Film senaryosu gibi hadise, geldi beni buldu.

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var ve çareyi size sormakta buldum.Akıl akıldan üstündür elbet benim düşünemediğimi siz düşünürsünüz diyerek, başlayayım.
Üniversiteden beri tanıdığım bir arkadaşım vardı, üç yıl sonra beni sevdiğini söyledi, kabul ettim denedik fakat anlaşamayıp ayrıldık. Geçen ay ananesinin vefatını duyunca her şeyden önce eski dostuz böyle günde küslük olmaz diyerek aradım. Fakat konu birkaç gün içinde yine eskilere dönmeye başladı. En başında tanıdığın insandan zarar gelmez bir şans ver dedim kendime fakat bunun iyi bir fikir olmadığını anladım ve uzaklaştım. Ben uzaklaşınca o da koptu,ısrar etmedi ve biz günlerce konuşmadık. En sonunda geçen gün silip engelledim.Başka yerlerden beni bulabilirdi ama yapmadı belli ki o da istemedi.
Ben birkaç gün sonra bir çocukla tanıştım, gerçekten anlaştım ve bayağı hoşlandım. Fakat ikisinin de aynı iş yerinde çalıştığını öğrendim. ( Projede yaklaşık 2000 kişi çalışıyor bu arada, ofis gibi bir ortam değil ama tanışma ihtimalleri de yüksek. )Ne yapacağımı hiç bilemedim.
Bugün ise cesaretimi topladım ve isim vermeden size anlattığım gibi durumu anlattım. Yalanla başlayamazdım, o da '' benden öncesi'' diyerek anlayışla karşıladı.
Birbirlerinden haberleri yok. Aslında yaşanan da doğal bir olay ama yine de huzursuz oldum. Ne yapmamı önerirsiniz?Sizce de endişelenmeli miyim?

Bilmiyorum hiç hoş olmadı bu aynı iş yeri durumu.
Ben biraz ince fikirliyim de.

İçini rahatlat derim ben :) bu konuyunda unut bi daha hatırlama... ömür boyu mutluluklar diliyorum

Son düzenleme:
Birbirlerini tanıyor olsalar sonradan karşılaşıp tatsız olaylar yaşanmasına sebep olabilirmiş anlatmaman. Ama sen önlemini almışsın iyide yapmışsın bence. Hayırlı olsun :)

Film senaryosu mu? Eski sevgilinin yeni tanıştığın biriyle aynı yerde çalışıyor olması o kadar da imkansız değil bence.. Ve takılmaya da gerek yok. Bildiğin eski sevgili yani.

Birkaç gün içinde iki kişiyle sevgili muhabbeti içine girmenize bir ben mi şaşırdım. Bizim de kalbimiz vardı gençken ama bu kadar çabuk sevmez bu kadar çabuk soğumaz bu kadar çabuk karar değiştirmezdi. Devir harcamak devri de, sevgiyide mi harcamak? Bilemedim..

Sen gerekeni yaptıktan sonra verilecek tepkiler seninle alakalı olmaktan çıkar karşındakinin kişiliğiyle alakalı olur .
Hoşlandığın çocuk bu durumu olgun ve olması gerektiği gibi karşılamış .
Endişe edecek bir şey . İleride olumsuz bir durum olursa eğer gerçek kişiliğini görmüş olursun en fazla :)

Çok teşekkür ediyorum kızlar cansınız içimi rahatlattınız.
Bu arada bende bikaç günde bu tür sohbetlere girmem ama, aynı iş olayını öğrendiğimden beri konuyu açmak ve anlatmak için fırsat kolladım.

Bence şeffaf olun. Tanışma ihtimalleri var bence. Hem bunu sorun edecek biriyse hiç başlamamış olursun. İlişki ilerleyip iyice ciddileşince çirkin şeyler olabilir çünkü.

Biz eşimle evlendikten sonra kardeşimin eşi eşime "wolfrog senden önce iki kişiyle çıkmış, ilk çıktğı sen değilmişsin" dedi. Eşim de zaten bildiği için "ee sonra" tavrıyla baktı. Haberi vardı çünkü. Şeffaf olmak iyidir.

Bence yersiz bir endişe
Söylemiş geçmişsin, bundan sonraki tavırların filan belli eder zaten aklının onda olmadığını.
Çok da önemli ciddi bir ilişki değilmişki.

Şimdi mutluluklar dilerim

Açıkça anlatmamız faydalı olmuş ileride sıkıntı çekmezsiniz. Evet huzursuz olacak bir durum ama üstünde de durmayın. Bir de eski sevgilinizin ilişkinizi duymasını engelleme şansınız varsa yapın derim. Kıskançlığından pislik olsun diye saçmalar falan

Yanlış birsey yok ortada . Eski sevgilinin de baş sağlığı dileyerek doğru yapmışsın bundan hata göremedim. Ha onunla olmamış sevememissin.
Umarım bunla ciddi gider mutluluklar.
Dürüst olup demişsin yenisine, sonradan bır huysuzluk cikarirsada dersin ben sana dürüst oldum keyfin bilir diye. İnş olmaz da :)

Eski sevgilim ile ayrılmamız, biraz da onun sebebi ile oldu, uzun bir süre yazılarıma aramalarıma görüp cevap vermedi. Yani eğer bir terk var ise terk eden taraf son raddede oydu,sorun çıkarması anlamsız olur ve umarım çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…