fırın ve bulaşık makınası kullanalar lütfen yardım

arnazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
377
161
133
Mardin
kızlar yaza evlenıyorum fırın ve bulaşık makına almamız lazım . alırken dıkkat edılmesı gerekenler hakkında bılgı verırı mıısınız marka olarak beko düşünuyorummm... herke4sı kocaman öpüyorummm:69::69::69::69::69::69:

Biz de bugün beyaz eşya baktık izlenimlerimi aktarayım :9:

Bulaşık makinesinin içi bence tamamen çelik olmalı. Plastiklerin hijyenik vs :9:olsuğuna inanmıyorum. Yarım yük özelliği, çatal bıçak bölmesi olmalı. Enerji ve su tüketimleri de önemli.

Fırında gözlerin birinin wok özelliği işlevsel oluyor bence büyük tencerelerde. Ocak kendinden ateşlemeli olmalı.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Hayırlı olsun.

ben de bulaşık makinesi konusunda çok araştırmıştım, şimdi çok memnunun çünkü bütün istediğim özellikler var makinamda
1- zaman göstergesi var
2- 5 programlı
3- içi tamamen çelik
bulaşık sepetinin alt kısmı açılıp kapanabilen kanatlara sahip
yarım sepet yıkıyo
ek durulama özelliği var
ve benm makinem yüke göre programı uzatıyo ya da kısaltıyo
mesela 45 derecede 28 dk.lık bi program var, onda bile, tencere filan koyduğumda 34 dk oluyo yıkama, ama plastik filan varsa daha az sürede 24 dk.da filan yıkıyo. kendi kendine ağırlığa göre ayarlıyo programı
bir de alırken dikkat et içinde iki tane dönen su kanalı var sepetlerin altında. ama benm aldığımda ve birkaç makinada da var bu özellik makinanın içinde en tepede de su çıkışı var. bu da çok önemli.
benm aldığım makine siemens ve ebn çok memnunum. annemde de bunun bosh olanı var aynı özellikler yalnızca marka değişik, o da çok memnun.

fırın için de ben elektrikli göz istemedim, o yüzden seçeneklerim azalmıştı. ben de profilodan aldım. ondan da çok memnunum.
şimdiden kolay gelsin ve allah içine sindirsin

ben mini fırın kullanıyorum oyüzden bulaşık makinası
hakkında bikaç fikir vermek istedim
bence boşu boşuna birsürü para veripte bilmem kaç programlı makina alma
çünki sadece 2 programı kullanıyorsun benim makinam arçelik 4 programlı
ama sadece ekonomi ve ekspres olanı kullanıyorum bilseydim 3 proglamsını alırdım
yarım yüke filan bence hiç gerek yok zaten hemen doluyor dikkat ediceğin tek şey bence
a sınıfı olması ve az su tüketmesi

Back
X