Film gibi...

Allah korumuş sizi çok çok geçmiş olsun.normalde arkadaşlarınızı ararken oraya girmemeniz çok ilginç ama rabbimin işi işte.
Düşünmemeye çalışın,aklınıza geldiğinde hemen başka birşeyle uğraşmaya başlayın belki biraz iyi gelir
Psikologla görüşmek de eminim çok rahatlatıcaktır
Tekrar çok geçmiş olsun...

Ya girseydim. Çok daha korkunç şeyler olurdu. Hepimizi oracıkta indirirdi belki. Bugün işyerinin önündeydik arkadaşımla, ağlamamak için zor tuttum kendimi. Böyle bir korkuyu kimseye yaşatmasın Allahım

O lanet kapıya gitseydim en zararlı ben çıkardım. Offf çıkmıyor aklımdan :'(
Geçen trafik kazası, sonra da bu olay, birde c.tesi gece arabadan inerken birden bire sarhoşun biri karşımıza dikildi, kafama indirip arabamın anahtarını alıp arabamı çalacak zannettim. Meğersem taksi istiyormuş çağırabilirmisiniz fln dedi

Kurşun falan mı döktürsem acaba???

Son düzenleme:
geçmiş olsun.
aynısı olmasa da bizim de eve hırsız girmişti. o zamanki evimizde benim odam ve salon evin bir tarafında arada hol var ve evin diğer tarafında annemlerin ve ablamın odası vardı.
hırsız salondan girmiş ve benim odamı geçip annemlerin yatak odasına girmiş, eşyaları karıştırmaya çalışırken babam uyanmış (ki normalde uykusu acayip ağırdır o gün nasıl uyandığına inanamadık allahın işi işte) ve hırsızı fark edip bağırmaya başlamış. ben de bağırışa ve hırsızın kaçışı sebebiyle yarattığı sese korkup uyanıp anında kapıyı açtım babam geliyordu holden eğer bikaç sanise önce açsam kapıyı hırsızla karşılaşacaktım ya da hırsız annemlerin odasına girmek yerine benim odama girse bir bayıltıcı sprey sıksa bana herşeyi yapabilirdi yani kimsenin ruhu duymazdı odam evin başka yerinde olduğu için. bir de o sıralar karşı apartmanın 4. katına tırmanmış yalnız yaşayan bir bayana tecavüz etmeye çalışmıştı adamın biri yakalanmıştı ama. hepimiz ailecek çok korktuk hemen demirler vs bi ton önlemler alındı babam sabahlara kadar uyumadan çok uzun süre evde nöbet tuttu fln ama çok uzun süre kötü rüyalar gördüm. tavsiyem bu konuyu anlatıp durma her tanıdığına çünkü her anlatışında olayı tekrar yaşıyorsun. bilinç altından insan beyni böyle kötü olayları unutmaya meyillidir kendi kendine yaşatıp bunları ezberletme kendine. gerekirse bir psikologtan destek al. iş yeri de güvenlik önlemlerini arttırsın size güven sağlasın güvenlik elemanı alsınlar gerekirse.

gecmıs olsun8

Tesekkür ederim kizlar...bugün isyerine gittim...bu hafta izin aldim toparlanmak icin.
Diger isarkadaslarim arkamdan söyleniyormus. Olayin disinda kalmisim aslinda izin almam sacmaymis fln. Tek korkan ben degilmisim herkes korkmus cart curt. Korku bahane degil'e getiriyorlar lafi.
Ben tabiki korktum, ama isin en kötüsü, candostumu kaybedebilirdim. Ilk o rehin alindi cünkü sonra diger 2si. Onu o halde gördüm ya dünyam basima yikildi sanki, ona bisey olsaydi napardim. yikardim o dükkani. bizim yedigimiz ictigimiz ayri gitmez, beraber gülüp beraber agliyoruz, annem onu kizi gibi, onun annesi de beni kizi gibi görüyor.arkadasimin gözlerindeki o aciyi görünce benim canim yandi, digerleri anlamiyor bunu, herkesin basina gelebilir diyip geciyorlar. neymis bana bisey olmamis aslinda izin almama gerek yokmus. illa bedensel mi yaralanmak lazim? insanin ruhu yaralansa acitmaz mi? ben mi abartiyorum olayi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…