:)) türk filmi gibi o da güzel bir yorum olmuş komedi ya valla pişmiş tavugun başına gelmez sanırımTürk filmi gibiNasıl tanıştınız acaba?
Bence de akraba evliligi olmamali canim. Kalbime soz geciremiyorum dersen de sen bilirsin.[/ doğru söylüyosnz olmamalı kalben değil mantıklı davranmak zorundayım doğrudur
DoğrudurAkraba arapçada yakın demektir. Kuranda ise evlenilmesi yasak olan ve yakın akraba sayılanlar içinde babanin kuzeni yoktur. Evlenip evlenilmemesi kisinin kendisine kalmıştır
Aynen ben de öğrendiğimde kendimi sapık gibi hissettimUzaktan da olsa akraba akrabadır.bana göre akrabayla olan ilişkiler ensesttir.burada bizim ne düşündüğümüzden çok senin ne düşündüğün önemli.
Yakın ama ya gerçi uzak da olsa sonuçta bir bağ oluyor:/Cok yakin kan bagi yok bence neden olmasin. Baska bir mani yoksa sirf bu nedenden hoslandigim adamdan vazgecmezdim
Bir de akrabayla olan evlilik,iş, alışverişin kötü yanı yürümediğinde akrabalık ilişkisi de çıkmaza girip soruna normal olarak aileler de dahil oluyor.bu açıdan da bakmak lazım.iki ucu keskin kılıç .Aynen ben de öğrendiğimde kendimi sapık gibi hissettim
Bi ben boyle cevap verdum onu da sen begenmedin :-D hayirlisi artik :-DYakın ama ya gerçi uzak da olsa sonuçta bir bağ oluyor:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?