- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
He he inandıkahhaha yok be sonlardayım yine hüznün içimde şarkısını söylerim ben
ikimizi bi olarak oylamaya sununOylarımı bölüşeceksiniz
Ne münasebetOylarımı bölüşeceksiniz
O zaman kesin 1. olursunuzikimizi bi olarak oylamaya sunun
nana ve soocute şeklinde
Madalya var senin bu sefer bana okey?? Pro lugu bagislarizikimizi bi olarak oylamaya sunun
nana ve soocute şeklinde
okunmuş hamsi almıştımHe he inandık
Balıktan 3 tarif eklendiğinde ilk ucteyiz diye seviniyorduk tabi bizden başka kimse yok, sonra sen birinci oldun ben beşte kaldım. Bak nasıl icerlemisim
Ne sandın , ama ben gorumcemden korkuyorum. Öyle bir tarifle gelirki değil 2 kişi 5 kişi olsak yetisemeyizO zaman kesin 1. olursunuz
bütün oylarım nananın olsun ondan kıymetli mi yaNe münasebetonun oyu benim oyum, benim oyum yine benim oyum
madalya köpeğin olsun.Madalya var senin bu sefer bana okey?? Pro lugu bagislariz
Görümcen kimNe sandın , ama ben gorumcemden korkuyorum. Öyle bir tarifle gelirki değil 2 kişi 5 kişi olsak yetisemeyiz
Niye ah aliyormuşsun, KK seni layık gördü aldınokunmuş hamsi almıştım
yarışmadan sonra balıkçıden çinekop aldım eve ğeldim sardalya çıktı artık nasıl bi ah aldıysam
Kuzu öyle deme, önümüzdeki yarışta da oylarimiz senin olur. Bir sen bir ben gotururuz bu işibütün oylarım nananın olsun ondan kıymetli mi ya
utanabilirsin nana
Kusummmm tamam oylarım senin olsun, zaten bana yakışmıyor sarı sarımadalya köpeğin olsun.
ama bende üçlemek isteyorum belkim hatta beş olsa beş i bi yerde gibi ne güzel olurdu
Tabi ki, yani tatlıların kraliçesi bizi tatlısız bırakmaz
Çok haklısın ondan bir tatlı bekliyoruzTabi ki, yani tatlıların kraliçesi bizi tatlısız bırakmaz
Bu madalya da insana bağımlılık yapıyor herhalde.Aldıkça alasınız geliyor.Bırakın olmayan alsın yav,cömert olun biraz.madalya köpeğin olsun.
ama bende üçlemek isteyorum belkim hatta beş olsa beş i bi yerde gibi ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?