• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film düşüncelerimiz ve paylaşımlarımız

ya ben sizler gibi iyi bir film izleyicisi değilim ve film isimlerini maalesef çok çabuk unutuyorum ama en çok etkilendiğim filmleri yazayım:

1) esaretin bedeli
2) yeşil yol
3) inception mu ne:) leonardo de caprio oynuodu.

sessiz tepe eh işte...
dabbe: izlemeye tahammül edemeyeceğim kadar berbattı..
wanhelsing: idare eder bi vampir filmi ama bnce şu ana kadar çekilmişlerin arasında en güzeli..
1408: fena değildi psikolojik..
midnight meat train: şu senin bahsettiğin doğramalı film ve bn beğendim çünkü severim öyle kessinler parçalasınlar fln:)
ayy gece gece aklıma bunlar geldi:)

En son izlediğim film hint filmiydi ismi fanaa,bütün bir film dansla gececek zannettim ama öyle değilmiş:))güzel bi filmdi ardından 3 idiots ve gajini yide seyrettim tavsiye ederim güzellerdi..

ya ben sizler gibi iyi bir film izleyicisi değilim ve film isimlerini maalesef çok çabuk unutuyorum ama en çok etkilendiğim filmleri yazayım:

1) esaretin bedeli
2) yeşil yol
3) inception mu ne:) leonardo de caprio oynuodu.

sessiz tepe eh işte...
dabbe: izlemeye tahammül edemeyeceğim kadar berbattı..
wanhelsing: idare eder bi vampir filmi ama bnce şu ana kadar çekilmişlerin arasında en güzeli..
1408: fena değildi psikolojik..
midnight meat train: şu senin bahsettiğin doğramalı film ve bn beğendim çünkü severim öyle kessinler parçalasınlar fln:)
ayy gece gece aklıma bunlar geldi:)

aa inception muydu o filmin adı bende düşünüp duruyorum ne zmandır neydi o filmin adı diye aklıma gelmişken vakit bulunca izliyim bir ara
ben sevmem canım öyle kesip biçmeli falan içim kaldırmıyor:18:

korku filmi izlemek isteyen arkadaş :) bendensin.. yüksek tansiyon, dehşet evi , kiracı , tepenin gözleri , the hike, oda arkadaşı, evdeki düşman, dehşet treni.. bu filmleri izleyebilirsin.. yüksek tansiyondan ben çok etkilenmiştim bence onu izlemelisin....

yüksek tansiyon dediğinizin konusu ne ki?
bu arada tepenin gözlerini izledim ben o akdar abarttı duyumlar aldım o filmle ilgili yok çok korkunçmuş da yok kimisi diyor hayatımda izlediğim en korkunç filmdi falan ama ben hiç korkmadım beğenmedim de ayrıca filmi:8::36:

bu arada bi defa tv de bir film izlemiştim çok güzeldi ama adını hatırlayamıyorum bu yüzden neten de bulamıyorum filmi:(
bir grup arkadaş bir ıssız adada kalıyorlar ama o adada yaratıklar var yamyam gibi bunları oklarla falan öldürmeye çalışıyorlar hatta bazıları yaralanıp enfeksiyondan falan ölüyor bileniniz var mı ki bu filmi
ismide adalı bişi de ma bulamıyorum
:26:

yengem geçen gün otel diye bifilm izlemiş testere filminden bile daha betermiş zor izledim sırf meraktan diyo :9:

o otel filmi seri halinde zaten otel 1-2 3 gibi ben birincisini izledim
ama dehşet di yaa çok korktum gerçekten ne psikopat insanlardı onlar öyle empati kurdum ve ALLAH öyle insanlardan uzak tutsun amin:18:

yüksek tansiyon dediğinizin konusu ne ki?
bu arada tepenin gözlerini izledim ben o akdar abarttı duyumlar aldım o filmle ilgili yok çok korkunçmuş da yok kimisi diyor hayatımda izlediğim en korkunç filmdi falan ama ben hiç korkmadım beğenmedim de ayrıca filmi:8::36:

yükksek tansiyonun konusu anlatılmaz :) bazı ülkelerde yasaklanmış ama kesinlikle izleyin..

ne mesajı kızz özet geçseydin ya bakim
başrolde kimler var izleyeyim barii merak ettim
romantik komedi mi?

burada olan burada kalır

romantıc komedı beybı cameran dıaz var bıde houston muydu meshur bı cocuk ama adını bılemedım sımdı:27:
yaaa las vegasta sarhoşken ewlenıyorlar felan komedı gecıyor ama ilişkilerle ilgili guzel mesajlarda verıyor yanı sonunda ozelıkle

korku filmi izlemek isteyen arkadaş :) bendensin.. yüksek tansiyon, dehşet evi , kiracı , tepenin gözleri , the hike, oda arkadaşı, evdeki düşman, dehşet treni.. bu filmleri izleyebilirsin.. yüksek tansiyondan ben çok etkilenmiştim bence onu izlemelisin....

bunların hepsnı ızledım artık fılm kalmadı

elm sokağında kabus var ya onun 2011 yapımı filmi çok güzel çok beğendim soluksuz izledim ben
birde scream serisinin sonuncusunu kardeşimle nefessiz izledik çok şaşırıcaksın bu kez çıkan katile:53:

ızledım elm sokagını ...
scream serısı kotuydu sonuncusu ıyı dıyorsan bu gece ızlerız
:33::33::33:

yengem geçen gün otel diye bifilm izlemiş testere filminden bile daha betermiş zor izledim sırf meraktan diyo :9:

bende ızledım otel ve bılıyormusnuz orda anlatılan konu gercek... cok zengın ınsanların artık hıc bısıden zewk alamayıp ınsan öldurme parcalama deneyımlerını yasamak ıcın bolca para dokuyorlar...

bu arada bi defa tv de bir film izlemiştim çok güzeldi ama adını hatırlayamıyorum bu yüzden neten de bulamıyorum filmi:(
bir grup arkadaş bir ıssız adada kalıyorlar ama o adada yaratıklar var yamyam gibi bunları oklarla falan öldürmeye çalışıyorlar hatta bazıları yaralanıp enfeksiyondan falan ölüyor bileniniz var mı ki bu filmi
ismide adalı bişi de ma bulamıyorum
:26:

bu yaratık , tımsah seklındemı, yoksa ınsan maymun gbı bısımı,,,

bunlardan başka bildiğin korku flmi var mı, ama nolur çok etkileyici olsun.. bunlara bile korku filmi demek gelmiyor içimden ama başka seçenek de yok sanki :) sana güveniyorummm :))):21:

bende ızledım otel ve bılıyormusnuz orda anlatılan konu gercek... cok zengın ınsanların artık hıc bısıden zewk alamayıp ınsan öldurme parcalama deneyımlerını yasamak ıcın bolca para dokuyorlar...

bu yaratık , tımsah seklındemı, yoksa ınsan maymun gbı bısımı,,,

ne gerçek hikaye mi ciddi olamazsın:53:

yok ya böyle yamyam gibilerdi insanlardı yani ama afrika yamyamı gibi filmlerde ki

burada olan burada kalır

romantıc komedı beybı cameran dıaz var bıde houston muydu meshur bı cocuk ama adını bılemedım sımdı:27:
yaaa las vegasta sarhoşken ewlenıyorlar felan komedı gecıyor ama ilişkilerle ilgili guzel mesajlarda verıyor yanı sonunda ozelıkle

hmm izliyim bakim romantik komedilere bayılıyorum zaten:29:

ne gerçek hikaye mi ciddi olamazsın:53:

yok ya böyle yamyam gibilerdi insanlardı yani ama afrika yamyamı gibi filmlerde ki

canm bn esıme sormayı unuttum aksam gelsın sorar yazarım butun fılmlerı onla ızlıyoruz bu konuda daha ıyı akılda tutabılme yetenegıne sahıp:29:

umarım hatırlar canım eşin çok merak ediyorum ismini filmin çünki ve nettede araştırıyorum bulamıyorum neydi ki diye
bir ara dehşet adası mı ki acaba dedim ama o film değil baktım yani
pöff keşke geneçıksa tv de ya öğrensem ismini:31:

Back
X