Fikrinizi söyleyin lütfen

Galiba aldatıldım ben. Neden neden yaaaaaaaa neden. Bugün bile evimiz için gayet keyifli alış veriş yaptı. Hiçbişey olmamış gibi her istediğimi aldı. Neden böyle bişey yaptı o Zaman. Neden sevmiyordun günahıma neden girdin. Nikahlandım. Neden kandırdın beni. Dini nikahım bile oldu. Ama Allah şahit aramızda Hiçbişey geçmedi. Neden günahıma girdin. Millet ne diyecek nikah dan sönmüş diyecek. Çeyizlerinin hepsi hazır. Ben napcam napcam.

Instagram kullanmıyorum ama watsappa göre bir yorum yapayım. Biri watsapptan fotoğraf gönderice watsapp bölümüne geliyor. Instagram da aynı değil midir?

Resmini cekse instagrama değil screenshota giderdi bu arada

Senin durumunda olup ayrılan bir arkadaşım oldu şimdi yeniden evli. Milletin dediğini falan kafana takma ama önce bir emin ol.

Kızın fotosunu al Google da arat
Sonra da foto (aynisi) hangi sitelerde çıkmış bak. Bi kaç farkli yerli yabancı sitelerde varsa herhangi bir kizdir

Hemen oyle deme ya bi arat bakalim fotoyu.
Ama birsey yapmadıysa bile eger kiz fotolarinin onun telinde olmasından hoşlanmıyorsan bi daha bu tarz muhabbetler yapanlarla yazismamasini söylersin

Ay hayır ya sakin ol.. Yaptığı açıklama çok çok mantıklı..
Zaten bi erkek neden instagrama kız fotoğrafı yüklesin ki.. Bu durumu da düşünmek lazım..
Bence suçsuz.. Bi şey yapmamış.. İçini ferak tut, gerçekten bak..

googles diye bir program var bunu cep telefonuna kurabilirsin. oraya o fotoyu ekle.. ara

hangi sitelere yuklendigini anlarsin boylece.

aciklama mantikli ama..

ben de klasorlerdeki resimleri düzenlerken birbirine karistigi oluyor bazen

Watsapta gruplara ya da kişilere atılan fotolar da görülebiliyor teker teker silmediyse.
Grubun adına tıkla orda açılan yerden bak.

Erkekler genelde inkar ediyorlar iyice emin olmalısınız bence..Benim eşim de böyle saçma sapan hareketleri olmuş hep evlendikten sonra çıktı ortaya hiç farketmedim nişanlıyken hep inkar hep inkar..ve de dışardan bakınca hiç beklemezsin..Hemen yakalanıyorlar işte..Bana üzerinde isim yazıyorsa gerçekten erkek avlamak için yaptığını düşünüyorum akıl edemiyorlar kayıtlanıyor mu kayıtlanmıyor mu çünkü

Whatsapptan göndermiş olsalardi o klasörde olurdu instagram klasorunde olmazdı fotoğraf. İnstagram hesabı olmalı eşinin, ben kullanmıyorum mesela instagram klasorü yok telefonda.

Fotoğrafı hemen sildi neden sildin diyorum bende bilmiyordum böyle bir fotoğraf olduğunu yüz ifaden çok kötüydü o yüzden sildim diyor. O yüzden fotoğrafı arayamıyorum keşke silmeseydi dediklerinizi yapardım. Grup konuşmaları da belli tarihten öncesi silinmiş.

Silme olayları başladiysa bişeyler karistirmis gibi. Tabi boyutunu bilemem. Belki sadece hoşunuza gitmeyecek konuşmalar da olabilir

Kafam çok dolu be yapmalıyım akıl verin lütfen resmi de sildi
Canim bos kuruntular yapma her erkekte var ayni seyler. Benim esimin arkafaslari da abuk sabuk fotolar atiyor bizimki de siliyor. Biz bile begendigimiz birini atiyorum oyuncu, manken vs.. kiz kiza konusmuyor muyuz yani. Olayi büyütme sen güveniyorsan ufak seyler bunlar. Ama güvenmiyorsan bilemem o tarafini iste..

Bana yanlışlıkla fotoğrafları temizlerken instagram bölümüne atmışmışımdır diyor

Oyle bir sey olamaz. Instagrama yuklemeden oyle bir sey yapamaz.

Fotoğrafı hemen sildi

Grup konuşmaları da belli tarihten öncesi silinmiş.

Silme olmasa biraz sakin yaklas derdim ama bu durumda supheli. Keske boyle bir seyi hic yasamamis olsaydiniz. Allah yardimciniz olsun.

Fotografi silmeseydi telefonunda tutsaydi bu sefer de ayri bir kriz olcakti niye bu fotograf burada hala diye! Ben cocugun yerinde olsam hangi arkadasi yolladiysa aciklamadini yapmasini isterdim. Belki cocugun bir kabahati yok? Whatsapp gruplari varmis orada dönen geyikler iste hepimiz biliyoruz..

Fotoğrafı kendi yüklemiş canım
Hayir bir yerden gelmis bir fotograf o. Adamin dedigine gore arkadaslariyla konustugu whatsapp grubundan olabilirmis. Instagram klasorunde durduguna gore muhtemelen yanlislikla yukleme yapti. Yukleme tamamlanmafan istagramdan geri cikti. Tamamlanmada dahi resme dokunmus olmasi halinde bile klasöre atiyor fotoyu. Mantiksiz kisim su bu cocuk bu kizin fotografini niye yukledin instagrama yahu kendini niye yaksin yani??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…