Tatlı Tarifi Fındıkpare - Tadım Fındık İçi Sponsorluğunda

Ellerine saglik canim tum 'PARELER' ailesine hayranim artik sekerpare findikpare farketmez hepsine bayilirim
Bu arada hep merak ediyodum hamsileri yapan kim diye balik sevmeyen ve yemeyen biri olarak cok begendim tarifini yapilmasi gereken balik tariflerinden tatlinda cok guzel gorunuyo

Bu madalya da insana bağımlılık yapıyor herhalde.Aldıkça alasınız geliyor.Bırakın olmayan alsın yav,cömert olun biraz.
bence üç ten sonra durdurulsun bu iş diiimmiii
Tabi ki, yani tatlıların kraliçesi bizi tatlısız bırakmaz
kakao son anda katılır ortalığı yakıp geçer valla
Kusummmm tamam oylarım senin olsun, zaten bana yakışmıyor sarı sarı
yakışır yakışır çokta güzel yakışır sarı sarı kimin yari ( bu iğrençti evet )
Kuzu öyle deme, önümüzdeki yarışta da oylarimiz senin olur. Bir sen bir ben gotururuz bu işi
takım yarışması olsa ne güzel olurdu ha yeni bi fikir biz bir takımızzzz

Ellerinize sağlık Soocute, başarılar diliyorum..
teşekkür ederim
ay gerçekten mi çok sevindim teşekkür ederim çok mutlu ettin beni
teşekkür ederim tadınıda seviyorum tereyağlı daha çok seviyorum bizimkiler kocaman oldu aslında daha küçük olmalıydı
Katılmış olmak için katılmışsın ama çok güzel olmuş
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.
beğenmene sevindim teşekkür ederim

Elinize sağlık tarifini aldım yarışma da başarılar
teşekkür ederim şöylede yapan var ama ben o şekilde pek sevmiyorum bi yumurta sarısını ayırıp fındıktan önce yumurtaya da buluyorlar o zaman daha iyi yapışıyormuş fındıklar ve tabi bizimkiler kocamam oldu ceviz büyüklüğü yetior kibar oluyor :) denerseniz afiyet olsun sizide

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.

Valla gayet guzel olmus bence canim Bi defa bende cok ugrasamadim :) Fiyonk baglayacaktim ama kendimi zor tuttum
senin şöbiyetin zaten kendinden sunumlu bir şey yapmana gerek yok ki
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
çok teşekkür ederim sizede başarılar dilerim
Görüntü çok güzel ve iştah açıcı,yarışmada başarılar dilerim
beğenmene sevindim çok teşekkürler

Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

Eline sağlık canım :68. Başarılar diliyorum şekerparenin fındıklısı deniycem inşallah

Hayatım ellerine sağlık ya sen ne becerikli hatunmuşsun maşallah bundan sonra toplantı senin evde ona göre
başarılar hayatım gerçi bir birincilik yeter sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…