Fırsat olsa aldatırlar mı?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
her erkek aldatır olayına karsıyımdır ama bakıyorum izledigim filmlerde cevremizde erkekler surekli guzel bir kız gordumu gozleri acıp aval aval bakar:47: hemen hemen her kız bunu yasamıstır bir kıza baktıgını falan yakalamıstır:63: acaba diyorum boyle bir kız gelse yanassa sokulsa hani bastan cıkarmaya calıssa eninde sonunda her erkek karsılık verirmi:59: bu fırsat ellerine gecse kullanırlarmı...ben evet yaparlar diyemiyorum tabi ah benimki hayatta yapmazda diyecek kadar gelecegi goremem ama yapar diye kesin bir kanıya varırsam bu iliskinin surdurmenin anlamı ne diye dusunuyorum gece olmus aklıma gelenlere bak:66:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim odunum aldatsa aldatır. eline çok fırsat geçiyordur biliyorum.
ama ben bu adamı ne kadar takip ettimse, ne kadar hafiyelik yaptımsa yok bulamadım bişey:1:
ya gerçekten masum ya da çok iyi saklıyor:27:
zamanla güvenmeye başladım tabi ki ama kesin yapmaz diyemem.
çünkü ben neyi büyük konuşsam başıma gelir:53:

ne guzel iste...
hep derler ya her erkek yapar bu olaya sinir oluyorum hemen acaba oylemi diyiveriyor insan:59:

Bence fırsatı mutlaka oluyordur, ama aldatmayan adam aldatmıyor..İstediği kadar fırsat olsun.Aldatan örnekler çok olabilir, ama aldatmayanlarda çok.
Diğer taraftanda bazıları, sadece fırsat olmasına gerek yok, fırsatı kendi denkleştirip yapıyor bunu.

Bence fırsatı mutlaka oluyordur, ama aldatmayan adam aldatmıyor..İstediği kadar fırsat olsun.Aldatan örnekler çok olabilir, ama aldatmayanlarda çok.
Diğer taraftanda bazıları, sadece fırsat olmasına gerek yok, fırsatı kendi denkleştirip yapıyor bunu.

erkeklerin adı cıkmıs 9'a ınmez 8'e hesabı... :64::64::64:

bu akşam nette video izliyorduk eşimle ..
2 kız sokakta yürürken popolarına bakıyorlar mı bunu anlamak için arkalarına kamera yerleştirmişler.
çıkıyorlar sokağa herkes kameraya bakıyor :9: bazı kadınlar bile :)
ben de eşime şaka yollu gülerek sordum. sen de bakıyor musun böyle diye
saçmalama falan dedi. sonra ben dedim baksan sanki bakıyorum der misin dedim.
güldü sadece :59: her hayatta yapmaz denilen erkeğin içinde bile vardır bu. :47:

herkes kendini aldatır canım ben buna inanırım :17:eşime çok güvenirim sonuçta asla aldatmaz diyemem ama kafamıda bunla bozamam :16:takmayın bunları kafanıza olmaz bişey ........herkes bir felaket tellalı olmuş zaten sürekli negatif düşünce empoze ediliyor insana :51:

önce ben bi Allah korusun diyim..

gözümün önünde canlandı da,of çok berbat bi durum olur yaaa:47:
çekici bi kadın,kafaya koymuş adamı,napar eder baştan çıkarırrrr...mı acaba diycem amaaaa....

offf Allah şaşırtmasınnnn...

bende eşime çok güvenirim.elinede fırsatlar geçmiştir ama yapmamıştır diye düşünüyorum.ama hiç bir zaman yapmaz demiyorum...............

önce ben bi Allah korusun diyim..

gözümün önünde canlandı da,of çok berbat bi durum olur yaaa:47:
çekici bi kadın,kafaya koymuş adamı,napar eder baştan çıkarırrrr...mı acaba diycem amaaaa....

offf Allah şaşırtmasınnnn...

Allah'ım kötü insanlar çıkarmasın karşımıza..

tabiki aldatır. neden? çünkü erkek! içi rahattır da üstelik, öyle büyütmez gözünde, alt tarafı bi kaçamak yapmıştır. erkekliğin şanından ya!!! tabi haberiniz varsa "sadece alt tarafı bi kaçamak" ona çok pahalıya patlar. eğer yoksa da ne diyeyim, çok iyimserseniz benim sevgilim asla aldatmaz diye kendinizi kandırırsınız. ama biraz akıllıysa bir kadın, zaten o ihtimalin her zaman var olduğunu bilir. yeryüzünde bugüne dek yaklaşık 645353464 kadının aldatıldığını düşünürsek, sanırım iyimser olmak biraz zorlaşıyor . ayy koptummm:9:

aldatma potansiyeline sahiptir diyelim bunu kullanan var kullanmayan...bide uyus oluyorum kendileri aldatır kadın aldatınca namus devreye girer yok ya:47:

aldatma potansiyeline sahiptir diyelim bunu kullanan var kullanmayan...bide uyus oluyorum kendileri aldatır kadın aldatınca namus devreye girer yok ya:47:

irade sınama durumuna düşürmesin Allah...

yani canlandır bi gözünde;
adamcaaz öylece oturmuş çayını içiyo mesela cafede..
kadın kafaya takmış,alcam bu adamı diye mesela:47:
masanın altından bacaklarını gösterir,ağız dudak hareketi falan,sora sigaramı yakar mısınla başlayan bi diyalog vs vs vs:47::47::47::47::47:

of offf,Allah karşılaştırmasın inşallahhhhhhhhhh...

masanın altından bacaklarını gösterir,ağız dudak hareketi falan,sora sigaramı yakar mısınla başlayan bi diyalog vs vs vs:47::47::47::47::47:

kız sen gece gece şaka mısın ?? :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar uyumamız lazım .. kafamız çok fesat çalışıyor.. dinlendirelim azcık :9:

kız oyle diyonda bide soyle dusun gelcek senin yanına cok yakısıklı bir adam yavas yavas seninle diyaloga geccek is ortamı veya arkadas ortamı diyelim kaynasmaya bakıcak falan filan gelcek sana dokunmaya calısacak naparsın o eli alır kırarsın dimi:9: haa kimi kadında karsılık verir mesela... ama yapmayan nasıl yapmıyor halbuki adam cok yakısıklı ama karsılık vermiyorsun...aynı sey erkekler icinde gecerli ama kadın milleti erkekleri oyle bi yere koyuyorki kucuklukten beri buyuklerden hep sunu duyduk erkek adam dayanamaz:63: ozaman kadında dayanamaz kadında istegi yokmu sanki:44: ama olay nedir irade...boyle dusunup yapmayan adamlarda vardır ben dusunemiyorum butun erkeklerin aldattıgını mumkun degil...

Back
X