Film gibi geçen son 2 ay..ibret alınacak bir yaşanmışlık

Arkadaşım o kişinin mail adresini yazdığında üye olduğu site çıkmazki S:...

sen burda patronuna komik durumuna düşeceksin eğer gerçek anlaşılırsa........
Adam temize çıkarsa ne olacak. sen iftira atmış olacaksın...

Nerden bilebilirsin ki? kendi adresini yaz bak ne çıkacak...

Bende denemistim oluyor gercekten müstakbel esimin 5 sene önce kayit oldugu siteyi bulmustu bana google amca

Her insanı aynı kefeye koymayız tabiiki...

Kimin içinde ne var bilemeyiz...

:)))

İbadetin gizlisi bakmuldür derler...

akıllı bir insanım..kendimi komik duruma düşürmem..emin olmadan da kimseyi töhmet altında bırakmam...yazdım ve çıktı..dediğim gibi resmine varana kadar yüklemiş..msn adresini yazmış milletten mail beklemiş...adam temiz değil..ayrıca gerçek anlaşılırsa demişsin neyi kastettiğini anlamadım..bunu ben yapmış olamam ,biri ona tezgah kurmuştur demek istiyorsan eğer,o siteye üye olabilmek için mail adresine gelen onay mailini onaylaman gerek..mail şifresini bilen tek kişi kendisi olduğuna göre bunu yapanda kendisi..

gercekten iyi kurtulmusun canım sevindim senin adına hayırlısı istemek demekki önemli olan bosuna üzülmüsün kurtulduguna sevindim

mail adresini yazınca üye olduğun site çıkmaz diye bilidğim içim yazmıştım...
Yani gerçek öyle değilse diye...

Allah korusun sonradan sana ihtira eder diye söyledim...
Facebook sayfasında onlarca sahte isim varken netin sahteliğinden korkar oldum..

Bunları yaşamanıza üzüldüm ama paylaşmanız çok güzel...

Burada "gidenin ardından elinden geleni yaptıysan daha fazla ağlama, üzülme; senin için daha hayırlı olanı bekle" dediğimizde "Beni seviyor, bana aşık!" diye kendini paralayan mı ararsınız, şüpheli tavırlarına istinaden "Dikkatli ol, sağlam ayakkabı olmayabilir" dediğimiz adam için konu başlığı "sevgilime güvenmiyorum" olduğu halde "Gözü benden başkasını görmez!" diye kafa tutan "küçük kızları" mı...

Her iki grup da okuyup ibret alsın... "Aşı olmanın acısı"ndan korkup "hastalığı" çekmeye benzer ayrılığı kabullenmemek... Allah bizi bizden, yanlış karar ve seçimlerimizden korusun; hayırlı olmayanda ısrar etmeme basireti, gücü versin... Aksi halde kişinin en büyük düşmanı yine kendisi oluyor, yanlış kişi için gözyaşı döküp daha hayırlısına şans vermeyerek o adamlardan daha çok zarar veriyor kendisine...

evet asıl bu düşüncedekiler ibret alsın.bende bu 1 aylık bekleme sürecinde onlar gibi düşünüyordum.seviyor ama kabullenemiyor olanları diyordum.kendimi kandırmışım sadece.kızlar hani biz bayanlar için şeytan diyolarya,inanın biz erkeklerin yanında melek kalırız..sevdiğine yapacağın en büyük kötülük onu aldatmaktır,inanın hiç bir bayan deli gibi nefret bile etse aldatmaya yanaşmaz,ama erkekler öylemi,dünyanın en mutlu erkeği bile yapsan aldatır,bu benim için büyük tecrübe idi,lütfen birileri ders alsın,ve size bir tavsiye "ACI BİR SON,SONSUZ BİR ACIDAN İYİDİR..."

vaaay beee gerçekten tam ibretlik iyiki açmışsın bu konuyu..bende insanlara çok güvnmeyen bir insanım.senin bu yazını okuduktan sonra 5 yıldır birlikte olduğum bikaç aydırda nişanlı olduğum kişinin adresini arattım ki ondan kendimden bile çok eminim aslında..içime bir kurt düştü benimde.çok şükür aramadan bişi çıkmadı.şimdide kendimden utandım şimdiye kadar hiç bir açığını görmememe rağmen arattım yinede.çok şükür yanılmamışım..neyse Allah kurtarmış valla verilmiş sadakan varmış ne diyim..

hayırlı başın varmış... büyük bi sahtekardan kurtulmuşsun hiiiç kafana bile takma bence dua et ki ALLAH sana şimdiden göstermiş

yok canım artık takmıyorum..bende verilmiş sadakam varmış diye düşünüyorum..ama sevmiştik onu inkar edemem..olsun zamanla insan neleri unutmuyor ki..buda unutulur..kimseye körü körüne inanmamak gerekir..sütte bile leke varken,biz insanlarda leke olmaması mümkün değil zaten..

konuyu hortlatmak istemezdim ama
bu adam benden ayrıldıktan 3 ay sonra sözlenmişti,
az önce kızkardeşi aradı,şok oldum aramasına,
baya ağzımı aradı,dedim sözlenmedimi o felan diye,
meğer sözlendikten 3 gün sonra ayrılmuş,
ahım tuttu kızlar,allah bana yaptıklarını ödetti,
şimdide geri dönmek istiyor,
kız kardeşi ilk adımı sen at felan dedi,
ne atıcam ben o defteri kapattım,
çektiğim acıları unutturamaz hiç kimse,
asla ama asla dönmem dedim,
baya ikna etmk için uğraştı,
belliki o arattırıyor kız kardeşini,
ağzının payını aldı ama karaktersiz,
ama şükür allahıma dualarımı kabul etti,
onun perişan halini gösterdi bana..

boşver gitsin.. acısı geçmiş unutulmuş bir şeyi iyi yada kötü anma bile. o defteri kapattıysan sakın açma bir daha seni kandırmalarına izin verme. hamdolsun atlatmışsın ve allahın sevdiği kuluymuşsun. gün gelir karşına öyle biri çıkarki şükredersin iyi ki olmamış dersin canım

çok haklısın cnm..
açarmıyım o defteri tekrar delimiyim?
ne hali varsa görsün

benim esim de öyleydi. Sohbetleri fln, asla dini görevlerini aksatmazdi. Hayranlikla izlerdim onu.
Ama gel gör ki bu adam bana hayatimin kazigini atti, hemde durduk yere.
Yani canim, bosuna dememisler iman ile paranin kimde oldugu belli olmaz diye.
Bunlarinki gercek müslümanlik degil.
Rabbim sasirtmasin...
Sen ucuz kurtulmussun, bense hala cekiyorum

Allahım yardımcın olsun..
neler çektiiğini az çok anlıyorum..
rabbim merhametini senden esirgemesin

canım sevindim senin adına sakın sana aynı seyı yapmasına ızın verme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…