Bir tek sen farkettim tebrik ederim seni
İlahi etikete çok güldüm , #oylar #zelifmeye
Tebrik ederim , çok şık bir kadayıf sunumu .
Emeğine sağlık , başarılar dilerim ...
Ben ilk gün farkettim ama söylemedimBir tek sen farkettim tebrik ederim seni
Güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim ❤
Birinci olursam havuz yaptırcam da yazacaktım da artık kimse inanmıyor bunaBen ilk gün farkettim ama söylemedim
Konu açılınca etiketleri kontrol ediyorum senin etiketlere çok gülmüştümBirinci olursam havuz yaptırcam da yazacaktım da artık kimse inanmıyor buna
Konu açılınca etiketleri kontrol ediyorum senin etiketlere çok gülmüştümBir furya yaratmamak adına ses çıkarmadım Yaz yaz belki işe yarar
İnşaallah canımEe söz uçar yazı kalır demişler belki şans getirir❤
İnşaallah canım
Yakar vallahiBide Kazen diyor ya oy isteyeni yakarım diye biraz saman altından su yurutıyım dedim
Yakar vallahi
Yok canım girmiyorhiç şüphem yok bu o duruma gırıyor mu Nevreste
Farketmediğimiz ne oldu ki,ağlama diye sesimi çıkarmadım.Bir tek sen farkettim tebrik ederim seni
Güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim ❤
Dedektif deynep iş başındaFarketmediğimiz ne oldu ki,ağlama diye sesimi çıkarmadım.Kullandığın şeker ile sponsorun şeker farklı,adamlar kızsa haklı.Ben çalışıyorum ,onun adı geçiyor diye kızmıştır şeker.
Senin yaptığın ney ,neden rakibinin bölgesine göz dikiyorsunDedektif deynep iş başında
Senin yazdığını görünce yazdım.Senin yaptığın ney ,neden rakibinin bölgesine göz dikiyorsun
Farketmediğimiz ne oldu ki,ağlama diye sesimi çıkarmadım.Kullandığın şeker ile sponsorun şeker farklı,adamlar kızsa haklı.Ben çalışıyorum ,onun adı geçiyor diye kızmıştır şeker.
Ah canım deynep kahvaltı sofralarında da böyle yapmıştı.aaa senin yumurtaların haslanmamiş demişti oylarım o yüzden n dustuDedektif deynep iş başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?