Tatlı Tarifi Fincan Kadayıf -Torku Şeker Sponsorluğunda

Yapmak ıstedıgım bır tarıf bızde kadayıf alındıgında hep kunefe seklınde tuketılır:) boylede cok guzel duruyor tadıda oyledır emınım ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum

elinize sağlık çocukluğumun tatlısıdır kadayıf.Ne kadar severdik oysa.HİÇ yapmak kısmet olmadı inşalah deneyeceğim birgün.yarışmada başarılar canım

Yapmak ıstedıgım bır tarıf bızde kadayıf alındıgında hep kunefe seklınde tuketılır:) boylede cok guzel duruyor tadıda oyledır emınım ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum

Gayet hafıfı ve çıtır çıtır tadı yapılması gereken tatlılardan benceçok teşekkür ederim canım ❤

elinize sağlık çocukluğumun tatlısıdır kadayıf.Ne kadar severdik oysa.HİÇ yapmak kısmet olmadı inşalah deneyeceğim birgün.yarışmada başarılar canım
Çok teşekkür ederim canım güzel hafıf ve pratik bir tatlı birde dediğin gibi cocuklıgumuzun tatlısı bizimde komsu yapardı bayramda hadi anne oraya gidelim diye tutururduç

Otur oturduğun yerde,çocukları kime bırakacaksın,ben yakındayım hemen giderim .Kadayıf için çocuklarını ihmal etme.

İlahi deyno y
Sen Muhteşem Yüzyıl mi izliyorsun yoksa?pek bir Hürrem gördüm seni maşallah

Eline sağlık elifcim ..
Başarılar canım , güzel bir tarif ve sunum olmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…