KK kadınları için yapmalısın meraktayız

Back
X