• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi alsam?

Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmen :KK43: ama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
Haayyhh arabeskliğe gel. Çocuğunun annesiymiş. Sen de başka bir erkekle yalnız cinsel amaçlı bir tatil yap ve çocuğumun babası asla böyle olmayacak de bakalım.

Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmen :KK43: ama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
:D Sen de inandın mı?

Oooo en sevdiğim... Aldatan erkek... Alırım bir dal.
Tabi ki devam ederim. Kimin eli kimin cebinde belli olmasın. Hayata biraz aksiyon katmak, aşk-ı memnu gibi yaşamak lazım.

Kızlar tabiki inanmadım. Kadınla yaşadıklarını bile alenen anlattı. Bayanın cok istekli oldugunu iç çamaşırını kendisi çıkardığını vs gibi seyler. Dinledim hepsini ama içim acıyarak ben bu adamı nasıl sevdim diye başım ağrımayı gecti şuan çatlıyor resmen ve hala engelleyemiyorum ben bu adamı ya

İşin kötüsü artık bütün erkeklere güvenimi bitirdi. Düzgün adam zaten kalmadı ki diye düşünüyorum her erkeğin bunları yapacagıno düşünmeye başladım

Kızlar tabiki inanmadım. Kadınla yaşadıklarını bile alenen anlattı. Bayanın cok istekli oldugunu iç çamaşırını kendisi çıkardığını vs gibi seyler. Dinledim hepsini ama içim acıyarak ben bu adamı nasıl sevdim diye başım ağrımayı gecti şuan çatlıyor resmen ve hala engelleyemiyorum ben bu adamı ya
Geçmiş olsun
Başınız ağrıyormuş ya :110:

Yok soruyu ben sormuştum ama geri aldım.Şu cevaptan sonra.Hiç inandırıcı değilsiniz.Bir kadın böyle konuşmaz.

şakamısın sen ya cevabın zaten belli senin karşındaki adam değil ki boylelerini biz bayanlar hayatımıza asla sokmayalım bizden taviz bulmazlarsa boyle şeyler yapmazlar.

İşin kötüsü artık bütün erkeklere güvenimi bitirdi. Düzgün adam zaten kalmadı ki diye düşünüyorum her erkeğin bunları yapacagıno düşünmeye başladım
evet.
aynen öyle.
ama bence şartları eşitle.
sen de bir erkekle tatil yap, seviş.
sevgiline "çocuğuma baba olarak seni seçtim pikaçu" de.
o da hemen evlenir seninle.

Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
Niyetim eglenceyse devam ederim sorman tuhaf
:21:

Tabi canım bayıla bayıla hem de..
Sinek kadar olsun erkek olsun der her isteğini yerine getiririm. :dondurma:

Sana ne diyor? Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın mı?
Yahu adam aç oranı buranı tatmin olacağım diyor sana daha ne desin
Vay arkadaş ne içiyorsunuz siz :KK70:

Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
Bu bir sosyal deneyse oyumu hayır dan yana kullanıyorum

Back
X