- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar
canimmmm yengem benim ya ilk basta dedim acaba ne bu diye ama inanmiyorum bu kurabiyeye bayiliyorum......görünce gözlerim faltasi gibi acildi epeydir yemedim unutmussum...ellerine saglik tadini biliyorum ya agzim sulandidelikafaduldennaniknanikcokacimcoook
ellerine sağlık cnm çok güzel görünüyo hemen tarif defterime yazdım
kızlar ben bunu normal toz şekerle yapıyorum ve findigı içinede koyuyorum birde öyle deneyin çok güzel oluyor
kızlar ben bunu normal toz şekerle yapıyorum ve findigı içinede koyuyorum birde öyle deneyin çok güzel oluyor
bende biraz önce yaptim gercekten lezzeti cok güzel
findigida komsumuz trabzondan yeni getirdi taze taze cok güzel oldu :)
ama kurabiye cok cabuk dagliyo sanki kivami mi öyle yoksa ben mi yanlis bise yaptim??
tskler tarif icin :1hug:
oh oh taze findiklada nasil güzel olmusturyerimseniben
afiyet bal seker olsun canimopuyorumnanaktan
zaten biraz agizda dagiliyor ama belki ununu biraz fazla kacirmis olabilirsin:sm_confused:
bisey deyil canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oooooo cok enfes duruyo yaaaa mende itttiyommm:sinifsinif:
yok yok firindan yeni cikinca hemen dayanamadim tadina bakim dedim sicak oldugu icin cok dagilmis sırnaşık şey
ben tadini cok begendim ama babam sekeri az olmus dedi bidahakine bi kasik fazla pudra sekeri koysam cok mu olur ki fisfisfis
pudra sekeri yerine icine toz sekermi katiyosun canim???
yoksa toz sekeri disinami buluyosun
tam olarak tarfifini yazarsan sevinirim
pudra şekeri yerine normal toz şeker hamurunun içinede ezdigim fındıgı bol bol koyuyorum tekrar üstüne fındık serpiştiriyorum çok güzel oluyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?