Film gibi...

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Cuma aksami saat 19:00-19:30 arasi oldu bu olay. Calistigim yerde silahli soygun düzenlendi. Hayatimin en korkunc günüydü.
3 arkadasimla birlikte 4 kisi calistik o aksam. Noel zamani oldugu icin ben o aksam kasa'da oturdum. Digerleri depo'da ve dükkanin icinde calistilar. Kasa'da bir hata olustugu icin zile basmak zorunda kaldim, zile basinca patron geliyor öyle bir sistemimiz var. 10 dakika boyunca deli gibi bastim zile, kimse gelmedi. Tedirgin olmaya basladim.
1 defa zile basinca patron anahtari getiriyor, 2 defa basinca 2. kasa aciliyor, defa basinca 3. kasa. vs. vs. sistem böyle.
Patron gelmeyince 2 defa zile bastim bu sefer, diger arkadas kasa'yi acsin diye, o da gelmedi. Bu arada saat 19:12 fln.
Müsteriler'de tedirgin olmaya basladi, cogu biliyor bizim sistemi, niye kimse gelmiyor diye söylenmeye basladilar.

Ben kasayi bos birakip depo'ya gittim onlari aramak icin. Bu arada bizim depo kocaman. girisin hemen sag tarafinda büro'ya giden kapi var deponun icinde, sol tarafta 20 metrelik alan. Mallar paletler duruyor etrafta. En arkada'da basim makinesi var, bos kartonlari kutulari icine atip basiyoruz. Neyse ben girdim iceri saga sola baktim kimse yoktu. En arkaya basim makinesine kadar yürüdüm kimse yoktu. Bütün kartonlar etrafta darma duman duruyordu. Adetimiz degil onlari ortada birakmak, hemen makineye atip basilir normalde. Iyice korkmaya basladim. 3ü birden ortadan kayboldu ve herseyi ortalikta birakmislardi.

Sonra geri yürüdüm büroya dogru. Kapinin önünde birkac saniye durdum ama neden bilmiyorum, iceri girmedim. Büroya girip bakmadim ordalarmi diye. geri döndüm kasaya, aradan 5 dk fln gecti, ciglik sesleri duydum arkadan 'imdaaaaat' diye, kasayi müsterileri öylece birakip arkaya firladim. Arkadasin biri yerde sürünüyordu. Elleri kollari kablo baglari ile baglanmis. Depoya giden kapiyi elleri bagli sekilde acamayinca alttan sürünerek cikmaya calismis. Ipi cektim kapiyi actim, diger 2 arkadasida ayni vasiyette gördüm. Elleri bagli, agizlari bantlanmis. Korkunc bir manzaraydi kizlar Hala gözümün önünden gitmiyor.

Olay söyle olmus. Adam bir sekilde depoya girmis (kimse farketmemis nasil oluyorsa), icerde kafasina maskeyi gecirmis ve paletlerin arasina saklanmis. Arkadasim kartonlarla dolu arabayi makinenin icine atmak icin arkaya dogru giderken adam birden bire önüne cikmis, gögüsüne silahi dayamis ve sok cihaziyla etkisiz hale getirmeye calismis. Sonra ellerini baglayip bi kösede saklamis, orada 2. arkadasi beklemis, o da karton basmaya gidiyordu. Onuda tutup baglamis. 3ü kisiyi'de ayni sekilde rehin almis.
Adam bunlari büroya götürmüs siraya dizip. Elinde silah birsey yapamiyor kizlar :18::18::18:

Kasayi actirmis ve eline gecen paralari bir bez cantaya doldurmus. Tam bürodan cikacakti o ara ben depoya girdim iste onlari aramaya. Kapinin ardindan beni gözetlemis kizlar. Arkami dönseydi gözgöze gelecektim.
Arkaya gidip geldigimde büro'ya girseydim eger, o kapidan girseydim korkunc seyler olabilirdi. Alnimin ortasina sikardi kesin
Yüce Rabbimin isi, büroya girmedim o an bakmak icin iste. Gerisi malum yukarda anlattim. Ciglik sesleri vs. vs.
Adam silahla arka kapiyi actirip ordan kacmis. Basim makinesinin yaninda cikis var, disardan acilmiyor sadece icerden cip'le etkisiz hale getirilip aciliyor.

Bu sok'u nasil atlatirim bilmiyorum. Ben bile bukadar korktuysam diger arkadaslarim 10 beterini yasamislardir.
Aklimdan cikmiyor bir türli, ya o kapidan iceri girseydim??? Son'um olabilirdi. Adam'la aramizda sadece 2 adim ve bir kapi vardi. Girmedim iste geri döndüm.

Allahim kimseye yasatmasin, bu duygu anlatilmaz. Cogunuz belki inanmayacak biliyorum, Annem'de inanmadi saka yapiyoruz zannetti ablam onu aradiginda.
Gece 23e kadar ifadeler alindi, hastaneye gidildi falan derken gece 2yi buldu hepimizin eve gelmesi.

Her gece basimi yastiga koydugumda o manzara geliyor gözümün önüne. arkadaslarimin gözlerinden okunuyordu korkulari. O bakislari ömrüm boyunca unutmayacagim. Film gibi gercekten...ama biz bunu gercekten yasadik cuma aksami...Canim annem nasil agladi orada nasil sarildi beni görünce

 
Çook geçmiş olsun hepinize şükürki birşey olmamış..cana geleceğine mala gelsin..Allah kimseye yaşatmasın..İnşallah yakalanır bu işi yapan..
 
Gercekten korkunc bir olay yasamissiniz..

Vede cani veren ALLAH istedigi zaman alir ama size bagislamis sükürler olsun..

Cok gecmis olsun umarim kisa sürede atlatirsiniz..

Hayat bu nelerle karsilascagimizi bilmiyorum nezaman ölecegimizide..
 
Çook geçmiş olsun hepinize şükürki birşey olmamış..cana geleceğine mala gelsin..Allah kimseye yaşatmasın..İnşallah yakalanır bu işi yapan..

Hepimiz onu istiyoruz zaten, biran önce yakalansin, hepimizi gözetledi gördü sonucta, takip edebilir saldirabilir :18::18:..tesekkür ederim
 

Almanya'da yasiyorsan Lidl'i bilirsin canim, orada oldu olay
 
Ohaaaa ınanamıorm cok heycanlı fılm gbı aynı allah korumus bak senııııı amann tanrummmmmmm!!!!!! Sadakaaaa ver
 
gerçekten inanılmaz bir olay
verilmiş sadakanız varmış Allah hepimizi uzak tutsun böyle olaylardan insanlardan
çok çok geçmiş olsun
umarım suçlu cezasını çeker
 
gözlerim yerınden cıktı okurken... Verılmıs sadakalarınız varmıs arkadasım. Rabbim bıdaha boyle seyler gostermesin..
Allah korumuş.. çok gecmıs olsun
 
gerçekten inanılmaz bir olay
verilmiş sadakanız varmış Allah hepimizi uzak tutsun böyle olaylardan insanlardan
çok çok geçmiş olsun
umarım suçlu cezasını çeker

Böyle adamların arkası kesilmiyor malesef heran heryerden çıkabilirler. Bu korkuyla yaşamak ne kadar acı anlatamam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…