- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
bence üç ten sonra durdurulsun bu işBu madalya da insana bağımlılık yapıyor herhalde.Aldıkça alasınız geliyor.Bırakın olmayan alsın yav,cömert olun biraz.
kakao son anda katılır ortalığı yakıp geçer vallaTabi ki, yani tatlıların kraliçesi bizi tatlısız bırakmaz
yakışır yakışır çokta güzel yakışır sarı sarı kimin yari ( bu iğrençti evetKusummmm tamam oylarım senin olsun, zaten bana yakışmıyor sarı sarı
takım yarışması olsa ne güzel olurdu ha yeni bi fikir biz bir takımızzzzKuzu öyle deme, önümüzdeki yarışta da oylarimiz senin olur. Bir sen bir ben gotururuz bu işi
teşekkür ederimEllerinize sağlık Soocute, başarılar diliyorum..
ay gerçekten mi çok sevindim teşekkür ederim çok mutlu ettin beniEllerine saglik canim tum 'PARELER' ailesine hayranim artik sekerpare findikpare farketmez hepsine bayilirim
Bu arada hep merak ediyodum hamsileri yapan kim diyebalik sevmeyen ve yemeyen biri olarak cok begendim tarifini yapilmasi gereken balik tariflerinden tatlinda cok guzel gorunuyo
beğenmene sevindim teşekkür ederimKatılmış olmak için katılmışsın ama çok güzel olmuş
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.
çok teşekkür ederim bence lezzetli :)Aa ben bunu görmemeşim
Ellerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim.çok lezzetli gözüküyor
teşekkür ederimElinize sağlık. Beğendiğim ve sunumunu da güzel bulduğum bi tatlı olmuş
teşekkür ederimElinize sağlık tarifini aldım yarışma da başarılar
teşekkür ederim nurumFAZLANAZLI Ellerine saglik canim Findikli tatlilari cok severim ,sunum 10 numara eminim tadi da oyledir Basarilar
teşekkür ederim nurumsunum konusunda senin kadar olamam ya itiraf ediyorum valla ben uğraşamam senin kadar
Ellerinize sağlıkherkese merhaba
sırf katılmış olmak için katıldığım bir kategori oldu tatlıyı yaparken kızımda ille yardım edicem diye tutturunca kabartma tozu ve şekerli vanilin işlerini o yapmıştı yanlışlıkla iki paket kabartma tozu açmışızçok uzatmadan tarife geçiyorum.
Malzemeler
3 yumurta
3 su bardağı un
200 gr margarin ( ben tereyağı kullandım daha az miktarda kullanmakta fayda var)
1 su bardağı pudra şekeri
4 yemek kaşığı irmik
1 su bardağı fındık içi
kabartma tozu ve vanilin
Eki Görüntüle 1814022
Yapılışı
fındık içi hariç tüm malzemeyi karıştırıp hamurumuzu yoğuralım. un miktarı yumunta büyüklüğüne göre az arttırılabilir. ele yaqışmayacak yumuşak bir hamur yapılır ve ceviz büyüklüğünde kopararak yuvarlanır.
yuvarlamış olduğumuz hamurları robotto çektiğimiz fındık içine buluyoruz ce tepsiye diziyoruz..
Eki Görüntüle 1814038
Eki Görüntüle 1814024
180 derecede pişiriyoruz
Şerbetimiz
3.5 su bardağı şeker
4 su bardağı su ve biraz limon suyu
hem şerbet hem pişen hamurumuz sıcağa yakın olmalı yani ilk kaynarlıkları çıktıktan sonra buluşturuyoruz
Eki Görüntüle 1814029
Eki Görüntüle 1814031
Eki Görüntüle 1814034
senin şöbiyetin zaten kendinden sunumlu bir şey yapmana gerek yok kiValla gayet guzel olmus bence canimBi defa bende cok ugrasamadim :) Fiyonk baglayacaktim ama kendimi zor tuttum
Ellerinize sağlıkçok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
beğenmene sevindimGörüntü çok güzel ve iştah açıcı,yarışmada başarılar dilerim
cok teşekkür ederim adracımEline sağlık canım.Başarılar dilerim.
teşekkür ederimEline sağlık canım :68. Başarılar diliyorum şekerparenin fındıklısı deniycem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?