Firin tepsisini kolayca temizlemek

Hayalimsi_n

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
1.271
10
116
- Yurtdışı
yemeginizi firindan cikardiniz firin tepsisi temizlemek icin pratik bi cozum size.tepsiyi bi guzel islatip biraz bulasik detarjani koyuyorsunuz ve tepsiyi plastik bi posete koyup agzini bagliyin ertesi gun kolay bi sekilde nasil temizleniyor inanamayacaksiniz

tamamda ben poşetlemedende ertesi günü kolayca çıkıo
ama en güseli yağlı kağıt serin en temizisengözlerimebaksanab

bende yağlı kağıda çok alıştım bu ara
çok pratik ve temiz
ama kullanmadığım zamn hemen sıcağıyla ıslatıyorum öle sabaha kadar falan bekletmiyrum sıcağıyla ıslandığı için hemen yumuşuyoo ve pırıl pırıl oluyooolaelaelaelaelae

ben bazen aluminyum folyoyla kapliyordum tepsimi ama sicakla beraber kansorejen madde ürettigini ögrenince yagli kagit kullanmaya basladim..

bende hep yağlı kağıt kullanırım.
çok pratik oluyor........

kizlar bende yagli kagit kullaniyorum ama benim hamur isleri yagli kagida yapisiyo.ne yapmaliyim yardimmmmmmm

hamur işLerinde foLyo kağıt kuLLanıyoruz biz annemLe ve kesinLikLe yapışmıyooo

hamur işelerinde ve bazı yemeklerde bende yağlı kağıt kullanıyorum.. ama kek için ve sulu yemekler için olmuyo... onlar için güzel bir fikir olabilir.. geçenlerde kakaolu kek yapmıştım birazda yakmışım altını iki gün suda beklettim anca çıktı... çok uğraşıncada çiziliyo... birdahaki sefer bunu denerim.. inşallah işe yarar... teşekkürler paylaşımın için...

kek,börek dışında, hep yağlı kağıt kullanıyorum.

sebze, et yemeklerinde de yağlı kağıt kullanıyorum. .

büyük kolaylık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…