Bisküvi - Kurabiye Tarifi Findikli kurabiye (Resimli)

ayy cnımm 1 tane yerim tabi de fazla kaçıraam.. çizelgeme baksana güzelim yaa 82.. kilolarla başım dertte.. diyetteyim. ama 1tane yerim o kadar uğraşçam demi ama :)))
ay kiyamam ye canim tabiki göz hakki diye bisey var neyapalim saglik olsun insallah diyetinde basarili sonuc alirsinopuyorumnanaktan

bayılırm bayılır aldım tarifiopuyorumnanaktan
tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

ellerine sağlık canım harika görünüyolar :)
24 gün sonra evleniyorum hepinizden öğreneceklerim var :)
hadi hayirlisi olsun canim allah mutlu huzurlu bir yuva kurmayi nasip etsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

yengosum carsamba günü kuafför terminim vardi biliyosun elim bos gitmiyim dedim ve yaptigim kurabiyeleri götürdüm dakka bir gol bir hesabi kapis kapis gitti cok begendiler saolsunlar:kedi:

yengosum carsamba günü kuafför terminim vardi biliyosun elim bos gitmiyim dedim ve yaptigim kurabiyeleri götürdüm dakka bir gol bir hesabi kapis kapis gitti cok begendiler saolsunlar:kedi:
oh oh afiyet bal seker olsun canim iyi yapmissin:asigim:
sendeagolin yegenimopuyorumnanaktan

yaaa her seferinde bu kadar güzel tarifler vermek zorundamısın sen kaydirigubbakcemile3
çoook güzel gözüküyolar evde fındıkta var deniycem
çok sağol tarif için ellerine sağlık
opuyorumnanaktan

çok sevdiğim bi kurabiye tarzı bunun aynı hamurunu ben hindistan cevine bulayarak yapıyodum...
bu tarifinde görüntüsü çok hoş...emeğine sağlık...alkisalkisalkis

yaaa her seferinde bu kadar güzel tarifler vermek zorundamısın sen kaydirigubbakcemile3
çoook güzel gözüküyolar evde fındıkta var deniycem
çok sağol tarif için ellerine sağlık
opuyorumnanaktan

:kedi:canim ne güzel yazmissin yaa:kedi:
deneyince yazarsan sevinirimyerimseniben cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sevdiğim bi kurabiye tarzı bunun aynı hamurunu ben hindistan cevine bulayarak yapıyodum...
bu tarifinde görüntüsü çok hoş...emeğine sağlık...alkisalkisalkis
hindistan cevizi ha hic öylesini yapmadim ama iyi fikir birdahaki yaptigimda birazini öyle deniyeyimvereliniortak
cok tesekkür edrim canimopuyorumnanaktan

aldim tarifi deniyecegim simdi..
umarim begenirsin canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…