- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
ay kiyamam ye canim tabiki göz hakki diye bisey var neyapalim saglik olsun insallah diyetinde basarili sonuc alirsinopuyorumnanaktanayy cnımm 1 tane yerim tabi de fazla kaçıraam.. çizelgeme baksana güzelim yaa 82.. kilolarla başım dertte.. diyetteyim. ama 1tane yerim o kadar uğraşçam demi ama :)))
tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanbayılırm bayılır aldım tarifiopuyorumnanaktan
hadi hayirlisi olsun canim allah mutlu huzurlu bir yuva kurmayi nasip etsin insallah:Saruboceqellerine sağlık canım harika görünüyolar :)
24 gün sonra evleniyorum hepinizden öğreneceklerim var :)
canım harika valla ellerine sağlık çok güzel göz<üküyolar...
hadi hayirlisi olsun canim allah mutlu huzurlu bir yuva kurmayi nasip etsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan
oh oh afiyet bal seker olsun canim iyi yapmissin:asigim:yengosum carsamba günü kuafför terminim vardi biliyosun elim bos gitmiyim dedim ve yaptigim kurabiyeleri götürdüm dakka bir gol bir hesabi kapis kapis gitti cok begendiler saolsunlar:kedi:
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanellerinize sağlık, iştah kabartıcılarr...
tavsiye edrim canimyerimsenibenay bayıldım,şu görüntüye bakcokacimcoook
hemen yazdım canım,ellerine sağlık...
notunu aldım.çok güzel görünüyor.paylaşım için teşekkürler..
yaaa her seferinde bu kadar güzel tarifler vermek zorundamısın sen kaydirigubbakcemile3
çoook güzel gözüküyolar evde fındıkta var deniycem
çok sağol tarif için ellerine sağlık opuyorumnanaktan
hindistan cevizi ha hic öylesini yapmadim ama iyi fikir birdahaki yaptigimda birazini öyle deniyeyimvereliniortakçok sevdiğim bi kurabiye tarzı bunun aynı hamurunu ben hindistan cevine bulayarak yapıyodum...
bu tarifinde görüntüsü çok hoş...emeğine sağlık...alkisalkisalkis
umarim begenirsin canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanaldim tarifi deniyecegim simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?