Finansbank'ın aldığı hesap işletim ücreti

myutopia

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
33
0
296
Bursa
Finansbank'tan ev kredisi çekmiştim; çekmez olaydım.
Borcumu düzenli eft talimatıyla kuruşu kuruşuna her ay yatırmanın iç rahatlığı içindeydim ki üçüncü ayın sonunda müşteri hizmetlerinden aranıp borcum olduğunu ve ne zaman ödeyeceğimi soran bir kişiyle ile konuşma yaptım.
Ben borcumun olmadığını söyleyince kendisi "hesap işletim ücreti borcunuz birikmiş" dedi; şaşırdım.
Yani anlayacağınız, bankada borcumu ödemek için mecburen açılan hesaba ait bir de borç çıkarıyorlar kafalarına göre.
Ben de hesabı kapatamıyorum çünkü borcum var. Yani bana, bankalarından kredi çektiğim için ceza kesiyorlar. 'İstersen ödeme, faiziyle ödersin' demeye getirdiler resmen.
El mecbur şimdilik ödüyorum bu ücretleri.
Hakem heyetine başvurup faiziyle birlikte almayı düşünüyorum.
Bu konuda yardımcı olacak olan varsa sevinirim.

Finansbank'tan ev kredisi çekmiştim; çekmez olaydım.
Borcumu düzenli eft talimatıyla kuruşu kuruşuna her ay yatırmanın iç rahatlığı içindeydim ki üçüncü ayın sonunda müşteri hizmetlerinden aranıp borcum olduğunu ve ne zaman ödeyeceğimi soran bir kişiyle ile konuşma yaptım.
Ben borcumun olmadığını söyleyince kendisi "hesap işletim ücreti borcunuz birikmiş" dedi; şaşırdım.
Yani anlayacağınız, bankada borcumu ödemek için mecburen açılan hesaba ait bir de borç çıkarıyorlar kafalarına göre.
Ben de hesabı kapatamıyorum çünkü borcum var. Yani bana, bankalarından kredi çektiğim için ceza kesiyorlar. 'İstersen ödeme, faiziyle ödersin' demeye getirdiler resmen.
El mecbur şimdilik ödüyorum bu ücretleri.
Hakem heyetine başvurup faiziyle birlikte almayı düşünüyorum.
Bu konuda yardımcı olacak olan varsa sevinirim.

Finanasbankın kredi kartını kullandım batırıdlar benii hırsızlar...Alışveriş yaptığımda sadece 20-30 tl alışveriş faizi aldılar..hesap işletim ücreti aldılar hesabımda para yok - 30 a düşürmüşler ...Bütün borcumu yatırdım dedim numaramı bile kayıtlardan silin kesinlikle reklamlarınızla ilgili mesaj almak isemiyorum diye...Memleketin en dolandırıcı bankası bunu bilirim garanti bence çok iyi onlarla çalışıyorum..

Finanasbankın kredi kartını kullandım batırıdlar benii hırsızlar...Alışveriş yaptığımda sadece 20-30 tl alışveriş faizi aldılar..hesap işletim ücreti aldılar hesabımda para yok - 30 a düşürmüşler ...Bütün borcumu yatırdım dedim numaramı bile kayıtlardan silin kesinlikle reklamlarınızla ilgili mesaj almak isemiyorum diye...Memleketin en dolandırıcı bankası bunu bilirim garanti bence çok iyi onlarla çalışıyorum..

Benim kredimin bitmesine 8 ay kaldı ve bu saatten sonra değiştiremem bankamı maalesef :(

Ama akıllandım. Bundan sonra internetten araştırmadan, sadece faiz oranlarına bakarak asla kapılmayacağım bir bankaya. Finansbank ağzıyla kuş tutsa bile benim gözümde bitmiştir. Kendileri kaybetti. Bir çok müşteri şikayeti var çoğu sitede.
Bundan sonra bir bu kadar daha kredi çekmeyi ve otomobilimi yenilemeyi düşünüyorum. Türkiye'de tek banka Finansbank olsa yine çekmem o bankadan bir daha.

Her ay vakti dolmadan düzenli bir şekilde öderim borcumu. Finansbank'ın güvenli müşterilerine karşı tavrı böyleymiş demek ki...

abimler ev kredileri finanstan çekti dediğiniz gibi hesap işletim ücreti falan ne varsa ödediler..yalnız hepsini burunlarından fitil fitil getirerek aldılar:ssz: önce dosya masrafı sonra da hesap işletim ücretlerini aldılar..bulunduğunuz yerdeki kaymakamlıklardaki tüketici hakları hakem heyetine başvurun onlar yol gösteriyor.

abimler ev kredileri finanstan çekti dediğiniz gibi hesap işletim ücreti falan ne varsa ödediler..yalnız hepsini burunlarından fitil fitil getirerek aldılar:ssz: önce dosya masrafı sonra da hesap işletim ücretlerini aldılar..bulunduğunuz yerdeki kaymakamlıklardaki tüketici hakları hakem heyetine başvurun onlar yol gösteriyor.

Banka dosya masrafınıda mı iade etti? Bunu bilmiyordum işte! Böyle bir hakkımız da mı var demek ki...?

Ben de hakem heyetine başvurmayı düşünüyordum zaten.

Vermiş olduğunuz değerli bilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim.

faiz ve bankacılık sistemi tamamen haram sistemler

Allah bizleri affetsin, bankacılıgın temeline bakarsanız bu sistemi kimin icat ettiğini

Rockefeller ailesi illuminati vs. videoları var

sanki bir hizmetmiş gibi görünüyor, ama insanları batağa çekmekten başka bir işe yaramıyor

bankadan kredi çeken yakınlarım oldu, neyaparlarsa yapsınlar kurtulamıyorlar

ellerinde avuclarında ne varsa hepsi gitti, hala borclular

borcu kapatmak için bankadan daha büyük borc cekmeye başladılar

Allah sonumuzu hayretsin

kredi kartı kullanıyorsun borcunu zamanında ödesen bile alısveris faizi diye ufak da olsa bi rakam ekliyor

halbuki biz müslümanlar için;faiz almak ve vermek felakettir hadis var

faizli işlem yapan allah ve peygamberine haşa savaş açmıştır diye...

rakamları önemsemiyoruz, faiz yemedim ki diyoruz

ama faiz verdik, bu da yasak dinimizde

kartımdaki borca bakıyorum, ödedigim rakama bakıyorum borclu olmamam ,artı bakiyede olmam gerekiyor

fakat ilahi cilve; hala borclu görünüyorum

bütün kredi kartlarını kapattırmak lazım buna inanıyorum

ayrıca ben de hakem heyetine başvuracağım

Delila ben de sana tamamen katılıyorum ama işte bırakamıyoruz:(bağımlı olmuşuz resmen..
bu arada geçen hafta biz de 5 yıl önce çektiğimiz tüketici kredimizin dosya masrafını aldık 10 gün sürdü dilekçeyi verip parayı alma sürecimiz:)

Back
X