- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
canım sadece üstünü bulasak olmazmı??????
canim evet dün yaptim kk arkadaslarimla paylasayim dedimyerimsenibenmafoldumbenel insaf ya buda benim en sevdigim kurabiyemafoldumben
cokda severek yaptigim ayni zamandada cok basarili yaptigim kurabiye övünmek gibi olmasinda
yengosum pirlantam ellerine emegine saglik harikasin vallahi olsada yesem simdi yaopuyorumnanaktan
tavsiye ederim canim dedigim gibi cokta yapsan farketmez zaten hemen bayatlamiyo hazir kenarda bulunur ansizin misafirin geldiginde cay kahveyle ikram edersin:içelim:tarifi not alıyorum en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum...
çok çok çok harika görünüyo arkadaşım ellerine sağlık...
amanda aman libosum sen yeterki iste yaparim ben sana hemide özel:1hug::mymeka:klava:
hani bana hani bana Çok üzgünüm çoook
canim begendigine sevindim oh oh negüzel afiyet bal seker olsun canim:teyteygullerdiyari ben suan denedin gercekden cok ama lezzetli gercekden tadina bayildim ellerine saglik herkeze tavsiye ederim
Görüntü çok güzel eminim tadıda kıtır kıtırdır ellerine sağlık..cokacimcoook
İncitanemtuana resimlerini bekliyoruz tatlım hadi kal yap şekerimkaydirigubbakcemile3
:jeyyar:bak bak bak nasilda gaza getirdin beni simdiopuyorumnanaktan
tmm tatlisim yapicam birazdan ama gelip bakicaksin resimleri ekledigim zaman sözmükaydirigubbakcemile3bastan pazarlik yapiimde bakmazsan darilirim
Söz şekerim bakıcam inşallah a.s.
HAdi kalk kalk şöle nar gibi kızartıver hadi bakalım bekliyoruzz cokacimcoookhihoyyyt
Aman yakmada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canim hem basit hemde cok malzeme gitmiyoryerimsenibenmalzemesi el altında bulunabilecek,bir o kadarda güzel bir tarif,
yine ellerine sağlık arkadaşım...
Görüntü çok güzel eminim tadıda kıtır kıtırdır ellerine sağlık..cokacimcoook
İncitanemtuana resimlerini bekliyoruz tatlım hadi kal yap şekerimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?