- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
amanda amn benim yegenim neler yapmis böyle alkisalkisalkis
amanda amn benim yegenim neler yapmis böyle alkisalkisalkismis gibi kokmustur simdi hhmmmcokacimcoook
maharetli yegenim benim cooookopuyorumnanaktan
ellerine saglik yapan ellerin dert görmesin canimopuyorumnanaktana.s.
Harika olmuss tatlım ellerine sağlık nasılda canım çekti cokacimcoook
evde fındık yok olsa kalkıp yapmıstım şimdiye kadar cidden canım çekti yaa cokacimcoook
canim buyur gelbuyrunnnnnnnnn ozaman birlikte yiyelim:içelim:Harika olmuss tatlım ellerine sağlık nasılda canım çekti cokacimcoook
evde fındık yok olsa kalkıp yapmıstım şimdiye kadar cidden canım çekti yaa cokacimcoook
evet canim cok pratik tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5daha dün eltim bu tariften bahsetmişti ve hem pratik hemde çok güzel olduğunu söylemişti bende yapmayı düşünüyordum iyi denk geldi çok güzel görünüyorlar eminim tadıda öyledir ellerine sağlık cnmcokacimcoookopuyorumnanaktan
tskler canim benimopuyorumnanaktan
:teselli:kiyamam sana ya cevizindemi yok söyle ufalayip yapsan:teselli:
yakin olsak vermezmiydim canim be ah keskeeeeeeeeeeemafoldumben
canim buyur gelbuyrunnnnnnnnn ozaman birlikte yiyelim:içelim:
incimin yaptiklarida gel beni ye diyorcokacimcoook
tabiki olur canim ceviz, findik, fistik ne istersen ben daha cok findikli yapiyorumyerimsenibennefis görünüyor
ellerinize sağlık
fıstık tozuna batırsak:)
demek sende yapiyorsun canimvereliniortakbende yaparım çok sık bizde fındık bol
ellerine sağlık afiyet olsun
ımmmmmmm harika görünüy canım çekti ya gece gece olsada yesem cokacimcoook
en kısa zamanda deniyecem tarifi inşallah bende kıvamı tuttururum yerimseniben
eline emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler a.s.
ben kurabiyelerde fındığı pek tercih etmiyorum cevizle yapıcam cokacimcoook
tavsiye ederim canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanellerine sağlık cnm nefis görünüyor mutlaka yapıcam a.s.
:kedi:nedemek canim yap tabi ama kendin neden yiyemiyeceksinfisfisfiscnmmm ellerine emeğine sağlıkk.. yine çok güzel bir tarif eklemişsin... en kısa sürede yapıcam.. kendim çok yiyemicek olsamda hemen bayatlamıyor olası güzell.. benim kahve içmeye fln habersiz arkadaşlar gelebiliyo.. kahve,çay yanında hazır bulunmuş olur... sağol paylaşım içn.. not aldım defterime... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?