Filofobik miyim ??

Arkadaşlarım uzuunn süredir kimseyle gerçek bir sevgili olmadım , olamadım en son 2010 da gerçek bir aşk yaşadım ( ya da öle sandım )
Sorun şu ki uygun birini bulamıyordum fakat sonra baktım birinden hoşlandığımda konuşmaya başlıyoruz ve ben çok panikliyorum .. Olumsuz şeyler geliyor aklıma hep ayrılırsak beni aldatırsa ilgisiz biri olursa diye içimden düşüne düşüne kendi kendimi yiyorum.. Örneğin bir mesaj attım cevap gelene kadar aklım onda kalıyor hemen cevap versin istiyorum ilgiyi çok mu seviyorum bilmiyorum kii. :( Ama önemseyen biride sürekli konusmak istemez mi özellikle ilk tanıstığımız zamanlarda yani ?

Filofobik = aşık olmaktan korkma hastalığıymıs acaba öylemiyim diye düşünmeye başladım..

Şimdi gelim şuanki durumuma üni okuyorum yaşım 22. Yeni biriyle tanıstım benim sayemde tanıstık ortak bir derse beraber giriyorduk bir sabah günaydın dedim o beni hatırlamadı ama tanısmıs olduk sanırım o gün heyecanlandı ve sabahın köründe bana iyi akşamlar dedi güldük de derslerimize girdik. Neyse aramızda bir elektrik olustu ikimizde farkettik bunu ki beni facebook tan ekledi o günün akşamı sonra haftasonu 2 gün hiç yazmadı bazı işleri varmıs yogun gecmiş günleri filan derken pazartesi konusmaya basladık. Sürekli okulda beni görmek istedi bu hafta ders saatlerimi sordu yeri geldi 3 saat bekledi bni boş boş okulda.. Bende birine cabuk alışan benimseyen biri değilim zaten yanyanayken cok iyi heyecanlanıyor bana değer veriyor o da 3 senedir kimseyle olmamıs işte benimle ilgili ileriye dönük bişeyler düşündüğünü de belli etti hemen ama tanısalım önce bi diye kapattık konuyu. Bugün sinemaya gittik beraber sohbet ettik önce sonra film izledik hersey güzel hoş eve geldim. Eve gelince öyle merak eden sürekli mesaj atan bir tip değil yani eve gittin mi naptın nettin hiç sormuyo :( Çok az mesaj atıyor ben böyle konusalım uzun uzun istiyorum ama yok.. Bugün gelince uyumustum o da tam ben uyanınca uyumus tesadüf az önce uyandı mesajıma cevap vermiş şuan yine cevap yok. Yani ne bilim ben olsam uyanında teli elimde tutarım yemekte yesem konusmaya devam ederim filan o hiç öyle değil yemeğini yiyor rahat rahat oturmus etmiş biraz sonrada yatmıs mesela dün yatarken sadece ben yatıyorum diye mesaj atmıstı :/

Aslında uzun süre sonra ilk kez uyuştuğum birini buldum diye düşünmeye başlamıstım ki bu durum sinirimi bozdu benim gibi ilgiyi seven birine ilerde sorun olur gibi geliyor şimdiden mutsuz oluyorum düşündükçe .. Tamam sevgili olmadık henüz adı yok ama insan mesajla da daha cok ilgilenmez mi kızlar ya ?? Ben mi abartıyorum ? Filofobik meselesi içinde psikoterapi almayı düşünüyorum.

evet bence biraz abartıyorsun canım.. 18 yaşında aşık olduğunu düşünmüşsün -hangimiz 18 yaşında aşık değildik- çok normal.. sonra olmamış ve daha 22 yaşındasın.. üniversite okuyan genç bir kızsın.. zaman içinde ilişkilerin olacak ve ilerde ciddiye binecek evleneceksin vs.. hayatın doğal akışı bu zaten değil mi? sürekli "ben olsam.." diye cümlelere başlamışsın.. ama o sen değilsin.. kimse sen değil.. herkes farklı yaşar gösterir duygularını.. ilişkiden anladığı da farklıdır.. sevgiden anladığı da.. eğer mutlu isen seviyorsan bence üsteleyerek kendini içini kemirerek en güzel zamanlarını kabusa çevirme.. rahat bırak kendini.. mutlu olmaya ve etmeye çalış gerisi gelir ya da gelmez.. hiç bir şeyin garantisi yokken şu hayatta "ya beni üzerse" diye düşünmeye ne gerek var.. kimin ne zaman nerede nasıl seni üzeceğini allah bilir.. sen gözünü de kalbini de aç.. kendini bunaltma.. derslere sarıl sevdiğine sarıl:) olduğu gibi kabul edemiyorsan zaten işler kötüye gider..

Sevgili değilseniz nasıl ileriye dönük konuşmalar yaptınız anlamadım.
Adı konulmayan ilişkiler yaşamanızı tavsiye etmem.
Size ve ilişkiye sorumluluğu olmayan biriyle yok yere üzülürsünüz.

Haklısın Lale hanım... sonuçları kötü oluyor.

Bizzat yaşadım. :27: Sorun çıkıntı ama sorun sorun oldu büyüdü büyüdü koptu. Bir adı olması en mantıklısı. Sorumluluğunu bilrisin.

Tam hikaye olurdu benim ki size anlatmak isterdim Laale hanım :D

Son düzenleme:
Burda anlatmak istemem o yüzden. size özelden yazarım tabi isterseniz.

Adi konulmamis iliski yasamak mi ?
Biz suan arkadas gibi takiliyoruz zaten ve birbirimizden.hoslandigimizin ikimizde farkindayiz biraz daha tanisip uygunsa adini koyacagiz ilk gunden hadi sevgili olduk dememizi beklemiyorsunuz heralde yada siz yanlis anlamissiniz beni ?
Sorun benim.olumsuz dusuncelerim bitecek.diye aci cekerim.diye sevgilim.olmasini istememem..

aynı seylerı kım yaşamadı bende yaşadım hatta daha ağırını ben karşımdaki adamla değildi sorunum benım tüm bana yaklaşmak ısteyenlerı hayatımdan çıkartmak ıcın birisinin hayatımda olmasını sürekli belirtmemdi.ilişkiden deli gibi 2.5 yıl kaçtım.her erkeğe kanka muhabetı yaptım.ama bunu yapmaya ıhtıyacım vardı ve yaralarımı onardım.daha cok küçük yaşın ileride emın ol doğru düzgün bırısı cıkacak karşına uygun değilse olmayacak dıyorsan ben bu adamla yapamam dıyorsan daha ılk günlerdi ayrıl.boşver bıde bu hastalık degıl bılınc altında ınsan kendısı yaratıyor.

aynı seylerı kım yaşamadı bende yaşadım hatta daha ağırını ben karşımdaki adamla değildi sorunum benım tüm bana yaklaşmak ısteyenlerı hayatımdan çıkartmak ıcın birisinin hayatımda olmasını sürekli belirtmemdi.ilişkiden deli gibi 2.5 yıl kaçtım.her erkeğe kanka muhabetı yaptım.ama bunu yapmaya ıhtıyacım vardı ve yaralarımı onardım.daha cok küçük yaşın ileride emın ol doğru düzgün bırısı cıkacak karşına uygun değilse olmayacak dıyorsan ben bu adamla yapamam dıyorsan daha ılk günlerdi ayrıl.boşver bıde bu hastalık degıl bılınc altında ınsan kendısı yaratıyor.

Canım çok saol zaman ayırıp yanıtladığın için.. Aslında haklısın sanırım bende yaralarımı sarmak için 3 yıldır uzak duruyordum herkesten.. Şimdi sevgili değilim adını koymadık henüz ama o yolda ilerliyoruz konusuyoruz filan 1 hafta filan oldu işte...

Canım çok saol zaman ayırıp yanıtladığın için.. Aslında haklısın sanırım bende yaralarımı sarmak için 3 yıldır uzak duruyordum herkesten.. Şimdi sevgili değilim adını koymadık henüz ama o yolda ilerliyoruz konusuyoruz filan 1 hafta filan oldu işte...

ee ne güzel işte o zaman boşver korkma zamana ve akışına bırak herseyı.

ee ne güzel işte o zaman boşver korkma zamana ve akışına bırak herseyı.

Ya canım mesela böyle geç mesaj vermeler en sinir olduum seydir.. Ben uyumustum o da benden sonra uyumus yazınca cevap verdi geri uyumus hadi cok uykusu vardır anlarım.. aradan bir saat gecti pardon uyumusum dedi önemli dğeil dedim yine cevap yok insan bi kendine gelir 3 saat oldu ya hiç yazma yani bu ne böyle gelde sinirlenme şimdi yazsa da cevap veresim gelmiyor gıcıklığına :(

Bugün okulda hep yanıma geldi oysa beraber dersime girdi yolda konustuk ailesiyle ilgili seyler anlattı sana cok güveniyorum sen doğru kişisin filan gibi seyler söylemişti ve hazır hissettiğin an baslayalım yolculuğumza ben hazırım dedi.. bütün bu güzel sözler üstüne insan bu kadar uyur mu yaa napıyor anlamadım... :/

Birde 2 gün sonra doğum günü ben ise ona hediye alsam mı ne yapsam onun derdindeyken beyfendi uuyuyor hala... :(((

Back
X