fındık kabuğu kaynatarak hamile kalanlar ve hamile kalmak isteyenler buraya..

theparadise

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
510
162
323
KIZLAR BEN DÜN ABLAMIN KAYINVALİDESİNDEN DUYDUM O GELİNİNE KAYNATARAK İÇİRMİŞ DİĞER AY HAMİLE KALMIŞ KAÇ AY DENEMİŞLER OLMAMIŞ ONU İÇTİĞİ AY HAMİLE KALMIŞ UMUT DÜNYASI BELKİ VESİLE OLURDA KUCAKLARIMIZ DOLAR.. TABİKİ HERŞEYDEN ÖNCE ALLAHIMA SIĞINIRIM.. BENDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ADET BİTİMİNDE BAŞLANIYOMUŞ SANIRIMM.. :nazar: :nazar: :nazar:

FINDIK KABUĞU FAYDALARI: Fındık kabukları kaynatılarak içilirse ;
-balgam söktürür.
-fındık böbrek ve sidik torbası iltihabına iyi gelir
- idrar yolunda taş meydana geldiğinde ağrı kesici özelliği bulunmaktadır
-kalp çarpıntısını keser.
-bağırsakları kuvvetlendirir. böbrek yetersizliğine iyi gelir
-idrar yanmasını önler
-cinsel gücü güçlendirir
-dimağı kuvvetlendirir
-gebe kalmaya yardım eder
-göz kapağı titremesini önler
-göz kirpiklerinin ve saç dökülmesini önler
-karaciğer hastalıklarında ve karaciğeri açmak için faydalıdır
-kalın bağırsak iltihaplarına karşı faydalıdır
-nezle ve grip hastalarına iyi gelmektedir
-öksürüğü keser
-sıtmalı hastalara faydalıdır
-zayıf kişilerin kilo almasına yardımcı olur
-vesveseye yakalananlar şifa bulur
-zafiyete iyi gelir
-zehirlenmede veya zehir karşı faydalıdır

FINDIĞIN FAYDALARI VE ŞİFALI ÖZELLİKLERİNİ SAYMAKLA BİTMEZ. DÜNYANIN EN BÜYÜK HEKİMLERİ BU EŞSİZ MEYVEYİ ÇOK ÖVDÜĞÜ BİLDİRİLMEKTEDİR..

yarım kilo fındık kabuğunu geniş bir tencereye koyuyoruz üstünü aşana kadar su koyuyoruz su kaynamaya başlayınca 3-4 dk. daha kaynatıyoruz.. sabahları ve akşamları aç karınla 1 bardak içiyosunuz.. bitince tekrar yeniliyosunuz ( not hazırladığınız karışım acı gelirse 1 kaşık bal veya şekerle tatlandırabilirsiniz ve ısıtıp ılık olarak içebilirsiniz)

Öncelikle herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza daha önceden üye olmuştum ama cok nadir takip ediyordym şimdi bebk istiyoruz yaklasık 6 aydır deniyoruz ama olmuyor :( cookkk istiyorum:30:

alalalalal gercekten hamile kaliniyomuymus....:44::44::44::44::44:denemekte yarar var bisey kaybetmeyiz:ssz::ssz::ssz:

adetin kacinci günü baslaniyo biraz ayrinti verirmisin canim...:53::53::53:

bari cöpe atmiyimda biriksin öyle kaynatiyim...:1:

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza daha önceden üye olmuştum ama cok nadir takip ediyordym şimdi bebk istiyoruz yaklasık 6 aydır deniyoruz ama olmuyor :( cookkk istiyorum:30:

ben 4 yıldır deniyorum canım bide beni göz önüne getrsene :43::43::43::43::43: ben şu an adaçayı içiyorum bal tarçın çörek otu bide bunu deniycem işte bakalım işe yarayacakmı :53::53::53::53::53:

alalalalal gercekten hamile kaliniyomuymus....:44::44::44::44::44:denemekte yarar var bisey kaybetmeyiz:ssz::ssz::ssz:

adetin kacinci günü baslaniyo biraz ayrinti verirmisin canim...:53::53::53:

bari cöpe atmiyimda biriksin öyle kaynatiyim...:1:

canım adetliyken başlayıp yumurtlama gününe kadar içmelisin...

inşAllahh canımmmm bundan önce sadece soğan kürü denedim şimdi bal tarçın çörek otu + adaçayı + ovulasyon testi++++ fındık kabuğunu yapıyorum bu ay tam teşekkülü bi çalışma olcak bakalım belki işe yarar umudum kaybetmicem ben artık göbüşlerimiz dolsun :43::43::43:

inşAllahh canımmmm bundan önce sadece soğan kürü denedim şimdi bal tarçın çörek otu + adaçayı + ovulasyon testi++++ fındık kabuğunu yapıyorum bu ay tam teşekkülü bi çalışma olcak bakalım belki işe yarar umudum kaybetmicem ben artık göbüşlerimiz dolsun :43::43::43:

canim benim digerlerini bilemeyecegim ama sogan kürü cok faydali bi kür ..bu kür sayesinde 3 defa hamile kaldim..ama kan pihtilasmasi yüzünden kaybettim..ben önce sogan kürünü eger bu sefer olmazsa biriktirip bide senin dedigin kürü deneyecegim..insallah rabbim bizlerde nasip eder....:16::16::16:dedigin umudunu hic kaybetme okadar cok umutsuz vaka duydum ve okudumki yeterki rabbim ol desin:16:

aynen canım inşAllah işe yarar bakalım Allah ne veriyosa hayırlısını versinn..

arkadaşlar bende 1 senedir deniyorum olmuyor,canım senin sorun neymiş?doktorlar ne diyor?bu arada protein ve kalsiyum çok tüketin,hergün yumurta süt et ürünü peynir ve yeşillik,yoğurt mutlaka yiyin,yumurtlama gününüze kadar bol bol yiyin,sonra bırakın :1: gerçekten yumurta kalitesini artırıyormuş,eşine bol boll havuç suyu ve keçiboynuzu pekmezi yedir..Rabbim inşallah sana bu ay bebiş veriri arkadaşım,kucağına almayı da nasip eder..

amin canım amin hepimizin inşAllah kucakları dolsun artık..

en 4 yıllık evliğim eşiminde benimde hiç bir problemimiz yok doktora gittik hormonlarımız herşeyimiz gayet normal ama birşey yok...sadece basit huylu bi kistim vardı ama doktor hamileliğe engel değil dedi bende soğan kürü yaptım gitip gitmediğinide bilmiyorum açıkçası artık doktora gitmekten yorulum çünkü.. buralardan kendime çare aramaya çalışıyorum ..geçen günde ablamın kaynanası konuşurken duydum oda gelinine bu kürü yapmış ertesi ay hamile kalmış.. bakalım artık herşey nasip kısmet oluruna bıraktım artık stres yapınca daha çok üzülüyorum ama artık takmıcam elimden geleni yapıcam gerisi yüce Rabbimin takdirine kalmışş..

tamda findik yiyordum kabuklari acaaba bir faydasi varmi diye bakarken burdaki yorumlari gordum. gecen haftada 2 aylik bebegimi dusuk yaparak kaybettim , tup bebek tedavisi zar zor hamile kalmistim.. insallah bir faydasi olur hemen kaynatip icecem suyunu

KIZLAR BEN DÜN ABLAMIN KAYINVALİDESİNDEN DUYDUM O GELİNİNE KAYNATARAK İÇİRMİŞ DİĞER AY HAMİLE KALMIŞ KAÇ AY DENEMİŞLER OLMAMIŞ ONU İÇTİĞİ AY HAMİLE KALMIŞ UMUT DÜNYASI BELKİ VESİLE OLURDA KUCAKLARIMIZ DOLAR.. TABİKİ HERŞEYDEN ÖNCE ALLAHIMA SIĞINIRIM.. BENDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ADET BİTİMİNDE BAŞLANIYOMUŞ SANIRIMM.. :nazar: :nazar: :nazar:

FINDIK KABUĞU FAYDALARI: Fındık kabukları kaynatılarak içilirse ;
-balgam söktürür.
-fındık böbrek ve sidik torbası iltihabına iyi gelir
- idrar yolunda taş meydana geldiğinde ağrı kesici özelliği bulunmaktadır
-kalp çarpıntısını keser.
-bağırsakları kuvvetlendirir. böbrek yetersizliğine iyi gelir
-idrar yanmasını önler
-cinsel gücü güçlendirir
-dimağı kuvvetlendirir
-gebe kalmaya yardım eder
-göz kapağı titremesini önler
-göz kirpiklerinin ve saç dökülmesini önler
-karaciğer hastalıklarında ve karaciğeri açmak için faydalıdır
-kalın bağırsak iltihaplarına karşı faydalıdır
-nezle ve grip hastalarına iyi gelmektedir
-öksürüğü keser
-sıtmalı hastalara faydalıdır
-zayıf kişilerin kilo almasına yardımcı olur
-vesveseye yakalananlar şifa bulur
-zafiyete iyi gelir
-zehirlenmede veya zehir karşı faydalıdır

FINDIĞIN FAYDALARI VE ŞİFALI ÖZELLİKLERİNİ SAYMAKLA BİTMEZ. DÜNYANIN EN BÜYÜK HEKİMLERİ BU EŞSİZ MEYVEYİ ÇOK ÖVDÜĞÜ BİLDİRİLMEKTEDİR..
Merhaba canim, konunu hortlatmis olucam ama faydasi gercekten varsa hortlasin yani :rolleyes:
Bu findik kabugu cayini denedin mi, şu yesil kabuk kisimlarini da caya katmak gerekiyo mu?
Az once kabuklari cope atcaktim, o yesil kısım çok guzel kokunca bi faydalari var mi bakiyim dedim. Senin konunu gordum. Eger faydaliysa neden denemeyim die dusundum. Acaba baska kullanan da oldu mu deneyen olupta yazarsa cok sevinirim.
Bu arada bebisini saglikla kucagina alirsin insallah :)

Back
X