- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.028
- 398
- 35
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Eşinin başka şüpheli bir davranışı falan var mi? Ben senin yerinde olsam en azindan bir süre ona farkettirmeden tetikte kalırdim.Bana aynen böyle anlattı. Ama ben kendimi yiyip biriyorum. Bilmiyorum o kadar karışık ki kafam
Senin durumunda olup ayrılan bir arkadaşım oldu şimdi yeniden evli. Milletin dediğini falan kafana takma ama önce bir emin ol.Galiba aldatıldım ben. Neden neden yaaaaaaaa neden. Bugün bile evimiz için gayet keyifli alış veriş yaptı. Hiçbişey olmamış gibi her istediğimi aldı. Neden böyle bişey yaptı o Zaman. Neden sevmiyordun günahıma neden girdin. Nikahlandım. Neden kandırdın beni. Dini nikahım bile oldu. Ama Allah şahit aramızda Hiçbişey geçmedi. Neden günahıma girdin. Millet ne diyecek nikah dan sönmüş diyecek. Çeyizlerinin hepsi hazır. Ben napcam napcam.
Galiba aldatıldım ben. Neden neden yaaaaaaaa neden. Bugün bile evimiz için gayet keyifli alış veriş yaptı. Hiçbişey olmamış gibi her istediğimi aldı. Neden böyle bişey yaptı o Zaman. Neden sevmiyordun günahıma neden girdin. Nikahlandım. Neden kandırdın beni. Dini nikahım bile oldu. Ama Allah şahit aramızda Hiçbişey geçmedi. Neden günahıma girdin. Millet ne diyecek nikah dan sönmüş diyecek. Çeyizlerinin hepsi hazır. Ben napcam napcam.
Canim bos kuruntular yapma her erkekte var ayni seyler. Benim esimin arkafaslari da abuk sabuk fotolar atiyor bizimki de siliyor. Biz bile begendigimiz birini atiyorum oyuncu, manken vs.. kiz kiza konusmuyor muyuz yani. Olayi büyütme sen güveniyorsan ufak seyler bunlar. Ama güvenmiyorsan bilemem o tarafini iste..Kafam çok dolu be yapmalıyım akıl verin lütfenresmi de sildi
Bana yanlışlıkla fotoğrafları temizlerken instagram bölümüne atmışmışımdır diyor
Fotoğrafı hemen sildi
Grup konuşmaları da belli tarihten öncesi silinmiş.
Fotoğrafı kendi yüklemiş canımEşimin galerisinde instagram bölümünde bir kızın resmi vardı resmin üzerinde ismi vardı. Bu instagram dan inmiş mi demek? Lütfen bana yardım edin.
Hayir bir yerden gelmis bir fotograf o. Adamin dedigine gore arkadaslariyla konustugu whatsapp grubundan olabilirmis. Instagram klasorunde durduguna gore muhtemelen yanlislikla yukleme yapti. Yukleme tamamlanmafan istagramdan geri cikti. Tamamlanmada dahi resme dokunmus olmasi halinde bile klasöre atiyor fotoyu. Mantiksiz kisim su bu cocuk bu kizin fotografini niye yukledin instagrama yahu kendini niye yaksin yani??Fotoğrafı kendi yüklemiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?