- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
E nasil tanistiniz ki siz? Cocukda mi bilmiyormus akraba oldugunuzu?
Türk filmlerindeki gibi olmuş bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E nasil tanistiniz ki siz? Cocukda mi bilmiyormus akraba oldugunuzu?
Kardes cikmasinlarda sonundaTürk filmlerindeki gibi olmuş bence![]()
Bence nikah masasında durun siz kardeşsiniz de denebilirKardes cikmasinlarda sonunda![]()
Begenmemek estagfurllah:)Bi ben boyle cevap verdum onu da sen begenmedin :-D hayirlisi artik :-D
arkadaslar merhaba ben biriyle görüsüyorm fakat sonradan ögrendim ki bu kisi babamin kuzeninin oglu ben şok ben iptal tabi:/yani sülaleyi çok iyi tanımadgm için cocugu da tanımıyodum ama böyle de bişey oldu ögrendikten sonra da nir garip hissettim neticede akraba oldugu için bilemedm ben ya bana fikirlerinizi söylermsnz sevgilerrr:)
Artık sosyal medya filan var ne bileyim ordan bile sen tanımasan bile ortak dıdınızın dıdısı var diye öneri geliyo haniValla bilmiyormuş sıkı bir bağ olmadığı için ve kalabalık bir sülale tanımıyoruz birbirimizi ondan
Valla dediğim gibi komik biraz da garip ama hiçbir ipucu göremdm enteeresaan o da bana denk geldiArtık sosyal medya filan var ne bileyim ordan bile sen tanımasan bile ortak dıdınızın dıdısı var diye öneri geliyo hani
Tabiki erkek mi kalmamış denir doğru:)ama bilsem zaten akraba olmasını istemem de işte oldu bir kere:))benim fikrim kusme darilmaca olmasin ama dunyada erkek mi kalmamis, onceden bilmiyordun ama simdi ogrendin bosver konuyu kapat gorusme dahada bence
O da şok ve iptal oldu muValla dediğim gibi komik biraz da garip ama hiçbir ipucu göremdm enteeresaan o da bana denk geldi
Yok Allahtan gönlüme söz geçiremeyeceğim bir durum yok his olarak o yuzden bir problem olmıcak şükür:)yeni bişey zaten Allahtan başından anlaşıldı bişylerHadi gönlüne söz geçiremedin devam ettin bunu ailene Nasıl anlatacaksın
Hahahah o şok iptal olmadı benim gibi ama fikrimi söyledim tabi olmaması gerektiğini etrafnda varmış sanırım akraba evliliği belkide ondan çok olumsuz bakmadıO da şok ve iptal oldu mu
Yoksa biliyor da çaktırmıyor muydu
Mutluluğun daim olsun :)O da bir şey mi, ben annemin kuzeninin oğluyla evlendim bile. Pişman değilim. Yani en azından çoğu zaman![]()
:)))Uzak akraba neden olmasın ki.
Dıdısının Dıdısının dıdısı
Olur olur