Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var ve çareyi size sormakta buldum.Akıl akıldan üstündür elbet benim düşünemediğimi siz düşünürsünüz diyerek, başlayayım.
Üniversiteden beri tanıdığım bir arkadaşım vardı, üç yıl sonra beni sevdiğini söyledi, kabul ettim denedik fakat anlaşamayıp ayrıldık. Geçen ay ananesinin vefatını duyunca her şeyden önce eski dostuz böyle günde küslük olmaz diyerek aradım. Fakat konu birkaç gün içinde yine eskilere dönmeye başladı. En başında tanıdığın insandan zarar gelmez bir şans ver dedim kendime fakat bunun iyi bir fikir olmadığını anladım ve uzaklaştım. Ben uzaklaşınca o da koptu,ısrar etmedi ve biz günlerce konuşmadık. En sonunda geçen gün silip engelledim.Başka yerlerden beni bulabilirdi ama yapmadı belli ki o da istemedi.
Ben birkaç gün sonra bir çocukla tanıştım, gerçekten anlaştım ve bayağı hoşlandım. Fakat ikisinin de aynı iş yerinde çalıştığını öğrendim. ( Projede yaklaşık 2000 kişi çalışıyor bu arada, ofis gibi bir ortam değil ama tanışma ihtimalleri de yüksek. )Ne yapacağımı hiç bilemedim.
Bugün ise cesaretimi topladım ve isim vermeden size anlattığım gibi durumu anlattım. Yalanla başlayamazdım, o da '' benden öncesi'' diyerek anlayışla karşıladı.
Birbirlerinden haberleri yok. Aslında yaşanan da doğal bir olay ama yine de huzursuz oldum. Ne yapmamı önerirsiniz?Sizce de endişelenmeli miyim?