- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
aldım gazı oldu sonunda teşekkür ederimEllerine sağlık canım sahiden çok güzel olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Bilseydik daha önce yapardıkaldım gazı oldu sonunda teşekkür ederim
aldım gazı oldu sonunda teşekkür ederim
çok üstüme geldiniz baskı yaptınızÇok güzel ,iştah çekici duruyor.Başarılar dilerim.Kimden aldın gazı
Vayyy,meydan mı okuyorsun,öğrendin eklemeyi,yap ta görelim
Nana bile eklemeni sağlayamamış
bak gitti yarım saatim yarım saat sürdü ekleme işleri bence herkese bi madalya verilsin katılmak bile zorVayyy,meydan mı okuyorsun,öğrendin eklemeyi,yap ta görelim
olsun ona söz verdim diye yapmıştım eklemek bugüne kısmetmişNana bile eklemeni sağlayamamış
Huhhhhuu ha-ri-ka gorunuyor, derece yaparsan ortagiz tamam mı
Zaten eklemesi zor olmasa katılım daha çok olur.bak gitti yarım saatim yarım saat sürdü ekleme işleri bence herkese bi madalya verilsin katılmak bile zor
olsun ona söz verdim diye yapmıştım eklemek bugüne kısmetmiş
Kız yeter bu da !! Yapar di utanmadan baklavayi alırdı dereceyiNana bile eklemeni sağlayamamış
Bu tariften bile korkabilirsinizKız yeter bu da !! Yapar di utanmadan baklavayi alırdı dereceyi
ahhaha yok be sonlardayım yine hüznün içimde şarkısını söylerim benHuhhhhuu ha-ri-ka gorunuyor, derece yaparsan ortagiz tamam mı
telden ekledim bide pc de yok eşim kurulmuş pc ye alamadımZaten eklemesi zor olmasa katılım daha çok olur.
baklavayı kim yapacak bekliyoruz dimiKız yeter bu da !! Yapar di utanmadan baklavayi alırdı dereceyi
Oylarımı bölüşeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?