Fırsat olsa aldatırlar mı?

kız oyle diyonda bide soyle dusun gelcek senin yanına cok yakısıklı bir adam yavas yavas seninle diyaloga geccek is ortamı veya arkadas ortamı diyelim kaynasmaya bakıcak falan filan gelcek sana dokunmaya calısacak naparsın o eli alır kırarsın dimi:9: haa kimi kadında karsılık verir mesela... ama yapmayan nasıl yapmıyor halbuki adam cok yakısıklı ama karsılık vermiyorsun...aynı sey erkekler icinde gecerli ama kadın milleti erkekleri oyle bi yere koyuyorki kucuklukten beri buyuklerden hep sunu duyduk erkek adam dayanamaz:63: ozaman kadında dayanamaz kadında istegi yokmu sanki:44: ama olay nedir irade...boyle dusunup yapmayan adamlarda vardır ben dusunemiyorum butun erkeklerin aldattıgını mumkun degil...

bu saatte mantıklı bir cevap. tebrik ediyorum ve de katılıyorum canım :46:

kız oyle diyonda bide soyle dusun gelcek senin yanına cok yakısıklı bir adam yavas yavas seninle diyaloga geccek is ortamı veya arkadas ortamı diyelim kaynasmaya bakıcak falan filan gelcek sana dokunmaya calısacak naparsın o eli alır kırarsın dimi:9: haa kimi kadında karsılık verir mesela... ama yapmayan nasıl yapmıyor halbuki adam cok yakısıklı ama karsılık vermiyorsun...aynı sey erkekler icinde gecerli ama kadın milleti erkekleri oyle bi yere koyuyorki kucuklukten beri buyuklerden hep sunu duyduk erkek adam dayanamaz:63: ozaman kadında dayanamaz kadında istegi yokmu sanki:44: ama olay nedir irade...boyle dusunup yapmayan adamlarda vardır ben dusunemiyorum butun erkeklerin aldattıgını mumkun degil...

evet su an bole dusunmek zorundayım askımı beklıyorum ısten gelcek :52::52::52::52::52:
şaka bı yana bende ınanmıyorum hepsının yaptıgına :66:

moonum,
ben gözüm dalsa mesela yanlışlıkla bi adama,suçluluk hissediyorum ya:26:

erkekler farklı bi tür işte:47:

iradeli olacaklarına inanmak istiyorum bende..
sadakati bizler kadar önemsemelerini istiyorum..
aşkların bu sebeplerle heba olmamasını istiyorum..
umut ediyorum yani..
inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......................

moonum,

umut ediyorum yani..

ay bende bazen bos bakıorum onumde bı herıf... bugun esımde aractayyız araba ısıkta takıldı bende ısaret parmagımla vıtrındekı hırkayı gısterıyom bı an ordakı tezgahtar cocugu gordumm ayy askım cocuk gordumu dersın dedıımm yok askım ya bı sey olmaz dedı :64::64::64:

sinirin kalktı dimi:27:
benimde benim dee:47:
olmasın aldatma falan inşallahhh...

bı seyı kırk kere dersen olurmus sen cok ustunde durdunn aha bu gece bırımızın basına bı sey gelcekk ayy benım kı gelse bı an once :64::64::64::64::64::64:

bı seyı kırk kere dersen olurmus sen cok ustunde durdunn aha bu gece bırımızın basına bı sey gelcekk ayy benım kı gelse bı an once :64::64::64::64::64::64:

ay benimki uyuyo salonda kanepede canımmm:nazar:

Allah korusun da diom akıllım :92:

evet su an bole dusunmek zorundayım askımı beklıyorum ısten gelcek :52::52::52::52::52:
şaka bı yana bende ınanmıyorum hepsının yaptıgına :66:

niye uyumadıgın belli :23:

moonum,

umut ediyorum yani..

oyledir canım erkeklerde de duygu var kimisi odunumsu onemsemez o baska:63:

niye uyumadıgın belli :23:

oyledir canım erkeklerde de duygu var kimisi odunumsu onemsemez o baska:63:

ayy allah senı kahretmesın esım ve ben aynı sırkette calısıyoruz ve gece calısıyoruz benım ısım erkenn bıttı ben cıktım 2 saat felan oldu... ona bı seyler hazırlıcam cok yemek secer sırkette yemezzz :)))

mesela ben,eşimin aldatıcanı düşünmüyorum beni..:nazar:
ama bu çookk iddalı bi söz değil mi..:44:

ayy allah senı kahretmesın esım ve ben aynı sırkette calısıyoruz ve gece calısıyoruz benım ısım erkenn bıttı ben cıktım 2 saat felan oldu... ona bı seyler hazırlıcam cok yemek secer sırkette yemezzz :)))

heeeeeeee acıklamaya gerek yok:23::52::52: utanma utanma anladık biz:27: ben sustum bak sabaha karsı ya ondan boyle oldum yarın sabah bambaska bir moon goreceksiniz:86:

hayır ıddıalı olmadı .. benım esım aldatmaz dersen evet ıddıalı olur :)

haklısın,bu saatte anlam kargaşası olması doğaldır..
anladınız siz onu ama:34:

Son düzenleme:
heeeeeeee acıklamaya gerek yok:23::52::52: utanma utanma anladık biz:27: ben sustum bak sabaha karsı ya ondan boyle oldum yarın sabah bambaska bir moon goreceksiniz:86:

sabah uyuyor olacagım aksam artık bakarım son durumuna :60::60::60::60::60::60::60:

mesela ben,eşimin aldatıcanı düşünmüyorum beni..:nazar:
ama bu çookk iddalı bi söz değil mi..:44:

eşim beni asla aldatmaz diyebilmeliyim esasen..
laf kalabalığına gerek olmamalı..
poffff:47:nebiliim işte..
Allah korusunnnn diyorum hep gene de ben..

Back
X