Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biraz geç oldu ama ben arçelik mf 6 aldım(midi fırın).forumda çok övüyolardı.10 taksit 250 TL ye aldım..ama henüz evlenmediğim için kullanma şansım olmadı:)
canım mutfağın müsaitse normal fırın almanı tavsiye ederim. Ayrıca ben senelerdir arçelik kullanıyorum bir çok modelini denedim eşim arçelik bayisi olduğu için böyle bir fırsatım oluyor.şuan ankastre serisini kullanıyorum çok memnunum. ınternetten satışımızda var istersen adresi veririm ürünleri incelersin.
Merhaba ben de yeni evleniyorum,fırınlı ocak mı alsam ayrı ayrı mı alsam diye düşünüyorum. fırınlı ocak ne öneririsiniz? kek börek iyi yapılıo mu onun fırınında???
ben de yeni aldım beyaz eşyalarımı, ankastre mi mini fırın mı fırınlı ocak mı derken fırınlı ocak aldık en son.
evini tuttuysan ya da eviniz varsa evine göre alman gerekecek zaten. biz mutfak yaptıracaktık o yüzden üçü de olabilirdi ama mini fırınlar iyi pişirmiyor, bekar evimde kullandım luxell marka memnun kalmadım. araştırdım en iyisi bile turbo fırın gibi olmaz dediler. ben fırını ocak kadar kullanırım hem yemekler hem pasta börekler için o yüzden turbo fırına karar verdim. sonra da ankestre mi solo mu diye düşünürken seramik (cam) ocak almak istedim ankastreleri çok pahalıydı biz de fırınlı ocak aldık yine üstü cam.
anneminki de üstü cam fırınlı ocak 10 yıldan fazladır kullanıyoruz çok da memnunuz ben de kendi ocağımı kullandım 2 hafta kadar ben de memnun kaldım. benimki siemens anneminki vestel.
gazlı fırınlı ocaklar çok daha uygun gerçi ankestre 3lü setleri de artık 900 liraya veriyorlar. dediğim gibi maddi imkanın mutfağının durumu ve fırını ne kadar kullandığını düşün bence karar verirken :)